Yeni Üyelik
3.
Bölüm

Yanlış anlama 3

@ahen_auro

Bu adam da her şeyi yanlış anlıyor 🙄

....32 dakika önce....

Ahu'dan

Hemencecik işime başlama vakti. Hazır hiç kimse yokken bir rahat oturayım öyle başlayayım. Topukluklarımı çıkardım ve blazer ceketimi çıkardım çünkü cidden çok sıcaktı. Evet işin bitmesine az kaldı sonunda. Kol saatine baktım öğle aranın bitmesine 41 dakika kalmış. Vay be cidden çok harikayım tam 19 dakikada işin neredeyse çoğunu hallettim. İşime devam ediyordum ki bir anda kapının önden açılmasıyla oraya döndüm şaşırmış bir ifade ile

Ahu: BABA!

Ferhat bey : bana burada ne işin olduğunu söyle Ahu! Kızım ben sana yetmiyor muyum Bir de gelmişsin benimle rakip olan bir firmayla çalışıyorsun. Senin bu yaptığın iş mi şimdi ha de bakalım kızım.

Ahu hala şoku atlatamamıştı.ve

Ahu: Baba senin ne işin var burada Allah aşkına. Sen de biliyorsun artık ayaklarının üstünde durmak istiyorum ve senin iş yerinde bunu yapamayacağım biliyorsun. Ha bir de bu şirketin sana rakip olduğunu bilmiyordum olsalar bile bu bana rakip oldukları anlamına gelmiyor yani burada çalışmaya devam edeceğim.

Ahu'nun babası bıkmış Bir ifadeyle Ahu'ya yaklaşır ellerini nazikçe tutar

Ferhat bey: bak kızım senin dediğini anlıyorum ama o iş burada olmaz onlar senin benim kızım olduğunu anladıklarında zaten kendi istekleri ile seni kovacaklar. Yani yapma bunu bana yapma bunu bize kızım. Hadi canım dön bu yoldan söz sana en iyi işi vereceğim.

Ahu ellerini hızla çeker . Ağlayarak konuşmaya başlar

Ahu: hayır baba! Anlamıyorsun işte beni, ben ayrıcalık yaşamak istemiyorum ve o karın ile de aynı evde de yaşamak istemiyorum size bağlı yaşamak istemiyorum. Beni ne zaman anlayacaksın baba. Annem öldüğünden beri beni hep yok saydın beni görmezden geldin şimdi de Sırf itibarını zedlenmesin diye rakip şirketten birine çalışmamı istemiyorsun.

Babası bu duruma hem sinirlenir hem de biraz üzülür bunun için kızını kendine çekerek sarılır ve bir an arkadan bir bağırış duyarlar

Baran: NE OLUYOR LAN BURADA!

Ahu ve babası korku ile sanki basılmışlar gibi aniden çekilirler. Tabii ne kadar yanlış anlaşıldıklarının farklı değillerdir.

Baran'dan

İçeri girdiğimde böyle bir manzara ile karşılaşacağımı hiç düşünemedim yani dakika bir gol bir be kızım ne ara bir iş adamını benim odaya attın. Kızın üstüne baktım sütyeni ile Durmuş ayakları çıplak yani cidden bundan nasıl bir şey çıkartabilirim sizce. Bu kız bir de yaşlı adamlarla oturup kalkıyor hem de benim rakip olduğum ezeli düşmanım ile bu manzara karşısında midem bulandı ve tiksinti ile kızla Ferhat piçine baktım.

Ferhat bey: ne bağırıyorsun buraya kız-

Ahu: AA! Şey Baran bey hoş geldiniz ne zaman geldiniz sizi fark etmedim.

Adamla sürtmekten tabii ki ben fark etmezsin demeyeceğim tabii ki dinleyeyim bakayım nasıl kıvıracak.

Baran: az önce geldim Ahu ve böyle bir şeyle karşılaşacağımı düşünmüyorum.

Ahu: ah peki Baran bey. Aslında bu beyefendi sizi sormaya gelmişti . Bende gördüğünüz gibi bu durumdaydım(üstünü işaret ederek) tabii bir andan ayağa kalkınca dengem bozuldu beyefendi de beni tuttu.

Oha cidden bu kadın ne kadar kurnaz ayaküstü bin tane yalan uydurdu resmen. Bundan korkulur vallahi. Ama ben bu oyunu bozmazsam tabii şimdilik bu kadının yanında tutmam gerekiyor ona karşı, hiç düşünmezdim böyle ucuz bir kadının benim işime yarayacağını.

Baran: hmm peki anlıyorum ( Ferhat bey'e dönerek) senin ne işin vardı burada alacaklı gibi hayırdır direkt gelmişsin buraya. Hatta güvenliği nasıl geçebildin.

Ferhat bey: güvenlik mi ne güvenliği sizin kapıda güvenlik mi vardı hıh !ben orada sigara içerek Gülen iki adam gördüm tabii ki de elimin kolumu sallaya sallaya içeri girdim.

Dedi alay ede ede gülerek. Aniden ciddileşerek

Ferhat bey: bak Baran seni bir daha uyarmayacağım o ihaleden çekileceksin yoksa seni çok büyük bir zarara uğratırım benden söylemesi.

Baran: Hah! Ben mi ihaleden çekilecekmişim. Bir de beni tehdit ediyorsun ha çok korktum. Bak yaşlı adam benim sabrımı zorlama sen bu piyasada artık eskidin yolumdan çekil !

Ferhat bey: peki Baran şimdilik gidiyorum ama sakın unutma bu sana son uyarımdı

Dedi ve ahu'ya sonra görüşeceğiz der gibi bir bakış atıp gitti. Baran gününü ahu'ya çevirerek kaşlarını çatıp ona düzgünce giyinip çıkmasını söyledi. Ahu da ikiletmeden hemen hazırlanıp odadan çıktı. Baran sinirle oturdu yerine.

