Yeni Üyelik
27.
Bölüm

Kaçırılma

@aliningecesi

Baran sinirle bağırarak telefonla konuşuyordu. Telefonu kulağından çekerek yere fırlattı. Gözlerim kocaman ona bakıyordum. Yanına gitmeye de korkuyordum. Dudaklarımı ısırdım. Yok ya gideyim. "Baran" bana bakınca bakışları yumşadı. Rahat bir nefes verdim. Koltuğa oturup kollarını iki yana açtı. Çenesiyle kucağını işaret etti.

Yanına gidip kucağına oturdum. Elini belime koydu. Utançtan yanaklarım al al olmuştu. Çenemi nazikçe tutup yüzümü kendisine çevirdi. "Karım. Utandınmı sen?" Dudaklarımı ısırdım. Bakışları ısırdığım dudaklarıma kaydı.


İnip kalkan adem elmasıyla derince yutkundu. Elimi omzuna koydum. "Neden sinirlendin?" Baş parmağıyla alt dudağımı okşadı. "Boş ver. İşle ilgili" belimdeki elini sıklaştırarak beni daha çok kendine çekti.

"Ağzını aç" usluca dediğini yaptım. Baş parmağını ağzıma gönderdi. Parmağını hem emiyor hem de dilimle darbeler vuruyordum. Bunu yaparken gözlerinin içine bakıyordum.


Dudaklarını yaladı. Parmağını ağzımdan çekip. İki elini iki yanağıma koyarak dudaklarıma yapıştı. Alt dudağımı ağzına alıp emmeye başladı. Bir anda ısırınca acıyla inledim. Dilini ağzıma gönderip dilime doladı. Bu sefer zevkden inledim. "Mmm".

Bir elini yanağımdan çekip aşağı kaydırarak popomu sıktı. Dudaklarını dudaklarımdan ayırarak alnımızı birleştirdi. Popoma attığı şaplakla dudaklarımdan istemsizce bir inleme kaçtı. Bu halime sırıttı. Popomu sertce sıktığında gözlerim kaydı.


Kahretsin çok iyiydi. "Karım" saçımı kulağımın arkasına sıkıştırdı. "hım" alnıma öpücük kondurdu. "İki ay kaldı" gülümsedim. "Prensesimiz geliyor" dudaklarıma kısa bir öpücük kondurdu.
"Baran ben bu gün dışarı çıkıcam" kaşlarını çattı. "Nereye gidiceksin?" Başımı göğsüne koydum. "Kızımıza bir kaç şey bakıcam" boynuma öpücük kondurdu.


"Tamam amma ben geldiğimde evde ol tamammı?" Yanağını öptüm. "Tamam" kucağından inip odadan çıktım. Kendi odamıza girdim.


Üzerime Hamile elbisesi giydim. Yüzüme azıcık makyaj yaptım. Sabah erkenden Kaandan mail gelmişti. Bu gün izinliydik. Aşağı indim. Arabaya binerek Rüstem amcaya AVM sürmesini söyledim.

Arabadan indim. "Kızım geliyimmi bende" tebessüm ettim. "Gerek yok Rüstem amca ağır bir şey taşımıycam ki" içeri girdim. Pembe bir elbiseni elime aldım. Çok güzeldi. Üzerinde uğur böcekleri vardı. Pembe mavi karışımlı elbiseydi. Onu alıp diğer tarafa gittim.


Üzerinde 'Adena' yazılan bilekliği elime aldım. Gördüğüm beyaz çiçekli ayakkabıyla tebessüm ettim. Ayakkabıyı da aldım. Çok şey almak isterdim amma Bunu Baran'la birlikte yapıcam.


Binadan çıkıcaktım ki ağzıma kapatılan ilaçlı bezle gözlerim karardı.

Loading...
0%