Yeni Üyelik
2.
Bölüm

Yanlış anlama 2

@ahen_auro

Ahu'dan

Camdan gelen sabah güneşinin yüzüme vurmasıyla uyanmak zorunda kaldım. Ve yaptığım ilk iş yapmaya en çok sevdiğim şey olan iyice esnemek. Cidden bu dünyadaki en güzel şey esnemek. Olamaz Sevim ablaya kol modelimi değiştirmek istediğimi söylemeyi unuttum. Hemen etrafıma baktım nerede bu telefon ya! Mecbur yataktan istemeye istemeye kalktım saçma salak yürüyerek evin her tarafında telefonumu aradım hadi ama cidden nerede bu telefon. Hatırla Ahu hatırla nereye koydun bu telefonu? Hah! Şimdi hatırladım. Koltuk ile koltuk kolu arasına ki boşluğa sıkıştırmıştım. Nedense her televizyona daldığım zaman farkında olmadan oraya sıkıştırıyorum. Ne kadar saçma huylarım var ya. Sevim abladan bana bir mesaj geldiğini gördüm hemen tıkladım ve bakıyorum...... Neee!

sevim abla: boşuna uğraşma ben böyle oyunlara gelecek bir adam değilim........

                                                                             22:38

Neeed neneee pardon! Ahu sakın bana Sevim ablanın numarasını yanlış kaydettiğini söyleme. Öyle olsa ne olacak sonuç olarak biri bana böyle bir şey yazamaz. Ne kadar iğrenç ithamlar. Önce şu Allah'tan hayrını alamamış kişiye ağzının payını vermem gerekiyor.

0541 51* ** **: pardon beyefendi sanırım yanlış kişiye mesaj atmışım kusura bakmayın. Ama bu da sizin böyle saçma ve iğrenç yakıştırmalarda bulunmanızı gerektirmiyor. Bir daha böyle önyargılı davranmayın çünkü bu çok çocukça bir davranış! Size iyi günler diliyorum.

  08.41 

Mesajınız gönderilemedi

Ne hadi ama cidden gerçekten bu kişi beni engellemiş mi. Böyle kişiler kendini ne sanıyor ya şu an gönderemediğim için değil klavyeme yazık olduğu için üzülüyorum. Böyleleri benim özrümü bile hak etmiyor. Neyse şu an bu gereksiz varlığı kafama takmıyorum çünkü bugün benim en önemli günüm bugün ilk iş görüşmem bunun için hemen hazırlanmalıyım. Hmmm ne giysem acaba heh buldum. Dolabımdan gri blazer ceket ve altına gri kumaş pantolon içine de beyaz bir bralet giysem çok güzel olur. Aynen kombinim de hazır altına da siyah bir topuklu çok güzel. Küçük bir de siyah çanta olur yani. Ek iş banyoya girip ihtiyaçlarımı giderdim. Güzel bir proteinli kahvaltımı yaptım. Üstümü giyinip normal günlük hafif bir makyaj yaptım ve saçıma da düşük bir topuz yaptım. İşte hazırım aman tanrım ne kadar güzelim. Of ya çok heyecanlıyım bari ilk iş görüşmem de geç kalmayayım. Babamın bana hediye etti arabaya binip bizim semtin hemen aşağısında bulunan mahalleye girdim ve Sevim abladan numarasını aldım istediğim kol modelini de anlattım işte şimdi iş yerine gidiyorum. Heyecandan elim ayağım titriyor. Tabii babamın da iş yeri var ama ayaklarımın üstünde durmak için farklı bir iş yerinde çalışmak istiyorum. Ve bu iş kişisel asistanlık işi. İlk girdiğimde danışmandan iş başvurusu için geldiğimi söyledim o da beni eski kişisel asistan'ın yanına götürdü onunla beraber patronun odasına gidiyoruz. Asistan kapıyı çalıp içeri girdi kafasını dosyalara gömmüş bir adam gördüm. Cidden böyle insanların ömrü hep dosya başında geçiyor.

Eski asistan: Efendim kusura bakmayın sizi bölüyorum işe başlamak için başvuran bir aday geldi.

Adam oflayarak başını kaldırdı hay anasını! analar neler doğuruyor. adam bana baktı tepkisizce sonra bir anda şaşırdı sonra aniden sinirli bakmaya başladı.

