Yeni Üyelik
8.
Bölüm

Davet

@aliningecesi

"Hazal" Hazal beline dolanan ellerle arkasını döndü "Baran napıyorsun sen" Baran sırıtarak dudaklarını Hazalın boynuna bastırdı. "Hmm napıyormuşum" "Baran ben ciddiyim" Baran dudaklarını Hazalın boynundan çekdi. "Benimle gelmen gereken bir davet var" "Ne daveti?".

"İş ortağım bir davet düzenliyor ve sende geliyorsun" Hazal Barana yandan bir bakış attı." Saat kaçta" "saat 9 a kadar hazır ol" Hazal başını olumlu anlamda salladı.

______
Hazal kırmızı uzun bir elbise giymişti. Elbise bedenine yapışarak balık fiziğini ortaya çıkartıyordu. Dudaklarına vurduğu kırmızı ruj onu dahada çekici gösteriyordu. Gözlerine çektiği eyleyner çekik olan gözlerini dahada çekik gösteriyordu.

Saçlarını açık bırakaran büyük halaqalar yaptı. Siyah ayakkabısını giydikten sonra siyah küçük çantasını götürdü. Son dokunuşu yapıp parfümü sıkıcaktı ki odanın kapısı açıldı.


Baran öylece Hazala bakakaldı. "Hazal" "Efendim" Baran Hazalın fiziğini ortaya çıkaran elbisesine bakarak kaşlarını çattı. "Giyicek başka bir şey yokmuydu orda kaç tane erkek olucak. Beni katilmi etmek istiyorsun. De-" Hazal baş barbağını baranın dudaklarına bastırdı "Şşşş sakin ol. Nolmuş o kadar erkek varsa ben onlara bakmadığım sürece bir sorun varmı?" Baran sesli bir şekilde yutkundu.

"Yok" Hazal zaferle gülümsedi diğer elindeki parfümü sıkıcakken. Baran parfümü elinden aldı. Hazalı belinden yakalayım bir eliyle başını yana çevirdi.

Parfümü Hazalın boynuna sıktı ve burnunu parfüm sıktığı yere yaklaştırıp kokladı. Hazal mayışmış bir şekilde gözlerini kapattı. "Gözlerini aça bilirsin" Hazal gözlerini açtığında afaladı "Ben ben şey" Baran güldü. "Tamam çıkalımmı?" Hazal başını olumlu anlamda salladı.

_______
Kapıdan içeri girdiklerinde bir çok bakış onlara döndü Serkan bey yanlarına gelip onları selamladı. Kendileine ait hazırlanmış masaya doğru ilerlediler.

"Selamun Aleyküm Baran ağa" "Aleyküm Selam Devran" Devran denen adamın bakışları Hazala döndü. "Bu güzel bayan kim" Baran Hazalı belinden tutarak kendine çekip sert bir şekilde konuştu. "Karım" Devran ağanın bakışları Barana döndü.

"Ne zaman evlendin de haberimiz yok Baran ağa" Devran sırıttı Baran sinirli bir nefes verdi. "Seni ilgilendirmeyen işlere karışma Devran bi bakarsın ters köşe olmuşsun" bu sefer sırıtma sırası Barandaydı. Devran bir şey demeden oradan ayrıldı.

"O kimdi?" "Gereksiz biri".
Aradan yarım saat geçmişti. " Ben bir tuvalete gidip gelicem"

_________

Hazal tuvaletten çıktığında Baranın yanına gidicekti ki bir odanın yanında durdu. İçeride biri telefonla konuşuyordu. Hazal umursamadan gidicekken duyduklarıyla yerine çivilendi.

"Baran arabaya bindiği an düğmeyi basıcaksınız bomba patlıycak tamammı" gözleri kocaman oldu. Baranın yanına giderek kendisine dönmesi için kokuna dokundu. Baran tek kaşını kaldırarak Hazala baktı. "Baran" "Hazal,noldu?" "Senin arabanla gitmesek olurmu?" Baranın kaşları dahada çatıldı. "Hazal nerden çıktı şimdi bu".


"Baran lütfen" Baran kendine ısrarla bakan karısını redd edemedi. "Tamam bu seferlik öyle olsun".
Hazal tebessüm etti. Duyduklarını Barana söylemeliydimi bilmiyordu.
Davet bitince Baran evi arayıp bir araba göndermelerini istedi.


_______
"Şey Baran" Baran Hazalın yüzüne dökülmüş saçlarını kulağının arkasına yerleştirsi. "Efendim" "ben senin arabanla gitmeyelim dedim ya" "Evet?" "Ben bir şey duydum" Baran elini Hazalın beline atarak bel boşluğunu okşadı. "Ne duydun" "biri telefonla konuşuyordu. Arabana biri bomba yerleştirmiş. Sen arabaya bindiğin an bombayı patlatıcaklarmış".


Baran bir hışımla ayağa kalktı "Hangi siktiğimin iti beni öldürmeye çalışır" Hazal ayağa kalkıp Baranın koluna dokundu. "Baran sakin ol" "Hazal nasıl sakin olayım. Sen vardın yanımda sen. Ya bilmeseydin ya sana zarar gelseydi" Hazal Baranın sakinleştirmenin tek yolunu sarılmakta buldu. Kollarını Baranın beline doladı. Ve ikiside geri oturdu. Baran başını Hazalın göğsüne koydu.


"Sana bir şey olsaydı napardım ben" Hazal diğer eliyle Baranı saçını okşadı. "Tamam sakin ol. Hiç bir şey olmadı tamammı. Sakin ol" Baran yüzünü Hazalın boynuna gömüp kokusunu içine çekti.

"Hazal" "Hm" "Beni bırakma" Hazal Baranı ilk defa böyle görüyordu. Küçük bir çocuktan farkı yoktu. "Hiç bir şey demedin amma. Bırakıcakmısın beni? Gidicekmisin?" "Hayır seni bırakmıycam tamammı" "Bırakmıycaksın beni bırakmıycaksın" Baran Hazalın boynuna öpücük kondurdu.

Loading...
0%