Yeni Üyelik
11.
Bölüm

Onu düşündüm

@ahen_auro

Veteriner hekimi Ahmet

Baran'dan

Şİrkete geldiğimden beridir o dip dibe oldukları an gözümün önünden gitmiyordu. Peki neden neden olcak kız senden her fırsatta kaçarken o adamın dibinde pek rahattı ondan. Yok ya ne alaka onu kıskanacak değilim Hah!. Bir dakika ya öyleyse. Yo ya değil bence değil değil mi. Kızı he 4 gündür tanıyorum. Ama o dört günde kızın vücudunu gördün, kızı öptü , ona dokundun. Cidden ne yapıyorum resmen kendimi kaybetmişim. Bu şeyler hiç benlik değil. Şimdi aklıma geldi de kedi tedavi süresi boyunca o kedi klinikte kalacaksa Ahu hep o adamla mı görüşecek yani. Aslında benim aklımda kedide kaldı ya. Ben bir şu kadına yazayım ne zaman gidecek miyiz ziyaretine ben de gideceğim. Yani kesinlikle amacım onların yalnız kalmaları değil. Bir hayvansever olarak o kedinin durumunu merak ediyorum. Telefonumu elime alıp WhatsApp'a girdim. Onun numarasını tıkladım direkt önüme fotoğrafı geldi. Hayır bakmamalıyım. Parmağım direkt fotoğrafın üstüne gitti yani ben basmadım parmağım çarptı. Güzel bir fiziği vardı da o üstündeki kıyafet fazla açıktı mayo olsa bile fazla fazla çıktı neden böyle fazla açık giyinirsin ki sen. Fotoğrafı fazla dalmıştım ki kapının tıklatılması ile kendime geldim. Bir komutum ile işe aldığım geçici kişisel asistan 10 dakika sonra toplantım olduğunu söyledi ve izin isteyip çıktı. İlk önce şuna bir yazayım sonra toplantıya girerim. Doğru ya şunu engellemiştim değil mi. Engeli kaldırdım

Siz: ben Baran kediyi ziyarete gittiğin zaman bana da haber ver! Sadece kediyi merak ettiğim için.

14:27

3 dakika sonra toplantı başlayacaktı. Telefonumu kapatıp masaya bıraktım toplantı odasına geçtim....

Ahu'dan

Anlamıyorum yani cidden insan ofisinde bunu yapar mı ya. Çok sinir oldum dakika bir gol bir daha dün geldin Barış ne ara odaya bir çalışan attın. Onunla yüz yüze gelmeye utanıyorum şu an. Ondan dolayı direkt odama geçtim. Yani insan peşimizden gelir değil mi özür dilemek için malum müstehcen anı gördüm. Bu kadar odunsun yani. Eşyalarımı Bir güzelce odada yerleştirdim. Tabii çalışmayacağım sadece isim olarak kişisel asistanım hele bir Barış bey çalıştırsın beni! Zaten maaş almayacağım sadece bir süreliğine burada bulunacağım. O da o adamdan sarsıntılı bir iş ayrılışı olması için girdim buraya. Sonunda yerleştirmem bitmişti. Servisi arayıp kendime bir kahve istedim. Onlar benim asistan olduğumu bilmiyorlar tabii. Sadece barış ve toplantıda bulunan çalışanlar biliyor. Kimsenin bana aslan gözle bakmasını istemem hele ortağı olduğumuz bir şirkette. Yoksa babam bu sefer sakin kalmaz kesin beni öldürür. Hahaah! Kahvem gelince oturdum telefonu elime aldım. Bilinmeyen bir numaradan bana mesaj gelmişti.

0542 34*****: ben Baran kediyi ziyarete gittiğin zaman bana da haber ver! Sadece kediyi merak ettiğim için.

Bu adam ciddi mi yani ya da benimle alay mı ediyor abi o kadar olay yaşadık insan bir utanır peşimi bırakır ama yok bizim paşabey yine yapıyor yapacağını. Bir daha haber vermemi istiyor pardon sen kimsin. Allah'ım bana tek normal bir insan düşmez mi şu hayatta. Şimdi ne yapacağım haber mi versem vermesem mi. Şimdi haber ver desem benden habersiz oraya gelir ve üstüne durduk yere dırdır eder neyse haber verelim bari. Hele sonda belirtmiş ya "sadece kediyi merak ettiğim için" aman sanki sen beni merak ettin sanacağım. Salak işte ne yapacağın.

Siz: peki haber veririm. Ama şimdiden söylüyorum orada bana sataşmayacaksın iki yabancı gibi olacaz çünkü seni hiç çekemem.

14: 40

Mesajıda attım . Off ya iş bitene kadar boş boş oturacam. Neyse şirketi biraz dolaşayım teftiş iyidir iyiiiiii.

Baran'dan

sonunda toplantı bitti odama girip telefonumu açtım bakalım cevap vermiş mi. Yani ne dediğini merak ettiğimden değil zaten kabul etmiştir de gene de ben bir bakayım. Hiç şaşırmadım kabul etmiş bile tabii ki kim şimdiye kadar reddetmiş ki bu beni reddedebilsin. Hıh! Bak bak bir de ne yazmış asıl ben sana sataşmıyorum senin durmak bilmeyen dilini sürekli beni sataşmaya teşvik ediyor. Kendini nasıl oynuyor zaten yabancı Gören de sevgiliyiz sanacak. Acaba sevgili olsaydık nasıl olurdu. İğğh düşünmesi bile iğrenç geldi bana böyle bir kadınla asla sevgili olmam ben buna başta prensiplerim izin vermez. Bugünde işimde bitmişti erken gideriz. Odama gizli bölmesine girip kendime özel yaptırdım odamda biraz dinlensem fena olmaz. Önce bir duş alayım. Duştan çıktım üstüme rahat bir şeyler giyinip kendimi yatağa attım. Rahat rahat uyurken yanımda bir hareketlilik hissettim bu durum geribime gitti içim bayağı bir geçmiş. Kapıyı kilitlememişmiydim. Kim geldi gözlerimi yorgunluk ile açarken bana hayranlık ile bakan bir çift yeşil göz ile kaşılaştım. Hemen yataktan fırladım

Baran: NE İŞİN VAR SENİN BURADA LAN! HANGİ CÜRRETLE YATAGIMA GİRERSİN!....

bu akşam yeni bir bölüm daha yayımlamayı düşünüyorum. Size iyi okumalar. Yorum yapmayı oy atmayı unutmayın!

 

 

 

Loading...
0%