Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@arimezi_01

İKİ AY SONRA​​


Artık kendimi o kadarda yalnız hissetmiyorum, bazen babaları evde olmayınca Açelya bana telefonunu verip annemle konuşmamı sağlıyor, Emre dışarıdan gelince istediğimiz birşey olursa alıyor, Neslişah hanım ise gelen arkadaşlarının kızlarıyla konuşmama izin veriyor ilk başlarda birşey söylerim diye korkuyordu ama ben Engin denen adamın korkusundan o konuyu hiç açmadığım için artık rahat davranıyor. Bugün yine hem Açelya'nın derslerine yardım ediyordum hemde sohbet ediyorduk Açelya benden iki yaş küçük olduğu için 11 sınıfa gidiyor.Yine derslerine yardım ederken dış kapı bir anda çarparak kapandı bizde babasının geldiğini düşünüp hemen kitapları toplamaya başladık ama kapının önünden hızla Emre geçti normalde bugün bütün gün dışarı da olacağını söylemişti. Emre odasına gidince Açelya'da peşinden gitti ben ne olduğunu pek anlayamadım ama odamda kalmaya devam ettim.


Açelya'dan


Abimin peşinden odasına girdim "abi ne oldu neden bu kadar sinirlisin" abim bir anda gülmeye başladı "ben üzülmesin diye hanım efendinin her dediğini yapayım, ondan başka kimseye o gözle bakmiyim hanımefendi gitsin başkasıyla yatsın" Abimin kahkahası daha da arttı "bide gelip af diliyo" dediğini anlayamadım ve yanına oturdum"kimden bahsediyosun"


"Ceren'den bahsediyorum! İkisinide mahfedicem" abim tekrar ayaklandı hızlıca evden çıkıp gitti bende Hayat'ın yanına gidip kitapları toplamasına yardım ettim.


———————————————


"Ne olmuş neden sinirli?" Meraklı gözlerle Açelya'ya baktım "sevgilisinden ayrılmış" şaşırmıştım Emre'nin sevgilisi mi var belkide akşama kadar yanında olduğu kişi odur acaba neden ayrıldılar "neden ayrılmışlar, kavga mı etmişler?" Açelya istemeye istemeye cevap verdi "hayır aldatılmış" ağzım açılmıştı nasıl aldatmış. Tam nasıl olduğunu soracakken Açelya'nın üzüldüğünü gördüm ve üstelemek istemedim ve bir şey demeden önüme döndüm "annemle konuşabilir miyim?" Biraz düşündü "şimdi olmaz babam birazdan gelir" kafamı tamam anlamında salladım ve kitap okumaya başladım burada yapacak birşey bulamadığım için kitap okuyorum böylelikle zaman hızlı geçiyor umarım babam parayı toplarda üniversitenin ilk günlerine yetişirim. Birkaç saat sonra Arzu abla elinde tepsiyle geldi "Arzu abla" bana döndü"ne oldu kızım" sorup sormamakta kararsızdım Açelya'ya da sorabilirdim ama bu akşam yanıma gelmeyeceğini söyledi "şeyy... Emre geldi mi?" Tepsiyi masaya bıraktı"gelmedi kızım neden sordun?" "Birşey isticektim de o yüzden" "tamam kızım" diyip gitti.


Herkes uyumuştu ama beni uyku tutmadığı için yine kitap okuyordum zaten yapacak başka birşeyimde yok tam uykuya dalacakken aşağıdan bardak kırılma sesi geldi herkes uyuduğu için korktum ve kontrol etmek için aşağı indim. Mutfağa girdiğimde Emre küfür ederek cam kırıklarını topluyodu ve kıyafetinde kan vardı bir dakika ne kan mı. Hemen yanına koştum"Ne oldu?" bir bana birde cam parçalarına baktı "Bardak kırıldı" "Onu mu diyorum sence üstünde neden kan var ,dövüldün mü?" Bana bakıp güldü "Sence beni dövebilirlermi dövülmedim, dövdüm kan benim değil" biraz rahatlamıştım ama hala şoktaydım "kimi?" "Bi tane şerefsizi işte basma camlara, odana çık" tam mutfaktan çıkarken eline cam battı "Mal! Elini mi kestin" "Bana bak büyüğünle doğru konuş hem sen neden bana abi demiyorsun lan" sesi yükselmişti "Sesini alçalt, hem ben kendi abime abi demiyorum sana mı dicem olum" camları toplamayı bitirip bir poşete koydum ve kenarları bir kartona sarıp çöpe attım. "Ben uyumaya gidiyorum Emre Abi sende yat istersen" gülümseyip bana iyi geceler dedi ve odama çıktım.


Sabah olduğunda günümün yine sıkıcı geçeceğini düşünüp yavaşça yatağımı topladım ve kahvaltımı yaptım ama öğlen aşağı kattan babamın seslerini duydum deliriyorum herhalde diye düşünürken odamın kapısı açıldı ve Arzu abla beni aşağı indirdi babamı gördüğüm anda ayaklarım tutmadı "Baba gidiyor muyum?" "Evet kızım götürüyorum seni" hemen koşup babama sarıldım "Engin Bey parayı verdim kızımı alıyorum bir daha sizi 50 metre ötesinde bile görmek istemiyorum" Engin gülerek babama baktı "Tamam görmezsin ama oğluna da dikkat et" Babamla kalktık tam kapıdan çıkacakken Açelya kolumu tuttu "Cidden gidiyor musun? Daha abimi görmedin ama ,biraz beklesen son kez görse" umutla babama baktım babam Hayır manasında kafasını sallayınca bende Açelya ya döndüm "Özür dilerim gitmem lazım ama konuşuruz sonra numaran annemde var". Sonunda evime geri döndüm.


————————————————


6 YIL SONRA


Abim yine sarhoş olduğu için onu almaya bir bara gittim 2 yıldır Açelya'yla konuşmamıştım ve Emre'de gittiğim günden beri hiç aramamıştı ilk başlarda üzüldüm ama sonra önemsememeye başladım içeri girdiğimde abimi aramaya başladım ama aramalarıma cevap vermedi. Bir anda biri kolumdan tuttu ve bir yere çekildim tam yumruk atacakken gözlerim toprak kahvesi gözlerini buldu. Emre!?


——————————————————————————————

Umarım bölümü ve hikayeyi beğenmişsinizdir elimden geldiğince yeni bölüm atmaya çalışıcam yorum yapmayı ve oylamayı unutmayın lütfen😊

Loading...
0%