Baran'dan.

yine sıkıcı ve yorucu bir güne başlıyorum. Hemen işe gitmeliyim bu gün çok toplantım var ve kişisel asistanın evleneceği için işten ayrılıyor. Hayır yani başka zaman mı yoktu ayrılacak . Aslında bana yetkili kişiler asistan bulabilir ama bu konuda hassas biriyim benim kişisel ihtiyaçlarımla ilgilenecek kişiyi ben seçmeliyim. Hemen hazırlanıp işe gidiyorum. İşe vardım direk yolumu odama tuttum gidene kadar her zamanki gibi çalışanların selamlarına baş işareti vererek odama geçtim. Bir kahve isteyerek dosyalara koyuldum 1 saate büyük bir proje sunumum var. Organizasyon şirketi olarak iş kapmak çok rağbet gerektiriyor. Ve ben kaybetmeyi sevmem istediğim her işi alabiliyorum o esnada bir çok iş başvurusu için gelen kişiler vardı ve hala içime sinen birini bulamadım. Odamın kapısı çalındı eski asistanım içeri geldi ve iş başvurusu için birinin geldiğini söyledi umarım bu kişi de hayal kırıklığı olmaz. Gelen kişiyi gördüğüm an gözüm bir yerlerden ısırıyor gibiydi ve... Hayır cidden bu dün gece bana o saçma mesajları atan kişiydi. Yani şaka mısınız sizden kurtulamayacak mıyım Bir de gelmiş iş yerime bana çalışacak cidden bu bana takmış. Bu kadar işimin içinde bunlarla mı uğraşacağım bir de. İstemediğimi yazmıştım da ona rağmen nasıl bir yüzsüzlükle buraya gelmiş olabilir. Gerginliğin üstüne bu gelince sinirlerim kat kat arttı. Sinirden dolayı sesimi yükselterek

Baran: senin burada ne işin var !. Neden peşimi bırakmıyorsun istemediğimi söylemiştim ona rağmen gelip bir de benim yanımda çalışmaya mı başlayacaksın. Sizin gibiler yakamı bırakmadı gitti.

Bir de aval aval bakıyor suratıma. Karşındaki kadın ağzını kapatarak bir an kaşlarını çattı ve konuşmaya başladı

Ahu: siz ne saçmalıyorsunuz! Ne dediğinizin farkında mısınız ben sizi tanımıyorum bile. Hem bir de benim gibi kadınlar ? Sanırım siz beni biriyle karıştırıyorsunuz.

Baran: yok sen böyle karıştırmıyorum gayet ciddiyim sen o kadınsın.

Bir de gelmiş bana karşı yüzsüz yüzsüz biriyle karıştırdığımı söylüyor ben asla o kalçaları o vücudu unuta-..... Lan salak yine daldın gittin . Demek benim aklımla oynuyorsun ha peki seni işe alacağım o zaman sana haddini nasıl bildireceğimi gösteririm.

Baran: evet kusura bakmayın hanımefendi sanırım sizi biriyle karıştırdım. Lütfen terbiyesizliğime mazur görün . Peki sizi işe kabul ediyorum.

Eski asistan: ama efendim daha bilgilerine bakmadınız.

Baran ellerini kaldırarak kafi der. Tabii hiçbir şeyden haberi olmayan Ahu işe alınmanın sevincini Yaşar.

Ahu'dan

Bu adam bana neler dediğinin farkında mı acaba. Neden içeri girdiğim gibi direkt bana bağırdı. Allah'tan kendimi izah ettim ve başka biriyle karıştırdığını anladı. Tabii ben bu hakaretleri asla kaldırmazdım da şimdilik işe ihtiyacım olduğu için mecbur gireceğim bu işe. Yoksa bana böyle hakaret eden birinin ya da asla çalışmam. Eski asistan bana patronun isminin Baran olduğunu söyledi ve patronun tüm kişisel bilgilerinin yazılı olduğu bir not defteri verdi Bir de bugünkü programları bana anlattı. İşte şimdi işe başlıyoruz. Baran Bey'in 10 dakika sonra bir toplantısı olacakmış ve bunu gidip Baran bey'e haber vermem gerekiyor. Asistan odasından çıkıp topuklarımı tıklata tıklata Baran Bey'in kapısının önüne geldi kapıyı vurdum Baran Bey'in gel komutuyla içeri girdim. Baran bey büyük bir kibir ile benim konuşmamı bekledi

Ahu: Baran bey 10 dakika sonra toplantınız başlayacaktır. Hazırlıkları tamamladım.

Baran: peki Tamam çıkabilirsin!

Hadi ama cidden bu adam böyle hep odun mu olacak. Tabii canım yok Bir de sana teşekkür mü edecek hatırlattın diye. Kızım unutma o bir iş veren sen bir çalışansın kimseden nezaket bekleme bir zahmet.

....10 dk sonra...

Toplantı odasına geçtim ve bazı çalışan arkadaşlar ile müşteri firmaları güzel bir nezaketle karşıladık. Herkes yerlerine geçince Baran bey tüm ciddiyeti ile ve asaletiyle içeri geldi. Hadi ama böyle güzel bir varlık böyle bir karaktere hiç yakışmıyor. Kızım daha adamın adam akıllı bilmiyorsun neden böyle eleştiriyorsun. Uff Tamam be sen de izin vermiyorsun bir güzel ağzımızın tadıyla sövelim.

Baran: evet efendim bu projeyi bize yaptırmayı düşündüğünüz için teşekkürler. Şimdi size bu projenin organizasyonu için düzenlediğim sunumu tanıtacağım. Öncelikle herkesin bildiği üzere bizim için müşterilerin düşünceleri çok önemlidir. Ve bu düşünceler sınıf ayrımı olmaksızın değerlendirilmelidir.........

