Yeni Üyelik
7.
Bölüm

DUYURU

@anyelaaa34

Herkese öncelikle selaaaammmm . Gündemde olan olaylar eminiöki hepimizin canını sıkıp midemizi bulandırıyordur . Evet bu doğru ancak elimizden bir şey gelmiyorki ... demekle olmaz bu sadece bahane .

 

Sosyal medyadan bu duruma karşı durduğunuzu belirtmeniz bile çabaladığınızı gösterir. Ben kelebek etkisine inanan biriyim .

 

Cinayetler şiddetler tacizler başladığında düzgün yaptırımlarla cezalarla tepkilerle karşılaşmadıkları için bir çığ gibi büyüdü ve şimdi bizim zamanında yapmamız gerekenleri daha fazla geç olmadan yapıp tepkimizde kararlı olduğumuzu belirtmeliyiz.

 

Tabi ki tepkimizi koyarken kendimizi savunmak içinde tedbir almamız gerekiyor . Eminim ki hepimiz alınacak tedbirleri duymuşsunuzdur. telefonumuzda artık olması gereken uygulamalar çantamızdan eksik olmaması gereken eşyaları biliyoruz .

 

Eve geç saatlerde geleceğim zamanlarda annemin maalesefki neden tedirgin olduğunu anladığımız ve yaşayarak öğrendiğimiz dönemlerdeyiz .

 

Umarım daha güzel günler yaşarız . Kendinize iyi bakın sesiniz duyurmaktan bağırmaktan korkmayın...

 

Kitabım hakkında bir şey söylemek istiyorum . Lütfen kendi yazdığınız kitapların tanıtımını benim kitabımın yorum kısmına yazarak yapmayın . Bana göre bu saygısızca kaldırmasını istediğim halde inatla kaldırmamak ise yüzsüzce geliyor . lütfen reklamınızı başka kitaplar üzerinden yapın

Loading...
0%