Yeni Üyelik
13.
Bölüm

"Ben senin hastanım"

@aliningecesi

Babamın konağına gelmşitim. Ne kadar soru sorup dursalarda hiç birine cevap vermeden eskiden kaldığım odaya gittim. Kapı açıldığında içeri giren kişiyle gözlerim kocaman açıldı. Bu oydu Kaan iyide burda ne işi vardı. Beni görüp duraksadı. "Kapıyı çalmadım. Özür dilerim" başımı salladım. "Biraz kaba çıkıcak amma sizin burda ne işiniz var" yandan güldü. Yaklaşarak elini uzattı. Kaşlarımı çatarak eline baktım.

"Tanışmıştık ya" gözlerini kısıp güldü. Eli hala havadaydı. "Ben Kadir ağanın oğlu" gözlerim şokla açıldı. Kadir ağayla babam arasında aynı kandan olmasalarda kardeşlik bağı vardı. Elini tuttum. "Kadir ağanın oğlu olduğunu bilmiyordum" elimi geri çektim oda elini çekti. "İş gereği Londona gitmem gerekti" başımı salladım.

Valizime bakarak kaşlarını çattı. İşaret parmağıyla valizi gözterdi "senin valizin?" Başımı olumlu anlamda salladım. "Bir sorunmu var" cevap vermedim. Koluma dokundu "Hazal bir soru sordum" ona baktım. "Boş versene." Bir süre gözlerime baktı. "Bir şey lazım olursa karşı odadayım" kötü manada söylememişti. Bunu her halinden anladım. "Teşekkürler" odadan çıkıp kapıyı kapattı.

Akşam yemeğini yerken kapı gürültüyle dövüldü. "Hazal. Açın kapıyı" gelen Barandı. Sinirli bir nefes verip yerinden kıpıldamadı bile. "Karım geri dön,evimize dön lütfen" geri çekilip yüzümü avcuna aldı. Elini ittiğimde yapma der gibi baktı. "Baran ben seninle hiç bir yere gelmem" Hasan ağa kızına destek vererek konuştu. "Baran ağa kızum ne isterse o. Yarın boşanma belgeleri kapına gelir".

Baran sinirle kaşlarını çattı. "Asla. Asla karımdan boşanmam" kolumu tutarak çekiştirdi. "Baran bırak kolumu" duymazlıktan geldi. "Baran ağa! Kızımu hemen bırak".

Yazardan

Kaan Hazalın diğer kolundan tutarak kendisine çekti. Gövdesine çarpan kızı belinden yakaladı. Aralarında iki üç saniye bakışma geçti. Baran sinir küpüne dönmüştü. Hazalı Kaandan uzaklaştırıp Kaana yumruk attı. Üzerine çıkıp yüzüne yumruklar savurdu. "Lan piç. Sen kimsinde benim karıma dokunursun he. Siktiğimin veledi" Baranı Kaandan ayırmaya çalışsalarda Baran hepsini geri savurdu.

Baran Kaanın üzerinden kalkıp Hazalı omzuna alarak belinden tuttu. Hazal Baranın sırtına yumruklarını savurmasına rağmen hiç biri Baranı etkilemiyordu. Diğerleri bile Baranı durduramadı. Baran Hazalı arabaya atarak kapıyı kapattı. Hazal kapıyı açıp inicekken Baran tekrar kapıyı sert bir şekilde örttü.

Sürücü koltuğuna geçerek kapıları ve aynaları kilitledi. Hazal kapıyı açmaya çalıştı. Amma kapı kilitli olduğu için açılmadı. Konağa vardıklarında arabadan inip Hazalın kapısını açtı. Onu yine omzuna alarak konağa girdi. "Oğlum noluyor" cevap vermeden hızla odalarına çıkıp Hazalı yatağa attı. Hazal kalkmaya çalıştı amma Baran Hazalın üzerine çıkarak kollarını başının üzerinde kenetledi.

"Baran!" Dudaklarını karısının dudaklarına bastırdı. Alt dudağını ağzına alarak emdi. Hazal çırpınsada hiç bir şey yapamadı. Aklına gelenle dizini Baranın erkekliğine vurdu. Baran kendini yatağın yan tarafına atarak bir büklüm oldu. Dişlerinin arasında zorlukla konuştu. "Karım bittin sen ağrı hele bir geçsin. Seni altımda öyle bir inleticem ki. Yürüyemiyecek hale geliceksin".Hazal derknce yutkunup Baranın koluna dokundu.

"B-Baran ben. Bir anlık oldu" attığı yalanın tutmasını umdu. Amma yanıldı. "Bu yalanın içinde farklı ceza alıcaksın" Hazal kapıya doğru hızla gitti kapıyı açıp tam çıkıcakken Baranın sözleriyle kapıyı geri kapattı. "Karım. Eğer o kapıdan çıkarsan Yeminim olsun ki sen şu an yatağa atarak sikerim" Hazalın gözleri büyüdü. "Sen aklını kaçırmışsın" Baran zorda olsa kendini toparlayıp ayağa kalktı. Hazala yaklaştı.

Yüzüne doğru eğildi. "Yarına hazır ol karım". Hazal dehşet içinde konuştu. "Sen hastasın, hasta, ruh hastası" Baran histerik bir kahkaha attı. Elini karısının yüzünde gezdirdi. "Karım. Doğru ben hastayım. Amma ruh hastası değil. Ben senin hastanım." Hazalın boynuna yaklaşarak ısırdı. Hazal onu hemen itti "Vampirmisin sen ikide bir ısırıyorsun" Baran gözlerini kısarak Hazalı kendisiyle duvarın arasına aldı.

"Karım beni kışkırtıyorsun" yeniden Hazala yaklaşıp kulak memesini ağzına alarak emdi. "Ah Baran" Baran gülerek geri çekildi. "Vampir sözünden nasıl bir fesatlık çıkara biliyorsun anlamıyorum" Baran dilini dişlerinin üzerine gezdirip sırıttı. "Karım git uyu." Hazal bir an afaladı. "Ya sen?" Baran sırıttı. "Hmm karım sen benimi istiyorsun" Hazal sabır dilercesine yukarı baktı. "Tamam kızma karım. Ben bir duş alıp gelicem"

Loading...
0%