.....54 dakika sonra.....

Baran: beni dinlediğiniz için teşekkürler sunumum bu kadardı.

Müşteri temsilcisi: evet Baran bey sizin bu projeniz oldukça aydınlatıcı ve yenilikçi ama bazı kısımlarda bir eksiklik gördüm o da şu ki bu projenizde duygu yok. Sonuç olarak vereceğimiz proje evli çiftler için olan bir proje ve biz bu projede aşk arıyoruz tutku arıyoruz Bir nevi Duygu arıyoruz. Ve siz sadece kişinin düşüncelerini önemsemişsiniz ama bunu birçok firma yapıyor zaten biz fark istiyoruz. Size yine de başka bir şans vermek istiyoruz bize daha iddialı bir proje ile gelin. İnanın başka bir organizasyon şirketiyle çalışabiliriz fakat yıllardır sizinle çalışıyoruz yalnızca size güvendiğimiz için sizi bekleyeceğiz.

Baran biraz hayal kırıklığı ile

Baran: peki efendim benden ne istediğinizi anladım ve bana inanın 2 hafta içerisinde size en benzersiz harika bir proje ile geleceğim beni bekleyeceğiniz için de teşekkür ediyorum. Sizin bize güvenmeniz gururumu okşadı.

Baran ve müşteri temsilcisi tokalaşarak bir bilene veda etti ve toplantı bitti herkes dağıldı. Öğle arası başladı herkes öğle yemeğinde çıkıyor. Tam ela da çıkarken Baran tok sesi ile

Baran: bekle!

Ahu arkasını döner

Ahu: buyurun Baran bey benden bir isteğiniz mi var!

Baran: öncelikle şu 1! Ben asla kimseden bir şey istemem. Şu da 2! Öğle yemeği vakti geldi ve ben hazır yemek yemiyorum git bana yemek hazırla zaten şirketimizin mutfağı var.

Ahu'dan

Ne şu an bu adam benden ona yemek yapmamı istiyor ama ben hiçbir zaman bir yemek yapmadım ki. Bir de ben çok açım daha hiçbir şey yemeden odama gidip yemek mi hazırlayacağım tabii yapamadım yemeği yani. Saçmalık cidden

Ahu: ııı şey Baran bey ben yemek yapmayı bilmiyorum burada şirketten bir arkadaştan rica etsem olur mu?

Baran: ne! Sen yemek yapmayı bilmiyor musun. E o zaman kızım ne sikime gelipte kişisel asistan oluyorsun.

Ahu baran'ın bu sözlerine iyice sinirlenmeye başlar. Sabah bir bu iki oldu. İyice sinirlenmeye başlıyor.tıslayarak konuşmaya başlar

Ahu: Baran bey herkesin yemek yapabilmesi şart değil. Bir de ben sizin ev yemeği yediğinizi bilmiyordum. Bugünlük idare etseniz söz yarından itibaren size ev yemeği getireceğim. Olur mu?

Baran içten içe bu duruma gülmeye başlar çünkü o hep hazır yemek yer tek amacı bir kızı süründürmek. Tabii ki de o bugün öğle yemeği yemeyecek.

Baran: hayır öyle olmaz ama benim güzel bir fikrim var. Şimdi ben şirketten çıkamam çok işim var onun için en iyisi sen burada kalıp şu an uğraştığım bu dosyanın kopyasını bilgisayara geçireceksin sakın tek bir hata yapma çok önemli ben de o sırada eve gideceğim annemin bana yaptığı yemeği yiyeceğim.

Ahu şaşırarak adama bakar. Neyse yemek yapmaktan yırttım. Bir dakika! Şimdi ben öğle yemeği yemeyeceğim ve çok açım aç kendi çok sinirli olurum ne yapacağım. Acaba bunu Baran bey'e belirtirsem ne der. Neyse bir şey söylemeyeceğim işimi çabuk bitirir birkaç şey atıştırırım. Ahu gülümseyerek

Ahu: peki efendim nasıl isterseniz. Size şimdiden afiyet olsun!

Baran kızın gülümsemesine sinirlenir ama gene de Zafer onun o kız bugün aç kalacak. Hafif başınız sağlayarak dışarı çıkar. Hemen bir restorana gidip yemeğini yedi. Deniz karşısındaki bir banka oturup Denizi izlemeye başladı. Gelip geçen vapurları havada uçan martıları cidden en son ne zaman böyle huzurlu oturmuştu. İçine derince Bir Deniz kokusu çekti ."sanırım bazen böyle kaçamaklar yapmam gerekiyor . ne de olsa artık işkence çektireceğim biri var. "Dedi Zafer gülümsemesi ile. Çok oturduğunu düşünerek kalkıp işe gitti. Odasına girdiğinde böyle bir manzara ile karşılaşacağını düşünmüyordu!öfke ile

Baran: NE OLUYOR BURADA!!

Evet arkadaşlar yine yeni bir bölümün sonuna geldik umarım grubu bölümü beğenmişsinizdir. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler! 😉🖤🤍

 

 

.....

 

 

 

Loading...
0%