Yeni Üyelik
98.
Bölüm

98. Bölüm

@a_aslan

Ölüm saati 16; 11 Ölüm nedeni beyin tümörü..

Nekolay yazılıyordu bunlar ama bir anne bir baba sevdikleri için çok zor durumdu umutla beklerken ellerine ölüm kağıdını sıkıştırmışlardı....

Doktor kapıdan çıktı yüzünden herşey belliydi, annesi daha ağzını açmadan baygınlık geçirmiş babası zor ayakta duruyordu hiç kolay değildi tek çocukları, ay parçalarıydı onlar için tek yaşama sebepleriydi...

Ahmet kan vermenin vermiş olduğu halsizlik ile olduğu yere yığılıp kalacaktı ki Burçak koluna girip düşmesini engelledi Allah im ne büyük acıydı bir annenin bir babanın feryatları hastaneyi inletmişti..

Selim teyzesinin eniştesinin yanından bir an olsun ayrılmıyordu teselli etmek mümkün değildi gelen giden gün boyunca bitmemişti Ahmet e serum bağlanmış sakinleştirici veriliyordu..

Hemşire annesine bu elinden düştü diye birsey getirip vermişti oda öpüp sevip koynuna attı feryadı göklere ulaşıyordu, hemşirenin verdiği şeyi kimin verdiğini görmüştü ama şimdi verip iyice harap olsun istemiyordu..

Cenazesi yarın öğlen namazında kaldırılacaktı ama nasıl olacaktı toprak için çok gençti ay parçasıydı annesinin gözünün nuruydu bu hastane de 10 gündür yüzü gülüyor ışık saçıyordu..

Hemşire son kez görmek isterlerse onlara göstermek için çağırmıştı önce ailesi girmişti yanına Ahmet ise mazlum ve mahsundu acaba cesareti varmıydı ay yüzüne son kez bakmaya..

 

Loading...
0%