Yeni Üyelik
14.
Bölüm
@aliningecesi

Yemek saati olmasına bakmayarak yemeğe inmemiştim. Kapı açıldığında içeri Baran girdi. Kaşlarını çatarak bana baktı. "Karım neden masada yoksun?" Cevap vermeyip yüzümü başka tarafa döndüm. Yanıma gelip oturdu. Çenemi nazikçe tutup yüzümü kendine çevirdi. Bu haraketiyle derince yutkundum. "Karım beni duymazlıktan gelme. Şimdi aşağı iniyoruz" gözlerine bakarak alayla konuştum. "Paşam başka emriniz?" Yandan güldü. "Akşama iyice hazırlanman" sinirle ona baktım. İşaret parmağımı ona sallayarak konuştum. "Sen-" oda işaret parmağını barmağıma kenetleyip aşağı indirdi. "Naparsın". Sinirle onu itip ayağa kalktım.

Arkamdan gelip belime sarıldı. "Karım kocanın sözünü dinle yoksa akşam yumşak olmaz" söyledikleriyle gözlerim kocaman açıldı. "Aç değilim" hiç bir şey demeden odadan çıktı. Elinde yemek dolusu tepsiyle içeri girdi. Kaşlarımı çatarak ona baktım "Baran?" Tepsiyi yatağa koyarak bana yaklaşıp beni kucağına aldı. Yatağa oturup benide kucağına rahat bir şekilde oturttu. Ekmeği çorbaya batırarak bana yaklaştırdı. "Karım. Aç ağzını" kollarımı bir birine kenetledim. "Ha-" konuşmamı fırsat bilerek elindeki ekmeği bana yedirdi.

Sinirle ona bakıp ağzımda ki yemeği çiyneyerek uddum. Yemeği bitirdikten sonra beni kucağından indirip tepsiyi aşağı apardı. Telefonuma gelen bildirimle telefonu elime aldım. Yine bilinmeyen numaraydı. Mesaja tıkladım.

Bilinmeyen numara: Umarım yarın ki süprizimi beğenirsin.

Kaşlarımı çatarak mesaja baktım tam bir şey yazıcaktım ki kapı açıldı. Telefonu kapayıp yatağa attım. Baran yanıma gelerek saçımı oynattı."Karım. Şimdi söyliycem sinirleniceksin" kaşlarımı çatarak sinirli bir nefes verdim. Yanaklarımı sıkarak konuştu. "Ay ay benim karım sinirlenmişmi hı hı" ellerini ittim. "Baran napıyorsun ben çocukmuyum" boynumu öpüp geri çekildi. "Benim çocuğumsun" yanağımı şişirterek ofuldadım. "Ofuldama" ona ters bir bakış attım. "Offff" kısa bir kahkaha attı.

Akşam
+18

Baran gömleğinin iki düymesini açaram üzerime çıktı onu ne kadar itsemde nafile. Uzerimden kalkarak küçük kutudan siyah bir ip çıkartıp yanıma geldi. "Baran o elindeki iple elimi bağlamıycan demi?" Güldü amma cevap vermedi.

Ellerimi tutarak ipi elime doladı elimi elinden çekmeye çalışsamda sert bakışları beni durdurdu. Elimi bağladıktan sonra eline bir makas aldı. Gözlerim büyüdü. Benimi kesicekti evet evet beni makasla doğruycak. Ona engel olmamam için kollarımı bağladı.
"Ş-şey Baran sorunlarımızı konuşarakta h-hallede biliriz d-demi?. Şimdi ne gerek var m-makasa. Elini neden k-kana bu-layasın ki?" Gülmemek için dudaklarını bir birine bastırdı.

Kaşlarımı çattım. Bu tam bir piskopat. Yüksük sesle bağırdım. "İmdat kat-" makası dudaklatıma bastırdı. Gözlerim dudaklarımdaki makasa kaydı. Derince yutkundum. Makası cekerek elbisemin ucunu tuttu. Telaşla konuştum "B-Baran yapma kesme beni naptım ben sana ha? naptım?" Sırıttı. Elindeki makasla elbisemi kesmeye başladı. Kaşlarım çatıldı. Bu beni kesmiycekmiydi. Acaba elbisemi kestikten sonramı beni kesicek?.

