Yeni Üyelik
7.
Bölüm

Öpücüğün bedeli 2

@ahen_auro

Ahu'dan

toplantıya girdik. Maalesef patronumun yanına oturmuştum. Hmm bunu değerlendirelim. Onu biraz zorlamaktan zarar gelmez . Bacak bacak üstüne atarak oturdum. Onun gözleri bacaklarıma ilişti ve yutkundu. İşte istediğim o bakış. Kızım var ya senden korkulur vallahi. Gözlerini çekip toplantıya odaklanmaya başladı beyefendi. Tabii artık ne kadar odaklanabilecekse:⁠-⁠) konu anlaşmaya geldi, toplantı ya katılan Barış bey bir teklif sundu.

Barış: bir dakika bu anlaşmayı kabul etmeden önce bir isteğim var.

Ben dahil buradaki herkes dikkatli ona baktık. Bakışlarını bana dikerek konuşmaya başladı

Barış: kişisel asistanım benim olacak!

Burada yapmam gereken tepkiyi yaptım. Şaşkınlık ile barış bey'e baktım. Sonra yanımda duran Baran bey hemen ayağa kalkıp itiraz etmeye başladı. İnanamıyorum beni vermek mi istemiyor hayretler içinde ona bakıyordum. İşte bu oldukça hoşuma gitmeye başladı sanırım planım tıkırında gidiyordu. Onlar bakışmaya başlarken zaferimi kutlamak için lavaboya gitmeliydim müsaade istedim Baran bey baş işareti verdi gittim. Banyoya girince kapıyı ardımdan kapattım Sevinç ile dans etmeye başladım. Aynanın karşısına geçip öz güven ile kendime baktım işte kimse ah ahuyu küçük göremez. Oyun daha yeni başlıyor Baran bey. Sen şimdi yapacaklarımı gör. Üstümü başımı kontrol edip banyodan çıktım toplantı odasına girdiğim an Barış Bey'in gözleri beni buldu.

Barış: eee ne diyorsun?

Bunu dediği an tüm toplantı odasındaki herkesin gözleri beni buldu. Tabii ki de hayretler içinde bana bakan Baran bey....Bir dakika benim yerime bir kadın oturmuştu ve eli Baran Bey'in eli içinde Baran Bey'in bacağın üstündeydi. Bir süre oraya baktım ve şaşırmadım sanırım beni yanında istemiyodu. Tabii canım bu da benim işime gelir. Güzel bir tebessüm ile barış bey'e döndüm

Barış: teklifinizi seve seve kabul ediyorum Barış bey. Zaten bugün istifa edecektim.

Yanımda aniden bir hareketlilik oldu karşıma Baran bey geçti öfke ile bana baktı sadece bileğimi tutup toplantı odasından beni çekti. Beni sürükleyerek odasına götürdü. Kapıya ardından kapattı beni kapıyla kendi arasına sıkıştırdı. Gözleri sinirden Alev saçıyordu sanki. Bu durum beni hiç korkutmadı aksine oldukça keyfim yerine geldi. İşte seni böyle delirtirim. Sen daha benim ne kadar tehlikeli bir kadın olduğumu bilmiyorsun. Bu iğrenç hakaretler etmeden önce düşünecektin.

Baran: sen kendini ne sanıyorsun beni orada yok sayıp benim adıma nasıl karar verebiliyorsun?

Ahu: Asla Baran bey ne haddime sizi yok saymak sizin adınıza da hiçbir karar vermedim zaten işten ayrılacaktım hazır iş ayağıma gelmişken geri tepmek istemedim.

Baran bey bu dediğime başını kaldırarak güldü ama masum bir gülüş değildi. Gülüşünü soldurarak büyük bir ciddiyet ile gözlerimn içine baktı

Baran: istifa edecektin ha. Bir de benim adımı karar vermedin yani öyle mi? Kızım sen benimle alay mı ediyorsun bak illa ayarlarımla mı oynayacaksın beni o kadar sakin sanma dün yaşananları unut sakın böyle bir umuda bel tutma.

