Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@arimezi_01

Önceki bölümü okuyup oy veren herkese çok teşekkür ederim


Bu bölümü erkek karakterin ağzından okuyacağız


————————————————


Emre'den


Akşam eve döndüğümde herkes garip davranıyordu yine babamın siniri yüzünden olduğunu düşünüp yemek masasına oturdum. "Ne oldu, niye böylesiniz?" Kimse cevap vermedi ve telefonuma bir mesaj düştü.

Açelya:Abi babam eve bi kız getirdi biri borcunu ödememiş parayı getirince kızı verecekmiş.


Emre:Ne! Bu yüzden mi hepiniz böylesiniz?


Açelya:Evet ,babam bu konuyu konuşmamamızı istedi


Tamam der gibi kafamı salladım ve yemeye devam ettim bir anda yukarıdan bağırış sesleri geldi "ölürümde yemem nerden bileyim birşey katmadığınızı" "yemicem!"


Babam bir hışımla masadan kalktı ve yukarı çıktı sinirli gözüktüğü için bizde peşinden çıktık babam kapıyı açtığında dona kaldım yerde uzun boylu, kahverengi uzun saçlı, beyaztenli, siyah gözlü güzel bir kız oturuyordu. İçimden 'çok güzel' diye geçirdim. Kendine gel Emre senin sevgilin var ona ihanet edemezsin, tam düşüncelerden uzaklaşıyordum ki tokat sesiyle kendime geldim kız babamın attığı tokatla yere düşmüştü babam kızın yakasına yapıştı"ben sana sus demedim mi lan" o an kız babamın suratına tükürdü babam sinirle ikinci tokadı atacaktı ama ben önüne geçtim "baba yeter!" "çekil lan kenara birde seninle uğraşmayayım" annem bir anda araya girdi "hayatım sakin ol gel aşağı inelim Emre halleder hadi sakin ol" annem ve Açelya babamın koluna girdi ve odadan çıkardı "Arzu abla bir yemek daha getir buraları sonra toplarsın" Arzu abla kafasıyla onaylayıp odadan çıktı, kıza baktım sanki transa geçmiş gibi hareketsizdi kollarından tutup ayağa kaldırdım ve yatağa oturttum saçlarını düzelttim ve beklemeye başladım. 5 dakikanın sonunda yemeği geldi ve bende sensizlikten sıkılıp konuşmaya başladım "Adın ne?" Cevap gelmeyince kızı dürtüp bir daha sordum "Adın ne?" Sesim biraz sert çıkmıştı, kız korkuyla irkildi "Hayat" "hmm güzel isimmiş" kapıdan Açelya girdi "ben çıkayım babam sakinleşti mi?" "Biraz" kafamı sallayıp odadan çıktım.​​​


Hayat'tan


"İyimisin" yanımdaki kızın sorusuyla ona dönüp kafa salladım "iyiyim sadece biraz ağrıyo" tabağı bana uzattı "ye hadi, merak etme birşey koymadık babamdan başka kimse sana kötü davranmaz annemde abimde iyi insanlar Arzu ablada kendi halinde takılır, kimseye zararı olmaz"

Kafamı sallayıp bir kaşık aldım."kaç kardeşsiniz? Biz iki kardeşiz abim ve ben" ona döndüm "3, abim ve kız kardeşim var"

Biraz sohbet ettik aslında pek sohbet deĝildi çoğunlukla sorularını cevapladım ama olsun hava tamamen karardığında boş tepsiyle beraber kapıya ilerledi birbirimize iyi geceler diyip ışıkları kapattık.

—————————————————

İyi okumalar umarım beğenirsiniz😊

Bölümler biraz kısa ama eğer uzun olmasını isterseniz uzatırım


Loading...
0%