Yeni Üyelik
1.
Bölüm
@anyelaaa34

 

Genç kız elindeki dosyalarla koşturarak şirketin koridorlarında ilerlerken ona selam verenlere karşılık vermeden geçmemeye çalışsa da acil olarak babasının yanında olması gerektiğini bildiğinden oyalanmadan ilerlemeye devam etti.

 

Onu gören kadınlar kıskançlıkla kendi aralarında dedikodu yaparken erkekler karşılarında paha biçilemez bi sanat eseri varmışçasına hayranlıkla bakıyorlardı.

 

Asansöre son anda bindiğinde bozulan saçlarını elleriyle düzeltirken nefesini de kontrol altına almaya çalışıyordu . Genç kız kendiyle uğraşırken asansördeki diğer insanları görmezden gelmeyi seçmişti.

 

Asansörde bulunan adamlar ise şaşkınlıkla kıza bakıyorlardı . hiç birine bir saniye bile bakmaması hepsini şaşkıına çevirmişti adeta.

Çalan telefon sesiyle kızın sinirli sesi duyulmuştu .

 

" Bana bak o odada seni bulamazsam ölümlerden ölüm beğen "

Açılan kapıyla kız kendini dışarı atmıştı . Diğerleri de onunla berbaer inmişti . Geldikler kat şirketin yöneticileri ve ortaklarına ait yerdi .

 

Yönetici pozisyonunda bulunanlar ve ortakların hepsi aileden ve aileden gördükleri kişilerden oluştuğundan bu kat onlar için ev ortamı gibiydi özellikle de Aksoy ailesinin kadınları geldiğinde şirkette bayram havası oluşurdu . Bu pozitif enerji çalışanlara bile yansırdı.

 

Genç kız apor topar odaya girdiğinde kapı çalmak nedir bilmeyen kızına alışkın olan önder Aksoy keyifle kızının sinirli haline keyifle baktı .

" Oooo kimler gelmiş . Hoşgeldin Miray . "

" Başlatma hoşgeldine . madem bu dosyalar çok önemli evde ne diye unutuyorsun bunak . "

Babasını ne zaman sinirlendirmek istese ona bunak der veya yaşlandığını ima ederdi. Önder bey yaşıtlarına göre oldukça bakımlı ve fiziğine dikkat ederdi .

 

" annen bu sözlerini duysa prenses gibi yetiştirdiğim kızım bu mu der ?"

 

" Ne prensesi be . Annemden tam prenses olur sonuçta kraliçenin kızı olan o "

 

" Karıma laf yok " Babasının laflarıyla yüzünü ekşitmişti . Babasının annesine düşkün ve koruyucu olmasına her zaman imrensede bunları yüzüne karşı söylemez aksine babasını hanımcı olarak gördüğünü söyleyerek dalga geçmeyi tercih ederdi.

" Aman karına da toz kondurma . Neyse sen dosyayı aldığına göre ben diğer durağa geçiyorum ."

 

" Hayır diğer durak neresi?"

 

" Askeriye . Amcamlar görevden gece görevden gelmişler annemde ona yemek götürmemi istedi . "

 

" Götür , götür tabi de askeriye neden götürüyorsun evine bıraksana . "

 

Önder beyin kıskançlığı tutmuştu . Zaten Aksoyların olayı kıskançlığıydı .

 

" Evinde olsa eve bırakırdım neyse ben kaçtım . "

 

" Bari üstüne bir şey al...."

 

Önder beyin bağırma sesleri ardından gelsede onu umursamadan odadan çıkıp kapıyıda ardından kapatmıştı . Yüzündeki gülümseme ay gibi parlasada hemen yüzünü ifadesiz hale getirmişti.

 

Yolda arabanın camlarının siyah olmasını fırsat bilerek müziğin sesini nerdeyse sona getirip saçma sapağan hareketlerle dans ederken keyfi oldukça yerindeydi. Biricik amcası 3 ayın sonunda görevden dönmüştü daha ne olsun ?

 

Askeriyeye geldiğinde rutin kontrolllerden sonra aracıyla içeri geçip aracını park edeceği yeri ararken gözüne bankların oradaki alan çarpmıştı dörtlüleri açıp sakince yanaşacakken diğer taraftan hızla gelen araç tek seferde park etmişti.

 

Miray sinirle karşı tarafın inmesini beklerken kendi camını da açmıştı . Aractan ise nerdeyse boyu 2 metre olan simsiyah hafif dalgalı saçlara sahip biri inmişti. Vücut yapısı da oldukça yapılı olsada yorgun gözüken bir hali vardı .

 

" Beyfendi sinyalleri görmediniz galiba . Oraya ben park edicektim."

 

" Senin iki saat yanaşmanı bekleyemezdim . hızlı olan park yerini kapar . şimdi acelem var seni iki saat bekleyemem ."

 

Adamın kaba saba konuşmasıyla siniri artan genç kız dışa bir şey yansıtmamak adına hafifçe gülümseyip camını tamamen açtığında adamın bakışları da ona kaymıştı .

 

Kızın yüzünü süzdüğünde kızın gerçekten güzel olduğunu görmüştü. Bu kadın harbiden çok güzeldi.

Adam aklında kızın yüzünü düşünürken kızda aracıyla hareket edip başka bir yere park etmişti .

 

Genç adam timinin yanına geldiğinde hepsinin burda olduğunu görünce komutanın yanına gitti.

 

" Komutanım hayırdır çok düşüncelisiniz."

Mustafa'nın sesiyle kendine gelen gen adam herkesin ona baktığını görünce kaşları otomatik olarak çatılmıştı .

" Sizene lan dönün önünüze ." Ömer'in sert sesiyle hepsi ciddi hallerine dönmüştü. Ömer büyülenmiş gibi az önce gördüğü yüzü düşünürken Miray aracını park ettikten sonra sinir olduğu adamın aracının yanında gelip işini halletmişti.

 

" Çok yanlış hatuna rastladın " Keyifle amcasının yanına giderken hiç kimseyi gözü görmüyordu .

 

Beğenmeden veya yorum yapmadan geçmeyiniz....

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%