Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Ön Söz

@allev

Ben AIIEV. Üç yıldır yazmakta olduğum bilimkurgu serim BEIVA'nın ilk kitabı olan Bir Arayışın Yolculuğu'na hoş geldiniz. Bu kitabı yazmamın uzun sürmesinin sebebi en mükemmel giriş kitabını oluşturma isteği olmuştu. Diğer kitapların daha hızlı bir şekilde geleceğine hiç şüpheniz olmasın. Hali hazırda ikinci kitabın da hazırlandığını bilmenizi isterim.

Kendimce ögzün gördüğüm oldukça büyük bir evren oluşturdum. Bu evreni uzun soluklu bir kitap serisiyle sizlere tanıtmak istiyorum. Birçok gizem ve olaya tanık olacağınız bu seride, yer yer üzüleceksiniz. Bazı anlar gerçekten de nefret edeceksiniz. Bazen bazı şeyler sizlere itici gelecek. En sonda ise karmaşık duygular yaşayacaksınız. Bundan eminim.

İlk kitap olan Bir Arayışın Yolculuğu'yla serüvenin girişini yapıyoruz. Keyif almanızı ümit ediyorum.

Aklınıza takılan veya belirtmek istediğiniz kısımlar olursa çekinmeden dilediğiniz şekilde bana bildirebilirsiniz. Olumlu/olumsuz bütün eleştirilerinize açığım.

Ayrıca şu an yanımda olan/olmayan, zamanında desteğini esirgemeyen, hala destekleyen bütün dostlarıma, sevdiklerime ve özellikle bana bu kitabımı yazmamda engel olmayan aileme teşekkür etmek istiyorum.

Loading...
0%