Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@alinamila

Koridorda yürüyorum. Annemin bir zamanlar kendi düğününde giydiği gelinliği giymeye karar verdim. Çok güzel görünüyordum. Koridorda Kuro beni bekliyordu. İkimize de birçok yargılayıcı göz bakıyordu. Gençliğimden beri birçok köylü benim başka bir asilzadeyle evlenmemi umuyordu, ben de bunu umuyordum, ama sonunda karşımdaki sosyal açıdan beceriksiz, kekeme bir adamla evlenmek zorunda kaldım. "Ç ç çok g güzel g g görünüyorsun."

 

Cübbesiyle oynuyor. Halkın gözünün onda olduğunu bildiği için gergin. "Teşekkür ederim. Sen de güzel görünüyorsun."

 

Hafifçe gülümsüyor, başını sallıyor ve bakışlarını kaçırıyor. Yanakları kızarık. "A anlayışınız için t teşekkür ederim, L l leydi Elara. B benim için... önemli b bir uyum s süreci oldu. Umarım b birlikteliğimiz köye r refah ve... h huzur getirir." diyor. Bakışları aşağıda.

 

"Evet. Size katılıyorum."

 

Gözleri kocaman açılıyor. Rahip cübbesini gergin bir şekilde düzeltiyor. Sesi titreyerek konuşmaya başlıyor. "S sizin de a aynı f fikirde o o olmanıza s sevindim h h hanımım." Yakasıyla oynuyor ve bakışlarımdan kaçınıyor. "B belki de... d d düğün hazırlıklarını d daha fazla k konuşabiliriz? D daha az... r resmi bir ortamda?" Açıkça görülüyor ki benimle vakip geçirme düşüncesinden tedirgin.

Loading...
0%