Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm Diagon Yolu

@anyshiney

Ve o gün gelmişti ailem sonunda eve gelicekler bugün çok heyecanlıydım hemde çok.

Sabah kalktım elimi yüzümü yıkadım ve biraz salona geçip vakit geçirdim saat çoktan 12 olmuştu ama annemle babam daha gelmemişlerdi.

Bir saat geçtikten sonra kapı zili çaldı Maria dan önce varıp kapıyı açtım annemle babam gelmişti onlara kocaman sarıldım ve hep beraber salona geçtik.

Onlara kazandığım okulu söylemedim gelene kadar sürpriz olsun diye ve birden annem

Ee kızım hadi anlatt hangi okulu kazandın dedi

HOGWARTS BÜYÜCÜLÜK OKULU'nu kazandım anne

Annem ve babam birbirine bakarak sevinç çığlıkları attılar sonra bana sarılıp tebrikler canım kızım dediler cidden çok mutluydum çünkü orası en iyi büyücülük okuluydu öyle salonda oturup hasret giderdik saat akşam sekiz olmuştu bile yarın için anlaşıp kitaplarımı almaya gidecektik o yüzden erkenden yatmaya gittim.


Sabah kalkar kalkmaz duş aldım ve hazırlanmaya gittim üstüme beyaz bi tişört ve kot bi pantolon aldım ve aşağıya kahvaltıya gittim uzun zaman sonra ilk defa beraber kahvaltı yapıyoduk ama bu birbirimizi görmelerimiz pek uzun sürmicekti çünkü okulların açılmasına iki hafta kalmıştı bunu pek kafaya takmayarak bu iki haftamızı güzel geçirmeyi planlıyordum.

Diagon yoluna doğru gidiyorduk ve varmıştık. Alışverişe başlama vaktiydi ilk önce okulun istediği kitapları almaya gittik ve şimdi ise asa için Olivanders'a gelmiştim annemler ise bana başka şeyler bakmak için yanımdan ayrıldılar.

Ve içeri girdim asalara bakıyordum ve dükkanın sahibi geldi

Merhabalar küçük hanım asa almak için mi geldiniz (başka niçin gelcek)

Merhabalar evet asa için geldim. Dedim gülümser bir yüzle

Ve bana asa seçmeye başladı elime bi asa verdi ve baktım sadece çünkü ne yapacağımı bilmiyordum ve adam bana hadi sallasana dedi ve asayı salladım kasanın üstündeki vazoyu kırdım sonra adamdan özür diledim adam ise sorun değil yanlış asayı verdim dedi ve başka bi asa vermek için diğer raflara gitti ve başka bi asayla geri döndü kendi kendine bu olabilirmi dedi ve bana verdi ve verirmez sanki o asa o asaydı ve birden parlamaya başladı asa, adam şaşırdı ve sonra

İsmin ne küçük kız dedi

Benim ismim Hailey BLACK dedim ve adam şaşırmıştı

sonra adam Şaşırmamam gerek Sirius ta senin gibiydi oda böyle bi asaya sahipti bana bi ara sendende bahsetmişti ne kadarda büyümüşsün dedi

Teşekkürler efendim dedim ve sonra ordan çıktım

Ordan çıktığımda bi durgunluk sardı bedenimi sanırım amcam yüzünden ben daha çok küçükken hapse girmiş ve babamın söylediğine göre çok seviyormuş beni hatta vaftiz babamdı onu hiç tanımama rağmen ailemin anlatığı kadarıyla çok sevmiştim.

Annem ve babamı bekliyordum beni almaları için ve geldiler sonunda ve bana bir baykuş almaya gittik.

Çok yorulmuştum, eve döndüğümde direk yatağa girdim uyudum.

Bir hafta sonra....

Hep beraber kahvaltı yapıyoduk ve babam bugün bi misafirmizin olduğunu ve bu misafirlerimiz çok önemli olduğunu onun için hem arkadaşı hem de bakandanmış bende tamam falan dedim uzatmadım.


Odamda uzanmıştım aldığım kitapları okuyordum okuldan önce alıştırma gibi sonra Maria geldi ve bana misafirlerin bi saate kadar geleceğini ve babanızın hazırlanmanızı istediğini söyledi sonra gitti bende ayağa kalkıp dolabımın Oraya giyinmek için gittim ve üstüme siyah beyaz yaka detaylı bi elbise giydim.


Ve aşağı indim misafirler çoktan gelmişti sanırım sesler geliyordu hepsi salonda oturmuştu merdivenlerden yavaş yavaş iniyordum ve birden herkes sanki benim inmemi bekliyomuş gibi bana baktılar sonra gözüme sarışın bi çocuk çarptı ama gözüme çarpması yetmezmiş gibi kalbimide çarptırdı çok yakışıklı bi çocuk benden bir iki yaş büyük gözüküyodu neyse aşağı indim hepsine hoşgeldiniz dedim ve sanırım sarışın çocuğun annesiydi

İsmin ne tatlım dedi

Hailey efendim dedim öyle bizimkiler kaynaşıyorken ben halının desenini ezberlemiştim sıkıntıdan ve birden babam

Güzelim malfoyla isterseniz odaya geçip kaynaşın biraz dedi

Peki babacım dedim

Ayağa kalktım malfoya hadi gel dedim ve yukarı odama çıktık pencerenin orda oturma alanı vardı ve oraya oturdu bende hemen onun yanına oturdum elimi uzattım ve hailey dedim başta elime baktı sonra bana, elimi tuttu ve bende malfoy dedi kalbim çarpıyo bayılcam şuraya bi kaç dakka sessiz kaldık ve sesizliği bozmak amaçlı

Ee hangi okuldasın diye sordum

Hogwarts büyücülük okulundayım dedi

sevinmiştim orda en azından bi tanıdığım olacaktı, ve ona

Kaçıncı senen diye sordum

İkinci senem olcak dedi

Öyle biraz kaynaştık ama çocuğun baya bi egosu vardı öyle böyle derken okuldan bahsettik baya sonra zaten aşağı ailelerimize katıldık sonra hiç konuşmadık bi saat sonra gittiler orada sedece görüşürüz falan dedik o kadar annesi çok samimiydi ama babasını sevememiştim pek takmadm kafaya sonra yukarı çıkıp pijamalarımı giyip ders çalışmaya başladım ve sonra uyumaya gittim.


BU bölüm bu kadarlıktı aşksularım içime pek sinmedi ama ilerdeki bölümler için çok güzel fikirlerim var takipte kalın🫶🫶🫶🫶🫶


Loading...
0%