Yeni Üyelik
10.
Bölüm

Tekrardan

@ahen_auro

Baran'dan

Bugün sabah erkenden kalkıp Can dostum köpeğimi aşıya götürmeye karar verdim. Ne zamandır ilgilenmiyordum. Sabah olduğu için kliniğe eşofmanla gitmeye karar verdim. Siyah tişörtümü ve gri Bir eşofman giyip aşağı indim. Mutfaktan çok güzel kokular geliyordu. Mutfağı hemen girdim Ayşen teyzeye selam verdim tezgahın üstünde sıcak duran poğaçalardan birini hemen ağzıma attım. Keşke ağzıma atmasaydım

Ayşen teyze: aman oğlum ne yapıyorsun poğaçaları daha yeni çıkardım şimdi ne kadar sıcaktır bak yaktın güzelim ağzını.

Baran: ama teyze Allah aşkına ne yapayım kim bu kokuya dayanabilir hepsi senin yüzünden bu kadar harika yapmasaydın. Bir de bu arada benim ağzım çok güzel değil mi. Biliyorum hahaha

Ayşen teyze: ah be kerata koca adam oldun hala kendine düşkünlüğünü bırakamadın. Evlenme yaşına geldin hala bana bir gelin getiremedin

Baran : yok Ayşen teyze seni üzmek istemem ama ben evlenmeyeceğim böyle kafam rahat.

Ayşen teyze: tabii tabii sen başlarda öyle de kendine bir kıza kaptırınca görürüz seni hemen kızı nikah masasına götürmezsen neyim.

Baran: İnşallah Ayşen teyze hadi bakalım. Pek ümitli değilim ama.. neyse ben dışarı çıkacağım killoş'u veterinere götüreceğim. Aşısını yaptıracağım hadi kolay gelsin.

Killoşu alıp arabaya bindim. Gideceğimiz klinik biraz uzak fakat yıllardır değişmeyen kliniğimiz olduğu için oraya gideceğiz. Küloş'u ilk orada sahiplenmiştim. Orada çok sevdiğim bir veteriner hekimi vardı. Kendisi 2 yıl önce vefat etti ama yine de o kliniğe gitmeye devam ediyoruz. Killoş bir oraya gitmeyi kabul ediyor çünkü. Köpeğimin ismini ben vermemiştim kız kardeşim Aynur verdi. 5 yıldır aramızda can dostum. Neyim olsa hep ona anlatırım o konuşamasa bile beni dinlediğine eminim. Sonunda kliniğe ulaştık. Killoş ile arabadan indik firmaya giderken kliniğin bankında oturmuş 1 adet ahu gördüm. Yani beni görmek için bunu yapacağını bile tahmin edemezdim ama bunu bile yaptım. Tabii neye şaşırıyorsam. Ona doğru yaklaştığımda yanında bir kedi olduğunu gördüm. Kedi ile ilgileniyordu o kadar sevimli gözüküyordu ki kediyle ilgilenirken... Bu haliyle bile insan etkilenmez. Bu kız cidden işini biliyor . Tepesine dikildi ilgilendiği kedinin ayağının ezildiğini gördüm. Sanırım onun için gelmiş olabilir. Yok sanki seni görmek için gidip kediye böyle zarar verip gelecek. Nereden biliyorsun olabilir bu kadından her şey beklenir. Kliniğin kapalı olduğunu gördüm o sırada Ahu bana döndü çatı kaşlarıyla bana bakıyordu. Ayağa kalktı ( buradaki konuşma diyaloglarını zaten biliyorsunuz arkadaşlar onun için yazmayacağım diğer kliniğe geçenki andan devam edeceğim) kliniğe geldik Ahmet adında bir adam ilgilendi kediyle tabi kediden çok Ahu ile ilgilendi diyebiliriz 🙄 . Ahu hamında pek rahatsız oldu diyemem sanki adamın ağzına düşecek gibi cidden bu adamı mı beğendin bir kere ben daha yakışıklıyım ondan daha uzun ve daha kaslıyım. Hıh ... Aman bana ne kimi beğenirse beğensin benim dibime düşen çok zaten sen eksik kal lütfen. Klinikten çıktık arabama gidiyord-... Bir dakika bu salak kadın nereye gidiyor arabaya neden gelmedi. Dikkatsizce kaşı yola geçiyordu yokuşttan bir araba iniyordu ona çarpmak üzereydi hemen gitmeliyim koşarak ona ilerlerken Ahmet benden önce davranarak onun kolunu tutup hemen kendine çekti ama o çekiş öyle böyle bir çekiş değildi. Kıza mengene gibi yapıştı eli belindeydi o ince zarif belinde! Yüzleri çok yakındı burun burunaydılar. Yeter ama haaa neyse gereksiz kahramanımız kızı kurtardığına göre ben gidebilirim o zaman. Sinirden olsa gerek hemen arabaya ulaşmış ve binmiştim. Neden bu kadar sinirliyim... Tabiki sinirli olurum az kalsın araba çarpıyordu onun dikkatsizliği yüzünden sürücü zararlı çıkardı. Killoş'u eve bırakıp hazırlanıp evden işe gittim.

Ahu'dan

Ahu: ......? Diyecektim ama siz?

Beni neden kendine çekti hemde dibine kadar. Arkamdan süretle geçen araba ile çarpmamı engellemek için çektiğini anlamıştım. Ama bu yineden beni bu kadar keçmesi gerektiği anlamına gelmiyor. Şu an çok dibimdeydi ve belimi tutuyordu bu durumdan rahatsız olduğum için onu iterek rahat bir nefes aldım. Her ne kadar rahatsız olsamda odunluk yapmicam sadece teşekkür ederim diyecem.

Ahu: sanırım fazla dikkatsizce yola atıldım teşekkür ederim siz olmasaydınız Tahtalı köyü boylamıştım şu an.hahah

Ahmet: bir şey değil. Yine olsa yine yaparım sıkıntı değil yani. Ama bir dahakine lütfen dikkatli olun belki o zaman ben yanında olmayabilirim;)

Ahu: peki dikkat ederim. Tekrardan teşekkür ederim ve kolay gelsin. Öğlen kediyi ziyarete gelebilirim

Ahmet: kedi mi? Onun yanınıza alacaksınız ya isim vermediniz mi?

Ahu: aslında hiç düşünmedim. İmmmm şey olsaaaa... Hah buldum! Adı Viski olsun sarı ya hani bence uydu yaaa

Ahmet: hahaha! İlginç bir isimmiş. Asla aklıma gelmeyecek bir isim ama etkileyici bir isim.insanı bazı şeyler teşvik edecek türden:)

Bu adam biraz azıttı gibi uzasam iyi olur.

Ahu: olabilir. Neyse tekrardan teşekkürler. Güle güle

Ahmet: görüşürüz👋😁

Klinikten eve hızla gittim geç kalmak istemiyorum. Dolabımdan beyaz uzun elbisemi kapıp giydim hızla hazırlanıp evden çıktım. Of ya açımda fırına diye çıktım yaşamadığım şey kalmadı. Evden çıktım arabama bindim Barış'ın şirketinin yolunu tuttum. Oraya varır varmaz Barış' ın odasına daldım. .... Keşke dalmasaydım. Hayır yaaaaa! Neden benim başıma geliyor.

kısa bir bölüm oldu akşam yeni bölümü yayımlayacam sevgili okur ( Fatma)🫡

 

 

 

 

Loading...
0%