Yeni Üyelik
2.
Bölüm
@anyelaaa34

"Kızım neden bu kıyafetle geliyorsun . Bilmiyormusun her yer de erkek var ve bunlar aylardır kadın yüzü bile görmüyorlar "

 

Miray elindeki sarmadan bir ısırık alıp omuzlarını kaldırıp indirmişti. Hiç kimse ona kıyafet konusunda karışamazdı istedikleri kadar laf etsinler ancak o kendi istediğini giyerdi veya yapardı.

 

" Yeni timin nasıl ?" Miray'ın bu sorusuyla Ahmet beyin gözleri parlamıştı . Timindeki her bir asker onun olmayan evladı gibiydi. Çocuk sahibi olamayınca yiğenleri ve askerleri birer evlat olmuştu .

" Her biri aslan parçası mübarek . Bir görmen lazım görev boyunca hepsi inanılmazdı tabi bazı hatalar dikkatsizlikler oldu sonuçta hiç biri bordobereli depil." kız yani olsun o kadar dercesine bakarken adam sözlerine devam atti.

 

" Ancak birbirlerinin arkasını da çok iyi korudular. Hadi gel benimle şuan antreman yapıyorlar " Amcasının övgülerine hak eden timi merak ettiğinden zaman kaybetmeden amcasının peşine takılmıştı . Bahçeye çıktıklarında Ahmet Aksyoyu gören her asker selam vermişti bu durum biraz onları oyalamış olsada sonunda bahçeye çıkmışlardı .

" Bak benimkiler orada sakın onları övdüğümü söyleme , görevden dönünce biraz ağızlarına sıçmış olabilirim"

" Terbiyesiz"

" Ay anası kılıklı sanki senin ağzından çıkanları duymuyoruz "

" Bana zorla dışardan yemek yedirdiğini anneme söylicem "

" Hayır miray o kadınla beni papaz edemezsin . kime diyorum beni bekle ",

Ahmet aradaki farkı kapatıp berbaer ilerlediler . Miray'ın ilk dikkatini çeken time emirler yağdıran komutan olmuştu . Park alanında kısa süreliğine park kavgası yaptığı kişiydi.

" Bak ayaktaki Ömer Erdinç Yüzbaşı . Timin başında o var." Ahmet bey askerinden övgü dolu bahsederken biricik yiğeni ona öfkeyle bakıyordu o arabayı parçalamadıkça öfkesi sinecek gibide değildi . Aksoy lar her ne kadar kıskanç olduklarıyla tanınsada genç kız kini ile tanınırdı .

 

" Sen hayırdır neden yüzbaşıya öldürecekmişsin gibi bakıyorsun ?"

 

" Buraya geldiğimde Park yerine benden önce benim yerime park etti."

 

" Puşta bak seen ben alırım senin intikamını hiç merak etme "

 

" Ben cezasını kestim merak etme "

" Ne yaptın " Amcasının eğlenen sesiyle gözlerini devirip cevap vermişti .

 

" lastiklerini indirdim "

" Ne yaptın?" Ahmet bey gür kahkaha atarken tüm askerlerin dikkatini çekmişlerdi genç kız ise utanarak yüzünü kapatmıştı . Askerler ise hazır ola geçip KOmutanlarını beklemeye başlamışlardı .

 

Ahmet binbaşı ciddiyeti kenara bırakıp Ömer yüzbaşının yanına geçti

 

" Nasılsın yüzbaşı "

 

" Sağol " Yüzbaşı cevap verirken bir yandan da komutanın yanındaki kızı inceledi . Bu kızda kimdi neden yanyanalardı hiç bir şey bilmiyordu . Ya komutanın kızıysa ve tartıştığını babasına söylediyse ? İşte bu sıçtığının resmiydi .

 

" Arabanı güzel yere park ettin dimi sonra başına bir iş gelirse tüm havan söner aslanım "

" Sağlun komutanım ancak iyi yere park ettiğimi düşünüyorum " Gözlerini kaçırarak cevap versede sesi oldukça çekingen çıkmıştı .

" Sen düşünmeye devam et . Bu hayatta herkese kafa tut ancak bir kadına asla tutma aklında kalsın " Ahmet binbaşı keyifle yiğeninin omzuna kolunu koyarken beraber keyifle timden uzaklaştılar . ardında ise konuşmalardan hiç bir şey anlamayan bir tim ve yüzbaşı bakmışlardı .

 

" Komutanım bu da neydi ?"

" Yalnız kız ateş ediyordu "

Timin çapkını olarak bilinen Ali ' nin sözleriyle Ömer siirle yanına adımlayıp ensesine bir şaplak atmıştı .

 

" Duyamadım Ali bir daha söyle "

 

" Dünya ahiret bacım olsun . Bacım çok güzel"

" Başlatma lan bacına. Hadi hepiniz toparlanın 2 gün izinlisiniz" Timdekiler güzel haberle izinde yapacaklarını konuşurken Yüzbaşı kızın komutanın yanında ne işi vardı onu anlamaya çalışıyordu . Yiğeni olabileceği ise hiç aklına gelmemişti.

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%