Baran'dan

Şimdi ben bu kızın yanında tutuyorum da ne yapacağım hem bir de hiç güvenli değil sonuç olarak büyük düşmanıma metresi şirketin olup bitiyorsa ona ulaştırır bu da çok riskli. Of ya kafam allak bullak ama böyle bir fırsatı kaçıramam tam da onu itibarını zedeleyecek bir olay. Aslında ben de bu kızla biraz eğlensem fena olmaz malum eğlenmek benim de hakkım. Ama şimdilik erteleyelim bu işi. Kapı çalar ve gel komutunu verdim

Ahu: efendim size söylemeyi unuttum beyefendi geldiğinden dolayı sizin bana verdiğiniz iş biraz kaldı

Vay demek o işi halledebilmiş az da olsa

Baran: gördüm yarım bıraktın ama keşke başlamasaydım bile hepsini yanlış yapmışsın mecbur hepsini baştan yapacağım bu yüzden sen de mesaiye kalacaksın ben çıkana kadar sen de çıkamazsın!

Ahu: ama efendim her şeyi eksiksik yaltığıma enimim

Baran: sen benim yanıldığımımı söylüyorun yani bu ne cürret!

Ahu : hayır efendim siz yanlış anladınız . Peki kusura bakmayın mesaiye kalırım

Ha şöyle efendi olacan. Sen daha dur seni ne süründüreceğim

.......5 saat sonra.....

Ahu'dan

daha yeni iş bitiş saati geldi, mesai şimdi başlıyor ve ayaklarım topkululardan dolayı kangren olacak gibi . İnsafsız patron oturtmadı gitti. Allah aşkına 2 sokak aşağı bir kafeye gönderdi beni neymiş efendim oranın kahvesini içiyormuş sadece. O asistan bana bunların hiçbirini söylemdi bir adamın götünü temizlemediğim kaldı . Aman! O da eksik kalsın bari. Neyse şu dosyaları götüreyim imzalasın bari. Baran Bey'in odasına gelince kapıyı tıklattım ama ses yoktu tekrar tıklattım yine ses yoktu neyse içeri gireyim dostaları koyup çıkayım daha çok işim var bunlarda elimden çıksın. İçeri girdim dosyaları güzelce masaya yerleştirdim tam masadan ayrılıyordum ki bir bedene çarptım ve bir anda dengemi kaybettim tam düşecekken bir çift kol beni sararak kendine çekti

Baran'dan

işim çoktan bitmişti ama onun biraz daha aç durmasını istediğim için biraz oyalancaktım. Onun bana getirdiği kahveyi içmeye başladım ama başlamaz olaydım. Anasını satayım dilim yandı ağzımdan püşkürteyim derken kahve elimde çalkalandı elime döküldü dükülünce refleks olarak elimi çekeyim derken kahve bu sefer hepsi üstüme döküldü. Ananı sikim senin oğlun yedi ceddine başlayacağım şimdi noldu bu kadar sakarlaştın. Allah bilir kahveyi getirene kadar ne beddua etmiştir bu gudubet kadın. Heme üstümü değiştirmeliyim. Odamın bir duvarı gibi güzeken kapıyı açıp kendime özel yaptırdığım yatak odama girdim bir soğuk su banyosu yapsam iyi olur. Banyodan çıkıp rahat bir şeyler giydim ofis odama girince masamı karıştıran o kadını gördüm benim yokluğumu fırsat bilip Ferhat şerefsizi için o gizli dosyayı aramaya çalışıyordu. Sessizce yaklaşıp onu suç üstü yakalayacaktım farkında olmadan tamda dibinde bitmiştim.kadın arkasını döndüğü an bana çarpıp dengesini kaybetti bende refleks olarak fark etmeden onu düşmekten kurtarmak için tuttum yoksa hayatta tutmadım . Onu tutarken fazla dip dibeydik istemeden dikkatin gözlerine toplandı gözleri çok güzeldi istemeden yüzünü incelemeye başladım ve işte son durak dudakları o dolgun dudakları. İştah açıcı dudakları,insanın öpmeye doyamayacağı dudakları, beni öp diye yalvaran dudakları, insanı istemeden kendine çeken bir manyatizma gibi bir şey işte öyle hipnoz olmuştumki yavaş yavaş yaklaştığımın farkında bile değildim.

Ahu'dan

aniden beni tutan kolların sahibine baktım bu Baran neydi. İnanamıyorum adam yakından daha da yakışıklı oğlum sen benim olacaktın varya seni evden çıkarmazdım he yanına dişi sinek bile yaklaşıtırmazdım. Lan! Bu neden beni hala bırakmıyor yapışmış kene gibi mengene suratlı velet . Tabi bulmuş güzelim hatunu bırakmaz tabi. Bir dakikaaaa bu niye deminden beridir dudaklarıma bakıyor acaba çikolata mı yapışmış dudağıma . İş sırasında iken bir çikolata araklamıştım lütfen anlamasın Allah'ım lütfen. Eee bı yaklaşıyor bana hayır lan hıyar yaklaşma bana lan! Oğlum bu içice yaklaşıyor bana. Kafamı çektikçe yaklaşıyor ve bir anda dudaklarımın üstünde bir baskı hissettim. Lütfen bu gerçek olmasın nolur rüya olsun ben bunu istemiyorummmmmm

bir bölümün daha sonuna geldik umarım okumanıza değmiştir. Yorum yapmayı ve oy atmayı unutmayın. Sevgili okurlarım mutlu kalın sağlıkla kalın 👋😁

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%