Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Youtuber ~Tanıtım

@angelboing

İyi gördükleriniz iyi olmayabilir, kötü gördükleriniz ise kötü olmayabilir. Bunu ancak tanıyarak fark edersiniz. Hikaye boyunca bu aklınızda kalsın lütfen


"Başla" 


"Merhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz" diyerek güzelce gülümseyip lafıma devam ettim.


"Ben Ece, ki aşağıdaki profil bana ait. Girip diğer videolarımı inceleyebilir, yorum yapabilir ya da beğenebilirsiniz. Abone olup beni mutlu ederseniz de iyi edersiniz tabi" diyerek kıkırdadım. Kameraya bakarak laflarıma devam ettim.


"Bugün sizlerle farklı konular hakkında konuşmayı planlıyorum. Bir etkinlik yapacağız. Sizler bana e-posta yoluyla isteklerinizi, dertlerinizi, mutluluklarını anlatacaksınız. Ben de onları burada okuyacağım ve birkaç öneride bulunacağım. Bu öneriler hayat hikayeleri olabilir, ruhunuzu okşayabilecek şarkılar olabilir ya da küçük bir görsel olabilir. Bu etkinlikle beraber düşüncelerinize de ortak olabilirim. Aşağıda e-posta adresim var. Oradan bana ulaşabilirsiniz. Bir sonraki videoda görüşmek üzere hoşça kalın" diyerek sırıtıp el salladım.


Bilal kameradaki kayıtı durdurarak yanıma geldi. "İyi işti youtuber"


Boynumu tutarak ona baktım. "He he ne demezsin!" Homurdanmam bitince yavaşça oturduğum minderden ayağa kalkıp kameraya ilerledim. Videoyu açıp inceledim. Yaklaşık olarak altıncı çekişimizdi.


Bilal ya saçımı, ya duruşumu ya da makyajımı bahane edip altı seferdir bir videoyu çekememişti. Zaten iki üç dakikalık kısacık bir videoyu editlemekle, kurgulamakla uğraşacak. Sinir bozucuydu. Elim halen omzumdayken videoyu incelemem bitmişti. "Artık atalım kanala."dediğimde kafasıyla onayladı Bilal.


Editlemesinin ardından, ki normalde fazlasıyla uzun bir zaman harcanır ancak Bilal bu işi ezbere bile yapıyordu, çabucak videoyu kanala yükledi.


Bir on dakika yorum ve beğeni gelmesini beklerken mini buzdolabına yaklaşıp içini açtım. İçinden aldığım şişe kolayı tezgaha ağzını dayayarak kapağına bir vuruşta açtım. Kapak yere düşerken görmemiş gibi ayağımla dolabın altındaki boşluğa gitmesini sağlayarak minderime geri döndüm. Telefonumu elime alıp youtube'a girdiğimde çoktan yüz beğeni gelmiş ve izlemeler de artmaya başlanmıştı. Yorumlar ise çok azdı.


Telefonumdan e-posta hesabıma girip gelen maillere baktım.


Birkaç tane maile göz gezdirip telefonu gerisin geri koyarken WhatsApp'tan gelen mesajla elime aldım tekrardan.


Bilinmeyen bir numaraydı. 


+9053********; Düşüncelerimize ortak olman için düşüncelerinden arınmak gerekmez mi Youtuber?


Bu da neydi şimdi?


__


Loading...
0%