Yeni Üyelik
2.
Bölüm

1. Bölüm

@amagitmelavinya

-"Yeter artık ne saçmalıyorsun?"


-"Saçmalamıyorum gayet açık ve net konuşuyorum. Bence sen anlamak istemiyorsun Deren."


-"Ne yani beni o adamın yanına mı göndereceksin anne? Hem o bizi bırakıp gitti anlıyor musun gitti. Başka bir kadına gitti eşini çocuğunu hiç düşünmedi. Beni evladı olarak bile görmüyor." Dedim ağlayarak. Ama pek de umrundaymış gibi değildi.


-"Bak bende artık seni yanımda istemiyorum anlıyor musun? Bırakda şu kalan ömrümü güzelce geçireyim."


-" Ben miyim ömrünü güzel geçirmendeki engel ha! Ne istersen yaptım, bir sözünü iki etmedim ama sen neden beni sevmedin anne ben senin kızınım!"


Hıçkıra hıçkıra ağlıyordum. Annem olacak kadın beni babamın yanına gönderecekti benim hayatımı birlikte mahvetmişlerdi. ikisinde de sevgi görmemiştim. Hiç bir zaman bana kızım dememişlerdi. Babam hiç başımı okşamamıştı, annem hiç saçımı taramamıştı benim. Neden beni sevmedikleri mi hiç bir zaman anlamadım. Sebepsizdi.


-"Evet sensin şimdi eşyalarını topla ve yarın defolup git."


Kapıyı çarpıp odama geçtim. Bir şeyler yapmam lazımdı. Oraya gidemezdim ama artık buradada kalamazdım. Ne yapacaktım ben? Babam olacak adam başka bir kadınla yaşıyordu ve o kadından birde çocuğu vardı. Başka çarem yoktu, hem okuyup hem çalışacaktım. Kendi başımın çaresine bakmak zorundaydım. İşte benim ailem de bu denli aşağalıktı, 18 yaşındaki kızlarını ortada bırakacak kadar. Teyzem burada olsaydı eminim beni ikisinin yanına bırakmaz kendi yanında büyütürdü. Ama o yoktu. O ölmüştü. Onu babam öldürmüştü hemde iğrenç bir şekilde. keserek öldürmüştü ve ben bunların hepsine kendi gözümle şahit olmuştum. Kolay kolay atlatabileceğim birşey değildi. Hala atlatamamıştım, hala rüyalarıma giriyordu.



_8 yıl önce yazarın anlatımıyla_



_Deren bahçede teyzesinin ona aldığı bebeklerle oynuyordu. Birden sert bir şekilde kapının açılma sesini duydu. Gözlerini kapıya doğru çevirdiğinde babasının ve teyzesinin kavga ederek içeri girdiklerini gördü. Tam yanlarına gidecekti ki babasından korktuğu için gidemedi. Teyzesi ona içeri girerken göz kırptı. Bir süre sonra içeriden sesler yükselirken Deren merakına yenik düştü ve içeri girdi. Sesler yatak odasından geliyordu. Odanın kapısı yarı açıktı bu yüzden içeriyi rahatça görebiliyordu. Teyzesi hüngür hüngür ağlıyordu. Gidip polisi aramak istedi ama korktu. Bir süre sonra babası cebinden çakıyı çıkartıp teyzesinin vücudunu kesmeye başladı. Bacaklarına kollarına çizikler atiyrodu ve en son da karnına sapladı. Derenin tutunacağı dalı dünyadan göçmüştü ve artık Deren yalnızdı.__

Loading...
0%