Yeni Üyelik
16.
Bölüm

13. Bölüm

@angel_okur

Birkaç ay sonra

Günlerim normal geçiyordu, Yabancı’yla yazışıyordum, mutluydum, işe alınmıştım. Bugün ise akşam olmuştu ve ben dışarı çıkıyordum. Önce biraz yürüyecektim dönerken de markete gidecektim. Üstüme rahat bir şeyler giyip evden çıktım.

Yürümeyi seviyordum. Bana huzur getiriyordu.

Uzun süre yürüdükten sonra evimin en yakınındaki markete doğru yürümeye başladım. Marketler daha kapanmamıştı fakat sokaklar boştu. Arkamdan adım sesleri galince çaktırmadan arkama bakmaya çalıştım. Peşimde sarhoş bir adam vardı. Adımlarımı hızlandırdığımda o da hızlandı. Bu her zaman yaşamaktan korktuğum bir olaydı fakat akşamları yürümeme engel olmuyordu.

Siz: Güney,

Siz: Peşimde bir adam var.

Siz: Sarhoş, beni takip ediyor.

Yabancı: Neredesin?

Siz: Canlı konum

Siz: Lütfen hızlı ol.

Siz: Korkuyorum.

Arada arkamı kontrol ediyordum. Daha da hızlandım. Ben ne kadar hızlanırsam o da aynı şekilde hızlanıyordu. Ben ne yapacağımı bilmezken adamın daha da hızı yürüdüğünü fark ettim.

Yerdeki taşa takılıp düştüğümde aceleyle kalkmaya çalışırken tekrar düştüm. Kalkıp tekrar ilerlemeye başladığımda bana yaklaşmıştı. Arkama bakmadan neredeyse koşar gibi yürüyordum. Sokaklar niye bu kadar boştu? Herkes eve girmek için bu zamanı mı bekliyordu?

Kolumda bir el hissettim. Benim elimin neredeyse iki katıydı ve kuruydu. Arkamı döndüğümde beni takip eden sarhoş adam vardı. Yüzünde rahatsız edici bir sırıtışla bana bakıyordu. Ayakta zor durmasına rağmen kolumu çok sıkı tutuyordu. Tüm gücümle çekmeye çalışsam bile hiçbir faydası olmuyordu. Korkuyla bakıyordum etrafa. Diğer eli saçlarıma doğru gelince çekilebildiğim kadar geri çekildim. Kolumdan çekerek beni kendisine daha da yaklaştırdı. “Bırakır mısınız?” Hiç samimi olmayan bir şekilde gülümsedim. Ne kadar da kibarım. Bir de teşekkür edeyim tam olsun! “Çok güzel gülümsüyorsun.”

 

Biraz kısa oldu sorry. Anca bu kadar yazabildim. Bunu paylaşmassam bugün bölüm atamayacaktım o yüzden attım. Düşüncelerinizi yorumlara yazmayı unutmayın.

Loading...
0%