Yeni Üyelik
1.
Bölüm

GÖLGE VE TAÇ | KARANLIKTA KRALİÇE

@arch.bus

archbus'un kaleminden KARANLIKTA KRALİÇE

GÖLGE VE TAÇ SERİSİ

BAŞLAMA TARİHİ | 23.08.2024

∼⋄∼⋄∼⋄∼⚜∽⋄∽⋄∽⋄∽

Bir zamanlar, iki güçlü hanedan, büyük bir savaş karşısında kaderlerini birleştirmek için çocuklarını nişanladı. Bu evlilik, imparatorlukların yükselişini veya çöküşünü belirleyecek, tüm krallıkları sarsacak bir ittifak olacaktı. Ancak, bu kader dolu birliktelik karanlık güçleri tedirgin etti. Henüz çocuk olan Ravenna, hain suikastçıların hedefi oldu. Fakat kaderin onun için farklı planları vardı. Ailesi, değerli kızlarını bir manastırda saklayarak korudu. Yıllar geçti ama tehlike, mağarasından bir sis gibi sızmaya devam etti.

Ravenna, ailesinin korumasından çıkıp, kaderini ellerinde tutan Aetheris İmparatorluğunun ihtişamlı ama bir o kadar da ölümcül şatosuna yerleşmek zorunda kaldı. Ancak burada da huzur ona çok görüldü. Aetheris İmparatorluğunun kudretli kraliçesi, oğlunun bu evlilikle büyük bir bedel ödeyeceğine inanarak, genç gelininin ölüm fermanını imzaladı.

Şato duvarlarının ardında entrikalar, hırslar ve ihanetler kol gezerken, ne geçmişte verilen sözler ne de sarayın ihtişamı artık güvence vermiyordu.

Şimdi, bu ölümcül taht oyununda hayatta kalmak ve kaderini yeniden yazmak için savaşması gereken Ravenna, tutku ve nefretin kılıçlarının kesiştiği bu zorlu yolculukta bir kraliçeye dönüşecek.

Kaderin ve ihanetin kesiştiği noktada, bir kraliçenin doğuşuna tanıklık edin.

Tanık olun, çünkü bu, imparatorluğun kaderini değiştirecek bir kadının destanı.

∼⋄∼⋄∼⋄∼⚜∽⋄∽⋄∽⋄∽

Loading...
0%