Yeni Üyelik
10.
Bölüm

"Seni istiyorum"

@aliningecesi

"Baran yapma" uykumdan Baranın beni öpücüklere sarmasıyla uyandım. "Napıyormuşum" Baranı iterek ayağa kalktım "Karım beni itiyormu" yalancı bir sinirle konuştu. "He karın seni itiyor" banyoya gidicekken belime dolanan kollarla kendimi Baranın kucağında buldum. "Aaa Baran" Yanağıma öpcük konturarak beni bıraktı. "Tamam git git".

_____________

Telefonumun çalmasıyla ayaklandım. "Alo" ses gelmedi "Alo" yine ses gelmeyince sinirle konuştum "cevap vermiyceksen ne arıyan be" diğer hatta kim varsa güldüğünü işittim. Telefonu yüzüne kapatarak Baranın çalışma odasına girdim. Dikkatini işe öyle bir vermiştiki benim geldiğimi bile anlamadı. Gizlice arkasına geçtim. "Bööööö" Baran tepki vermeden bana baktı. "Karım napıyor acaba?" Kaşlarım çatıldı. "Sen benim geldiğimi gördünmü?" Baran güldü. "Gördüm" kolumdan tutarak beni kucağına oturttu. "Baran napıyorsun" Baran cevap vermeden başını boyun girintime soktu. Kalkmak istesemde belimdeki elleri buna izin vermiyordu.

Boynumda his ettiğim öpücüklerle kalbim hızlandı. Bu adam beni deli edicek. "Bar-" dudaklarıma kapanmasıyla sözüm yarım kaldı. Ahtapot gibi dudaklarıma yapışmıştı.
Dudaklarımı ısırmasıyla ağzının içine inledim bir eli çıplam bacaklarımı sıkıp bırakıyordu. Öpüşüne karşılık vererek kollarımı boynuna doladım.
Eli biraz daha yukarıya çıkınca onu durdurdum.

"Baran" elini elimden çekerek yüzümü okşadı. "Karım neden böyle yapıyorsun" bir yanım onu isterken bir yanım onun bana yaptıklarını hatırlatıyordu. "Baran aramız şuan iyi ola bilir amma bu yaptıklarını unuttuğum anlamına gelmez" gözlerindeki hayal kırıklığı burdan bile görünüyordu. "Şimdilik bununla yetinelim. Lütfen" Baran dudaklarıma kısa bir öpücük kondurdu.
"Hazal ben seni istiyorum" sesli bir şekilde yutkundum.

Telefonuma gelen bildirimle Baranın kucağından kalktım. "Ben dışarı çıkıcam" "Nereye" "Evde otur otur sıkıldım" Baran biraz düşünüp konuştu.
"Birazdan bende çıkıcam zaten istediğin yere gideriz" tebessüm ettim "Tamam". Odaya gelip telefonuma baktım. Bilinmeyen numaradan mesaj vardı. Mesaja girdim.

Bilinmeyen numara: O dudaklarını koparırım

Kaşlarım çatıldı

Siz: Kimsiniz?

Bilinmeyen numara: Bir daha o dudakların kocan olucak itin dudaklarına değerse kocanın leşini görürsün.

Siz: Fuad sensen hiç komik değil.

Bilinmeyen numara: Yakında onunda leşini görürsün.

Siz: Bana bak kim olduğunu bilmiyorum amma bir daha kocam hakkında kötü söz söylersen seni bulur silahın namlusunu kafana hedeflerim anladınmı beni.

Bilinmeyen numara: Vouu onu sevdiğin kadar beni sev.

Siz: Haddini aşıyorsun.

Bilinmeyen numara: Sana nefesin kadar yakınım. Her zaman bir addım arkanda olucağım. Ve gün gelicek benim okucaksın.

Siz: Rüyanda görürsün.

Numarayı engelleyip üzerime giyecek bir şey seçtim. Dizimden beş parmak yukarıda Toz pembesi elbise giydim.
Baran içeri girince elbiseye bakarak kaşlarını çattı. "Terzinin parçasımı bitmiş" Gözlerimi devirdim "Hah başladık yine" Baran yanıma gelerek elbiseyi aşağı tartıştırdı. Kollarını tutarak onu durdurdum. "Baran ne zamandan beri akıl kıtlığı yaşıyorsun" Baran sinirle bana baktı. "Karım sözümü dinlemediğinden beri" sırıttım "o zaman bu devam edicek" Baran belimden tutarak beni kendisine çekti.

Bir eli belimdeyken diğer eliyle çenemi okşuyordu. "Karım o kadar güzelki Güneş ve Ay bile bu güzelliği kıskanıyor" utançtan yanağım kızardı. "Baran" burnunu burnuma sürterek uzaklaştı. "Tamam bu seferlik böyle olsun amma katil olursam polise senin adını veririm" bu dediğine güldüm.

______

Şu an arabada oturmuş müzik seçiyordum. Beyendiğim müzikte durunca Baran bana sinir olsun diye müziği değişiyordu. "Baran bu müzik bir daha değişirse yemin ederim arabadan iner yürüyerek giderim" sırıtarak bir elini çıplak bacağıma attı. Bacağımı okşamaya başladığında elmi elinin üzerine koyarak onu durdurdum. Bana sert bir bakış attı. "Karım elini çek" "bu isteğinizi yerine yetiremem kocam" kaşlarını çattı."Bu istek değil bir emirdir" ayıplarcasına elimi ağzıma koydum.

"Aaa buna bak hele karısına emir veriyor. Seninle konuşmarım görürsün sen" kollarımı bir birine kenetleyerek kafamı pencereye çevirdim. "Gerçekten konuşmuycakmısın benimle?" Cevap vermedim. "Allahım ben ne günah işledimde ban böyle söz dinlemeyen karı verdin" kaşlarımı çattaram ona döndüm. "Öylemi o zaman Gül olsun karın hadi git boşan benle hadi. O iyi karı olucak sana git. Sözünü dinler senin. Ben nede olsa iyi karı değilim değilmi. Gül olsun senin karın hadi git nüfusuna al onu." Bunları söylerken gözlerim dolmuştu.

Baran arabayı sağa çekti. Çenemi tutarak başımı kaldırdı baş parmağıyla göz yaşımı sildi. "Karım ağlama lütfen özür dilerim. Ben onu gerçek anlamda söylememiştim" çenemdeki elini çekerek yüzümü yana dönderdim. "Konuşma benle" yine yüzümü kendine çevirerek dudaklarıma kapandı.

Bilinmeyen numaramı? Sizce kim ola bilir?

Loading...
0%