Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3 Bolum

@alwayssreading

(Derinden )

Sabah olmuştu dün efenin o lavuk kim diye sorup gitmişti yine ve yine artık yüzünü görmek istemiyordum aksine kalbim adını duyunca bile yerinden fırlıyordu çalan telefonla düşünmeyi bıraktım " efendim Sinan abi" . " Ne tabiki gelirim"

Anlaşılan bugün güzel olucakti oguzla yolumuzu ayırmıştk yani onun menajerliğini bırakılalı 2 hafta olmuştu yeniden işe başlamak kafa dağıtmama yarardı

Hemen siyah straplez bir crop altıma siyah keten bol pantolan üstüme ceket Ece'nin " KAHVALATİ HAZİR KİCİNI KALDİRDA GEL"demesiyle. " GELİYORUM" diyip indim " oooo Ece hanım ne bu sofra" o da bana bakıyordu biliyordum bu bakışı nasıl diycem diye düşünüyordu " Ece çıkar ağzında ki baklayı " . "Şeyy"

"Offf mertler bize kahvaltıya geliyor " . " Eee ne var buda-". Lafima. Kesen şey kapının çalmasıydı Ece derin diyordu bekle kapıya bakım diyip kapıyı açtım efe lacivert bir gomlek altına siyah bir pantolan başka kime bu kadar yakışırdi ki ne diyorum ben ya " Yine mi sen " dedim ona bakarak yüzü düşmüştü " neyse ben rahatsızlık verdim anlaşılan size afiyet olsun " diyip gidiyordu offf kolundan tuttum " yemek arkandan ağlar gitme yani" alaycı bir gülümseme ile " yemek mi sen mi"

NE NE ben mi " bakma öyle şaka yapıyorum" dedi göz kırptı sonra ya ama böyle tatlış davranma lan kendine gel derin hadi kızım iyice kafayı yedim kendi kendime konuşuyorum ya "EFE DERİN HADİ YEMEKLER SOĞUYOR" aynanda " GELDİK" diye bağırdık ayakkabıları arkama koymak için yanasmıstı ayakkabılik ile arasında kalmıştım yutkundum " derin" dedi " hihmm" " çekilsende ayakkabıları koysam" utanmıştım rezil olmuştum direk koşarcasina İçeriye kaçtım.

********

Şükür herkez gitmişti o rezillikten sonra rezil olmadım en azından neyse neyse go gril kızım o göt neyi kaybettiğini anliycaktı böyle diyip her seferinde kapiliyordum

Ayakkabılarımı giyip arabama bindim Sinan abinin yanına geldm " derin gel bizde seni bekliyorduk" " Çok mu beklettim Sinan abi " . " Yok ya kızım "

"Derin çalışacağın kişi efe tekin Beşiktaşımızın yeni forveti" " NE " . Efe şokk olmuştu ardından yüzü sırıtmaya dönmüştü" yine mi sen ya "dedim arkasından " ikide bir aynı soru geldik işte kızım İstanbuldayız " . "Gelmeseydin gel dedik mi" ikimizin tartışmasını bölen Sinan abi oldu" siz tanışıyonuz mu " efe bakıp sonra " "maalesef ki tanışıyoruz" efe kırgınlıkla baktı" dediği gibi abi ne yazık ki tanışıyoruz " " ee gençler sözleşmeyi imzaladı artık " ikimizinde başka çaresi yoktu.

efe takıma geleli 2 buçuk hafta olmuştu her yerde efe tekin diye yorumlar vardı baya bir hayranı vardı bazı kitlede aksine daha oyunu görmedik ne bu kadar ilgi diyordu.

*******

Ve zurnanın zort dediği nokta Beşiktaş Karagümrük ile maçı vardı oyuncuların olduğu o da soyunma odası içeri girmemle adının eren olduğu öğrendiğim çocuk "yenge efeyi arıyorsan o Akif abiye bakmaya gitti" yenge beş harf niye böyle etki bıraktı ki bende " ne yengesi ya menejeriyim ben onun " . " Heee öyleli" ya sabır çıktım burdan duvar gibi biseyle çarpıstim kafamı kaldırmaya efe yi gördüm o günde. Sonra çok mesafeli ve soğuktu bana karşı " pardon" diyip kaçacakken kolumu tuttu ama hala yüzüme soksoguk bakıyordu " her yerde beni arıyormussun " umursamaz dı sesi ne diyecektim ki ben bile bilmiyordum ayaklarım buraya getirmişti çantamda ki çikolata aklıma geldi " şey moral çikolatası bana hep iyi geliyorda belki sana da gelir dememle " bana öyle baktı ki hep öyle baksın istedim " sağol " dedi ama gözleri çok şey anlattı kısa süre sonra eski moduna döndü bende on tarafta bir yerde maçın başlamasını bekliyordum ​​​​​​

​​

​​​​​Ve o an oyuncular içeri giriyorlardı


​​​OY VERİP YORUN YAPARMİSİNİZ


SİZCEDE EFE HAKLİ DEĞİL Mİ YANİ KİRİLMAKTA

​​​​​​ECE MERT NASİ YAKIŞIYORLAR AMA

​​​​​​BİDAHİKİ BÖLÜMDE GÖRÜŞMEK ÜZERE;)

Loading...
0%