Elbisemi keserek eline aldı ve yere attı. Sonra makası sütyenimin ortasına tutarak kesti. Onuda yere attı. Sonra makasıda yere attı. At at bitmiyor.
Aşağı eğilerek dilini altımdaki kumaşın üzerimde gezdirdiğinde gözlerim kendiliğinden kapandı. Dilini dahada bastırdı. Sonra altımdakini iki yandan tutarak yırttı. Gözlerimi kocaman açarak ona baktım. Tam konuşucaktım ki dudakları kadınlığımı bulmasıyla bu fikrimden vaz geçtim. Nefesim gittikçe artıyordu. Dilini kadınlığımın içine soktu. "Ahh Bar-ımm" inlemelerim dahada attı. Geri çekilip yukarı çıktı. Sol göğsünü avcuna alarak dudaklarını yaklaştırdı. Göğüs ucumu ağzına almasıyla derince inlefim bunu. Göğüs ucumu emerek dişliyordu ve bunlar gözlerime bakarak yapıyordu. Diğer elinide kadınlığıma getirip okşadı. "Immm" bir parmağını içime gönderdiğinde belim yay gibi gerildi. "Ah Baran yapm- ah" ikinci parmağınıda ekledi. İçimde makas hareketi yapınca gözleri kaydı. Parmaklarını içimden çıkartarak ayağa kalktı.

Üzerindekilerden kurtulup çıplak kaldı. Tekrar üzerime çıktı. "Dilini çıkar".
"Ne?" Gözleri dahada karardı. " Karım dilini çıkar!" Emirvaki sesiyle dilili çıkardım. Dilimi ağzına alarak emdi. Arada ısırıklarda atıyordu. Geri çekilip elini ağzıma yaklaştırdı. "Tükür" dediğini yaptım. Elini erkekliğine atarak okşadı. Erkekliğini deliğimle hizaladıktan içime girdi. İkimizde aynı anda inledik. "Ahh" "Imm" haraketleri hızlandı. Yatak sallanmaya başladığında dahda hızlandı.

İçimden çıkarak beni kaldırdı kendisi yatakta otururken bense yerde ellerim bağlı bir şekilde dizlerimin üzerindeydim. Saçımı nazikçe tutarak yüzümü erkekliğine getirdi. Erkekliğini ağzıma alarak başımı ileri geri haraket ettirdim. Baran saçlarımı tutarak beni yönetiyordu. "Ahm Karım çak iyisin mm" dahada hızlandım. Erkekliğini ağzımdan çıkartarak beni kaldırdı. Yatağa yüz üstü uazandırdı. İçime girdiğinde derince inledim "Ahh" ileri geri hareket yaptığında dahada inledim. "Baran ahmm daha hızlı ımm" dahada hızlandı. İçime boşaldığında derince inledi. Üzerime eğilerek boynumu emmeye başladı. Bu serrti yerinin morarıcağına emindim. Bunları yaparken hala içimdeydi.bİçimden çıktığında yine okutuya yaklaşıp içinden bir şey alfı amma gürmedim elindeki şeyi deliğime sokarak geri makildi elindeki küçük şeyin düğmesine bastığında içimde bir şey titremesiyle gözlerim kocaman açıldı. Kahretsin anlamalıydım.

"Ah ım Ba-ah onu d-durdur ımm" güldü. Yatağa oturarak saçımı okşadı. Zevkden gözümden yaşlar akıyordu. "Baran ımmm lütfen" eli hala saçımı olşuyordu eğilerek kulak mememi ağzına alarak emdi. "Ahh" geri çekilerek konuştu. "Karım. Beni dinliycekmisin?" Başımı usluca aşağı yukarı salladım. "Sözümden çıkıcakmı?" Başımı iki yana salladım. "Aferin" deyim dudağıma öpücük kondurdu. Elindeki düğmeye bastığında içimdeki şey durdu. Arkama geçerek içimdemi şeyi çıkardı. Ellerimi çözüp beni kucağına aldı. Haraket etmeye macalim yoktu.

+18 Bitti
Beni banyoya götürerek duş aldırdıktan sonra kucağındaki benle yatağa geçtik. Alnıma öpücük kondurarak belimi sardı. "İyi geceler Karım." Cevap vermedim. İkimizde uyuduk.

Loading...
0%