Yeni Üyelik
12.
Bölüm

Randevu değil! Di mi

@ahen_auro

Ahu'dan

tüm şirketi talan ettim. Çok samimi ve işini iyi bilen çalışanlar vardı. Anferim hepimize.birazdan çıkacaktım viskinin yanına uğrayacam. Acaba ona haber vermesem mi hiç görmek istemiyorum. Ama haber vereceğimi söyledim yaaa offf! Neyse yazayım o beni alsın araba süremem hem o biraz bana hizmet etsin:).

Siz: çıkacam birazdan beni almaya gel. !

Lavaboya gittim üstümü başımı bir güzel düzelttim. Tabiki onun için değil hem kendi görünüşüme özen gösteren birisiyim, hem de şu veteriner karşısında bakımsız durmak istemem. İşimi hallettikten sonra odama geçtim eşyalarımı alıp çıktım. Eeee bu daha gelmemiş peki bakayım görmüşmü. Mesajımı da görmemiş tamam 7 dakika bekleyeyim bari. Gelmezse vallahi görür o gününü.

Baran'dan

Yatağımda uzanmış pişkin pişkin bana bakan kadına kükrüyordum. Bu kadarı fazla ama benim odama girmek neymiş ona göstereceğim. Yanına yaklaştım Zafer gülümse mesele bana bakıyordu ne yani onunla yatacağımı mı düşündü bu. Hah! Allah'ım sen beni neyle sınıyorsun. Benim şu an ne kadar sinirli olduğumun farklı değil mi bu ya. Kolundan serçe tutup fırlatır gibi ayağa kaldırdım. Sanırım konu fazla sıktığım için acılı bir inleme çıktı tabii bu benim umurumda değil benim odama gelmeden önce düşünecekti.

Baran: sen ne cürretle buraya girersin hemde kapıyı çalmadan. Bir de senin şirketimde ne işin var!

Berna: hadi ama sakın bana bu konuda kızdığını söyleme . Seni ziyarete geldim .

Baran: ziyarete öyle mi? Hadi diyelim ziyarete geldin benim odamda sessizce benim yatağımda ne işin vardı peki

Berna: seni özledim Baran seni . Sen ile olduktan sonra başka hiç kimseden zevk almadım. Beni kendinden mahrum bırakma. Bak istersen yine o günkü gibi yapabiliriz sadece ben sana dokunurum. Lütfen senin de ihtiyacını giderim.

Baran: sen ne saçmalıyorsun Allah aşkına! Ne zaman görmüşsün gece geçirdiğim kişi ile başka bir gün asla olmadığımı. Bir de fazla etrafımda dolanma unutma senin baban benim ortağım. Ve o günü unut sadece ihtiyacımı giderdin bitti!

Berna: asla sen beni dinleyeceksin artık yoksa baba beni taciz ettiğini söylerim.

Onun bu dediğine hem güldüm hem de öfkelendim bu kadın kendini ne sanıyor beni tehdit edebileceğini mi demek ki beni tehdit edebilecek kadar yüz vermişim. Yeter artık çok konuştu bu da postalama zamanı gelmiş. Elimi sertçe yanaklarına yerleştirip sıkmaya başladım

Baran: benim altımda inlemek için kıvranan bir kadın hangi hakla beni tehdit edebiliyor. Yerini bil Berna sakın beni test etmeye kalkışma. Yoksa sen zararlı çıkarsın. Ha diyelim ki sen beni babana şikayet ettin sence baban bir şey yapabilir mi. Onu şu an avucumda oynatıyorum biliyor musun tek bir sözümle senin baban biter. Babanı ve sosyete hayatını yaşamaya devam etmek istiyorsan uslu bir kız ol ve bana 5 metreden fazla yaklaşma. Tamam mı canım benim:)

