Yeni Üyelik
11.
Bölüm

"Benimsin" "Seninim"

@aliningecesi

Bir elinde pamuk şeker bir elinde çikolata onunla barışmam için yalvaran Barana göz ucuyla baktım. "Tamam affettim" Elindekileri alıp yemeğe başladım. Yanağımı öpüp geri çekildi. Telefonumun bildirim sesiyle telefonumu elime aldım. Bilinmeyen numaradan mesaj gelmişti. Kaşlarımı çatarak telefona baktım. Engellememişmiydim ben bunu.
"Karım? Noldu?" Hemen telefonu yandan kapattım. "Hiç hiç bir şey eve gidelimmi" bir elini yüzümde hiss ettim. "AVM-e gidicektik?" "Ona başka zaman gideriz yoruldum" inanmadığını biliyorum amma gerçeği söyleyemezdim. "Tamam".

________

Eve geldiğimiz an başımın ağrıdığını söyleyip odama çıktım. Baran gelmek için ısrar etti uyuycam diyerek geçiştirdim. Mesajın üzerine tıkladım.

Bilinmeyen numara: Sana söylemiştim o dudaklar başkasının dudağına değmiycek. Numaramı engellemen sana yazmama engel değil

Siz: Sen kimsin de bana bunları söylemeye cesaret ediyorsun ha? Hem o başkası değil KOCAM

Bilinmeyen numara: Onun ölücek olmasından ben sorumlu olmuycam o zaman.

Son okuduğum şeyle Bilinmeyen numarayı aramaya başladım. Açtığında ses yoktu. "Bana bak kimsin bilmiyorum amma kocamın telini zarar gelirse seni bulurum. Ve Andım olsun seni kendi ellerimle öldürürüm" diğer hattan gülüş sesi geldi. Telefonu kapatıp banyoya girdim.

Çıktığmda Baran uyumuştu. Üzerine hiç bir şey örtmemişti. Bornozda olmama rağmen yüzerini örtmek için yanına gittim. Elimi örtüye uzatmıştım ki kolumdan tutulmasıyla kendimi Baranın altında buldum. Sahte bir kızgınlıkla konuştum. "Baran napıyorsun sen. Gerçekten, artık yanına yaklaşmaya korkuyorum" gülerek dudağıma öpücük kondurdu.

18+

Elini bornozun ipine atarak açtı. Gözlerim yerinden çıkacakmışcasına açıldı. Elinin üzerine elimi koydum. "Baran" dudaklarıma kapanarak ellerimi yukarıda kenetledi. Elini kadınlığıma atarak okşadı. "Ah Baran ımm" boynumu ısırarak öpmeye başladı.
Parmağını dahada bastırdı. "Karım beni istiyormusun" kendimi kayb etmiştim. Sanarım vakti gelmişti. Eskide olan eskide kalmalıydı. "Evet kocamı içimde istiyorum" yüzünde memnun bir gülümseme oluştu. Üzerini çıkararak tamamen çıplak kaldı. Penisini deliğe gelcek şekilde hizaladı. "Hazırmısın" başımı evet anlamında salladım.

İçime girdiği an kafamı arkaya attım. "Acıyor ah" yavaş yavaç gel git yapmaya başladı. "Şşş geçicek karım" bir süre sonra bu acı kendini zevke bıraktı. İnlemelerim odayı doldurdu. "B-Baran" Baran dahada hızlandı. Beni kaldırıp kucağına oturttu bunları yaparken penisi hala içimdeydi. "Baran ya biri duyarsa" "duysun" içimden çıkarak aşağı eğildi. Kadınlığımda hiss ettiğim dudaklarla dudağımı ısırdım.

Dilini içeri saldığında inlememi durduramadım. "Ah Baran dayanamıycam" dilini dahada içeri gönderdi. "Imm" başını tutarak dahada bastırdım. "Baran ah daha çok istiyorum". Kadınlığımdan uzaklaşarak penisini içime gönderdi. "Daha hızlı".

Dahada hızlandı. Geliceğimi anlayınca içimden çıktı. "Baran ah napıyorsun" Baran sırıttı. "Şartım var" "Baran ne şartı" dizini kadınlığıma bastırdı. "Ahh"
"1 hafta boyunca istediğimi yapmak zorundasın" "Bar-" "Karım evetmi? hayırmı?" Kabul etmekten başka çarem yoktu. " Tamam kabul ediyorum şimdi gir içime" penisini tekrar içime gönderdi. Gel git yapmaları arttı. Titrediğimde boşalacağımı anlamış olucak ki dahada hızlandı. Boşaldığımda oda içime boşaldı. İçimden çıkarak beni kucağına alıp Lavaboya götürdü.

Temizlendikten sonra geri gelip kanlı çarşafı kirli sebete attı. Bunları Baran yapıyordu çünki haraket edicek halim yoktu. Yeni çarşaf serdi. Beni tekrar kucağına alıp yatağa yatırdı. Yanıma uzanarak belime sarıldı.

Saçıma öpücük kondurdu. "Benimsin" "Seninim" güzel bir uykuya daldık.

18+ Bitti

Loading...
0%