Hayretler içinde Baran bey'e baktım cidden bu EGO bu kibir nereden geliyor kim bu adam bu kadar yükseltti yüceleştirdi. Beni başka kadınlarla karıştırıyor galiba hahah. Madem açık açık konuşacağız maskemi takınmama hiç gerek yok. Öfke ile ona bakarak.

Ahu: sanırım kendini fazla değerli görüyorsun Baran evral. Ben kimsenin kuklası değilim ve kimse benim adama karlar alacak kapasitede değil buna sen bile dahilsin patronum olsan bile. Kendine gel gözlerini aç hayal aleminden çık kendini çok yüceleştirme.

Baran: yerini bil! Benimle böyle konuşmaya nasıl cürret edersin. Dün seni öptüğüm için bütün bunları yapıyorsun değil mi. Ah siz kadınlar yüz buldunuz mu kendinizi vazgeçilmez sanıyorsunuz.

Ahu: eh yeter be! Allah'tan bir öptün o da pek bir öpmek sayılmazdı çünkü zorla öptün şimdi ağzımı açtırma benim. Ve inan ki asla bir kadın seni bu öpücüğünden etkilenmez çok acemice öpüyordun.

Sanırım bunu demem gerekiyordu. Baran bey'e baktığımda hayretler içinde bana bakıyordu yüzü p** bir gülümseme takındı. Hayır sakın aklımdaki o şeyi yapmasın lütfen. Bunu yapmasına izin vermeyeceğim. Yüzünü iyice yaklaştırdığında tüm gücümü kullanarak dizim ile erkekliğine vurdum. Üzgünüm Baran gelecektr sanırım çocukların olmayacak. Hahah! Baran acıyla geri çekilip kıvranmaya başladı ben de bu zamanı fırsat bilip kapıyı açıp tam çıkacakken kolumu tuttu ve beni içeri çekti. Dudaklarıma yapışmaya başladı. Ne kadar dirensem de kapıya öyle bir kenetlemişti ki beni ömrümü versem çıkamazdım. öyle sert öpüyodu ki çenem acıdı. Ne kadar dirensem de hiçbir etkisi olmuyordu tekrar dizini vuracakken diğer e ile dizimi tuttu. Ve hala beni öpmeye devam ediyordu deli dizimden yavaş yavaş yukarıya çıkmaya başladı. Eteğimi sıyırarak elini kalçamın üstüne koydu. İşte bu sabrımı son damlasıydı. Kalçamı sıktı istemsizce inledim. Bu da dudağımın açılması neden oldu o da bunu fırsat bilerek dilini ağzımın içine koydu. İşte sıra bendeydi tüm gücüm ile dilini ısırdım. Hemen beni bırakıp geri çekildi. Şu an buradan çıkmazsam kesinlikle beni geberteceğini biliyordum. Tüm hızım ile kapıyı açıp çıktım. Kendimi lavaboya attım kendime baktım üstüm başım her yerim dağılmıştı. Yeter ama bu iş artık tecavüze girmeye başladı. Ama ben asla kimseden yardım almam çünkü ben ah ahuyum güçlü kadınım. Üstümü başımı düzeltip toplantı odasına girdim herkesin sessizce sohbet yaptığını gördüm. Tabii ki hedefim sadece barış beydi

Ahu: evet Barış bey? Teklifinizi kabul ettiğimi söylemiştim. Anlaşma Tamam değil mi?

Barış bey göğsünü gere gere büyük bir gurur ile

Barış: evet Ahu hanım siz kabul ettiyseniz anlaşma tamamdır.

Baran: hayır! Ben kabul etmedim hatırlıyorsanız. Ve Ahu hanım gidemezsiniz şirket sözleşmemizi unutmayınız.

