Yeni Üyelik
4.
Bölüm

Pişmanlık

@aliningecesi

Yazar'dan

Baran tahtadan evin karşısında durdu kapıyı dövdü. Açtığında karşısındaki kardeşiyle kükredi "sen ölmedin Fadime neden yaptın bunu ha neden o kız senin cezanı çekmek zorundamıydı ha" Fadime abisine bakarak rahat bir tavırla konuştu "Benmi dedim git döv diye ha benmi dedim hastanelik et diye" gerçekler bir daha Baranın canını acıttı "Sana diyecek tek bir kelimem kalmadı" diyerek bir hışımla evden çıkıp arabasına bindi hastaneye geri döndü.

Hazalın durumu eskisinden dahada kötüleşmişti. Kapıyı açıp içeri giricektiki Fuadı Hazalın yanı başında oturmuş bir şekilde buldu ellerini turmuştu bu görüntü Baranın kalbine ok misali saplandı.

"Hazalım koruyamadım seni özür dilerim amma lütfen sana kavuşmuşken gitme benden gitme yalvarırım" Baran daha fazla duymak istemeyip hastaneden çıkıp eve gitti.

Eve geldiğinde Hadime hanım oğlunu karşıladı "oğlum ellerine sağlık iyi yapmışsın hay-" "Anne ne diyorsun sen ha ne diyorsun senin kızın ölmemiş yaşıyor o mektupta yazanların hepsi yalan" Hadime hanım donup kaldı "hayır yapmaz benim kızım yapmaz" "Yaptı işte yaptı senin kızın artık bir fahşiyeden seçilmiyor"

________

"Oğlum hadi yemek ye ha hiç bir şey yemedin" Baran hiç bir şey demenden elindeki şala baklyordu Hazaldan ona kalan tek şeydi gittikçe ona dahada bağlanıyordu. Durumu kötüydü komadaydı aradan 2 ay geçmişti amma Hazal hala derin bir uykudaydı. "Oğlum yapma böyle" gözünde bir damla aktı "Ana ya ona bir şey olursa ha kendimi af etmem masum birine çok acı çektirdim şimdiyse onun yeri kalbimde büyük" annesi oğlunun başı okşadı. "Oğlum ona hiç bir şey olmuycak sen içini ferah tut" "orda öylece haraketsiz yatıyorsa bunun tek sebebi benim"

_______
Hastanede

"Hazalım nolur uyansan bak 2 ay oldu amma senin o denizi arındıran gözlerini göremiyorum uyan" ellerini tutarak dudaklarına götürdü ve ellerini öptü. Odanın kapısı açılınca içeri Fuad girdi. " senin ne işin var burda ona bir şeymi yaptın" "Ben hayır hiç bir şey yapmadım neden yapayım ki o benim canımdan öte" "onun içinmi burda lan" Hazal gözlerini kırpıştırarak açtı "Noluyor burda?" İkisininde bakışı Hazala döndü "Hazal" Baran sevinçle Hazala sarıldı. Hazal kaşlarını çatarak konuştu "Siz kimsiniz".

Kısa oldu amma telafi edicem.

Loading...
0%