Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9. Bölüm

@aliosman2992

O gün akşam yemeğimi yedikten sonra çok mutsuzdum. Ne keyfim, ne de huzurum kalmıştı.

Otelin bahçesindeki çimlere uzandım ve sessizce yıldızları izlemeye koyuldum. Birden arkamdan bir ayak sesi farkettim. Hemen doğruldum. Bu Asena'ydı. Bana gülümseyerek:

" Merhaba Ateş.Fikrimi değiştirdim. "

Gülümsedim. Elimi tuttu. Ardından ise öpüştük. Asena'nın saçlarını toplayarak:

" Senden başkasını gözüm görmedi Asena." dedim ve tekrar öpüştük. Keşke bu an hiç bitmeseydi diye kendi kendime düşündüm.

Birden yanımıza doğru gelen birini farkettik. Bu uşaktı.

Biraz sonra ise uşak bizi kovalamaya başlamıştı. Otelin deposuna kaçtık. Burası otelden gelen malzemelerle doluydu. Ve bir de Porsche. Öyle güzel arabaydı ki keşke benim olsaydı demiştim. Ve tabiki arabanın kapısını açık görünce hemen bindik. Burda bizi kimse bulamazdı. Orada bir süre seviştik ve uyuduk.

Kendimi bu sefer bir değirmenin önünde buldum. Değirmen ve rüzgar gülleri vardı. Gerçekten de çok güzel bir manzaraydı. Tam o sırada uzaklardan yine bir bağırma sesi geldi:

" Ateş , lütfen kurtar beni, boğuluyorum." diyordu ses.

" Geliyorum Asena , merak etme seni kurtaracağım. " dedim ve koşmaya başladım. Biraz sonra ise nehre ulaştım. Ancak bu sefer nehrin suyu kurumuştu. Şaşkın şaşkın etrafa bakarken uzaklardan kulübeye benzeyen bir ev gördüm. "Belki de bunun içindedir. " diyerek oraya doğru koştum. Tam o anda kulübe bir anda ateşler içinde yanmaya başladı. Telaşla oraya doğru koştum. Artık soluk soluğa kalmıştım. Kulübeye vardığımda seslendim:

" Asena burda mısın? " diye bağırdım. Ancak cevap gelmedi. Tekrardan seslendim. Yine cevap gelmedi. Bu sefer kapıya asılarak kırdım. İçeri girdiğimde ise Asena' yı yerde buldum. Hemen onu dışarı çıkardım ve nabzını kontrol ettim. Ölmüştü. Ağlamaya başladım. Bağırdım. Ses o kadar yüksekti ki tüm canlılar bir anda kaçmaya başladı. Ben ise

Asena'nın boynuna sarılarak ağlıyordum. Birden gözlerim kararmaya başladı. Ne olduğunu anlamadım. Ardından ise çok uzaklarda olsa bile siyah kravatlı bir adam farkettim. Daha dikkatli baktığımda ise elinde çakmak olduğunu farkettim. Demekki o ateşe vermişti. Ona doğru koşmak için doğruldum , ancak vücudum buna izin vermiyordu. Sonrasında gözlerim tamamen kapandı.

~ Bölüm Sonu~

Loading...
0%