Baran bey ne ara gelmiştin ve arkamdan konuşuyordu o çirkin sesini kulağımda işitmek bile istemiyordum. Şirket sözleşmesi mi bu adamın sanırım kafası yerinde değil. Masada bizim şirketten biri söze girdi

Çalışan: ııı şey Baran bey! Ahu hanım daha dün geldiği için deneme aşamasındaydı. Prosedür gereği bir hafta çalıştıktan sonra sözleşme imzalanıyor yani şu an ortada bir sözleşme yok.

Baran öfke ile çalışanına baktı.

Baran: ne demek ortada bir sözleşme yok. Lanet olsun! Vermiyorum lan asistan'ımı.

Barış: sakin ol kral bu kadar büyütmene gerek yok alt tarafı bir asistan. Ve o da kabul ediyorsa bana çalışacak. Neyse anlaşma için imzamı da attım toplantıda burada bitiyor.

Barış bey ayağa kalkarak bana doğru geldi. Elini uzattı ben de hafif bir gülüş ile elini sıktım. Baran bey ise arkada öfke ile ellerimize bakıyordu. Cidden beni bugün çok eğlendirdin sapık adam.

Barış: gidelim mi? yeni asistanım

Ahu: eşyalarımı toplayıp hemen geliyorum Barış bey.

Baran'a son kez büyük Zafer bakışı atıp toplantı odasını terk ettim. Asistan odama geçince eşyalarımı toparlamaya başladım. Eşyalarımı toplarken arkadan kapı açılıp kapanma sesi geldi. Her kimse gelmemesi gereken sırada geldi. Çünkü şu an arkam kapıya dönüktü ve eğiktim. Şu an arkadan nasıl gözüktüğümü hiç düşünmek bile istemiyordum çok taş verici. Bu halini görmesini istemeyeceğim tek kişi lütfen sen olmayasın. Arkamda Bir hareketlilik oldu kalçamda bir şey hissettim. Hemen çekilip arka tarafıma döndüğümde. Lanet olsun! Bu adam beni neden rahat bırakmıyor Bir de erkekliğini mi bana dayamıştı. Şu an aşırı derecede öfkelenmeye başladım. Vücudumun bana verdiği tüm kuvvetin tüm gücünde yüzüne bir tokat yapıştırdım.

Ahu: yeter artık bu yaptığın fazla oldu. Farkında mısın bilmiyorum ama şu an beni taciz ediyorsun.

Baran: öyle mi yapmışım. Bildiğim kadarıyla senin gibi kadınlar böyle hareketlerden hoşlanır. Soruyorum sana o yaşlı adamla bulup da ben de bulamadığın şey ne? Genç miyim gencim Zengin miyim zenginim hem de bakarım o zaman neden ben değil de o?

Bu kimden bahsediyordu. Anlamayan surat ile ona baktım.

Baran: hadi ama kimden bahsettiğimi biliyorsun hani seni odamda dün onunla yaka-

Barış bey anında kapıyı açtı

Barış: Ahu hadi hala hazırlanamadın mı seni bekliyorum.

Başımı sallayıp eşyalarımı elime alıp hızla oradan çıktım ona tek bir son bakış atmadan. Barış bey ile şirketten çıktık

Ahu: sadece bir asistan ha? Lan geri zekalı beni orada değerli gösterecektin gelmiş bir daha beni küçümseyen sıfatlara yakıştırıyorsun. Topmak kafa! Sarı çıyan! 40 yılın başı senden yardım istedim onda yüzüne gözüne bulaştırdın Bir saattir beni alamadın!

Bakışlarımı yanımda duran yumurta kafaya döndürerek gülümsedim 15 yıldır göremediğim çocukluk arkadaşıma

Evet sevgili okurum müsait olursam bu akşam yine bir bölümü ile gelebilirim! :⁠-⁠) Yorum yapmayı takip etmeyi ve oy atmayı lütfen unutmayın. Mutlulukla kalın sağlıkla kalın! 🖤🤍☺️

 

 

 

 

Loading...
0%