Elimi çenesinden çekip hafifçe başını okşayarak. Bu söylediklerim karşısında şok geçirmiş halde bana bakıyordu. Tabi böyle bakacak hahahahah. Gözleri dolmaya başladı eli ayağı titreyerek odadan çıktı. Harbiden İçim geçmiş ha ne zaman bu kadar uyuduğumu hatırlamıyorum. Hay anasını sikeyim şu kadınla kediyi ziyaret edecektik. Başucumda duran komedinin üstündeki telefonumu aldım telefonu açar açmaz ekrana bildirim düştü. Ahu bana çıktığını söylemiş ama bunu 10 dakika önce yazmış. Bir de onu alacak mıymışım. Neyse odadan çıktım koridorda ilerlerken herkes bana ilginç bakmaya başladı. Üstüme baktığımda eşofmanlar ile olduğunu gördüm. Asla şirkete eşofman ile gelmem bu da onların garibine gitmişti. Ama iş değiştiresim yoktu direkt öyle şirketten çıktım arabama bindim barış'ların şirketini. yolumu tuttum. Oraya vardığımda Ahu yoktu içeri girdim olup olmadığını sordum çıktığını söylediler. Tabii ki oğlum onca saat seni mi bekleyecek. Ne yapsam acaba gitsem mi. Eğer gitmezsem orada o kadın ile veteriner hekimi baş başa kalacak. Yani o kadını düşündüğümden değil de kedinin durumunu çok merak ediyorum neyse ya gitmeyeceğim zaten yorgunum direkt eve gideyim. Peki onlar?... Sana oğlum sana ne! Öfke ile arabama binip hızlı evime vardım. Odama giçtim üstümü değiştirdim. Açtim da ama şu an aklımda o kadın ile o veterinerin baş başa olma düşüncesi vardı. Bu kadar düşündüğüm yeter evden çıktım. Arabama bindim kliniğe gidiyordum. Kliniğe vardığımda arabadan indim üzülerek klinikten çıkan bir adet Ahu gördüm. Acaba o adam buna zarar mı verdi. Olabilir mi olabilir. Onun hemen ardından adam da çıktı onun yanına geldi elini sırtına koyup sıvazlamaya başladı bir şeyler söylüyorlüyordu onu teselli ediyor gibiydi gene de elini sırtına koymasına hiç gerek yoktu. Burada izlemek yerine onların yanına gittim.

Baran: kusura bakma toplantım vardı. Bakmamıştım mesajına şirkete vardığımda da kimse yoktu ancak gelebildim

Neden açıklama gereği duydum ki şu an bir de yalan söyledim neden.? Ahu başını kaldırıp tıpkı bir kedi yavrusu gibi üzüntü ile bana bakıyordu gözlerimin içine. Gözleri dolmuştu bir an içim geçti sanki... Neyse. Onu böyle üzgün görmek neden beni öfkelendirdi şu an. Gözlerimi ondan çekip karşımdaki adama diktim

Baran: ne oldu neden ağlıyor Ahu. Bir de şu elini onun sırtından çeker misin dikkatim dağılıyor.

Hay anasına bunu neden söyledim ki. Şimdi yanlış anlayacaklar. Yok ciddi anlasınlar bence bana göre bu tacize giriyor. Lütfen Baran sen sakın ol namus işlerine girme kadını zorla öptüğünü ve dokunduğunu unutma. Ben dokunabilirim ama dokunamaz. Pardon ne olarak sen dokunabilirsin ya da ne hakla hangi sıfatla. Of tamam be sen kazandın iç sesim şimdi sus. Adam bu söylediklerimi duymamazlıktan gelerek sadece ahu'nun ağlama nedenini açıkladı

Ahmet: kedinin ayağı gereğinden fazla hasar görmüş. Bu yüzden ezilen ayağını hiç kullanamayabilir

Şu an kediye o kadar üzüldüm ki. Bu bilinçsiz insanlar yüzünden hep hayvanlar zarar görüyor. Ama bunu yapan her kimse hiç merak etmesin kedinin olduğu civarlarda ki tüm kamera kayıtlarına bakacağım kediyi kim ezmişse kendi adaletim ile ona gereken cezayı vereceğim:/... Hiç merak etmesin!

Baran: hmmm bu durum kötü olmuş.

Gözüm hala ahu'nun sırtında olan eldeydi. Kendimi tutamıyorum ahu'nun kolunu tutup hızla kendime çektim. Bu kadar dokunduğu yeterdi. Ahu bu yaptığıma hem şaşkınlık hem de korkuyla baktı. Tabii ki kız korkacak hayvan gibi aniden kolundan tutup çekersen olacağı budur işte. Neyse yarın kediyi görmeye gelirim. Elim hala ahu'nun kolundayken arabaya doğru ilerledik. Ahu da şok yeni atlatmış olacak ki arabaya vardığımızda kolunu sertçe elimden çekti

Ahu: sana bana kaç defa dokunma dedim! Bir de seni o kadar şirketin önünde bekledim geç kalmaya hakkın yoktu senin. Bana gelmek istediğini söyleyen sensin üstüne ekilen benim bunun hiçbir bahanesi olamaz. Toplantın olsa bile!

O hırçın kedi tırnaklarını çıkarmaya başladı demek. Bu halini üzgün görmeye tercih ederim zaten. Hahaha!

Sevgili okurlar uzun bir süredir bölüm yayınlamıyordum. Cidden hiç hevesim yoktu. Hevesim olmadığı zamanlar yazmak istemiyorum çünkü akcılığını kaybediyor kitabım. Bu akşam Bir bölüm daha yayınlayacağım takipte kalın lütfen. Yorum yapmayı oy atmayı ve takip etmeyi unutmayın lütfen! Sağlıkla kalın mutlu kalın 👋🫡😁

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%