Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm

@arimezi_01

Okurlarımdan çok özür diliyorum yeni bölüm atacağımı söylemiştim ama doğum günüm, kuzenlerim, hayatım derken yazmaya pek fırsat bulamadım ama bundan sonra yine aynı şekilde bölüm atmaya devam edicem.

 

İyi okumalar📖

 

 

Salona geçtik "Ee noldu ne anlatacaksın, bu kadar önemli olan ne" Kafasını 'hiç' der gibi salladı "önemli birşey yok sıkıldım, seni görmek için geldim" bana bak, bide kitaplarımdan daha önemli olduğunu söylemişti aptal "Ama önemli olduğunu söylemiştin" "Evet, önemli işte senden önemli birşey mi var" biraz yanaklarım kızardı.

 

Emre meşgul bir insan Açelya görüştüğümüzde hep nasıl çalıştığıyla alakalı en az bir cümle kurardı ve o meşgul adam şu an benim önemli olduğumu söyledi biraz utandım ama sonra hesap sormam gerektiği aklıma gelince hemen doğruldum ve Emre'ye yaklaştım aramıza hala bir kişi oturabilirdi. "Önemli olduğumu biliyorum" 'hayır bilmiyorsun salak' "ama birşey soracağım neden peşime adam taktın. Sadece bugün barda tekrar karşılaştık hemen arkama adam takmışsın" bana biraz daha yaklaştı artık aramızda çok mesafe yoktu kalbim hızlanmaya başladı o ise dikkatlice gözlerimin içine baktı "göz doktoruna gitmelisin" Ne göz doktorumu? Nerden çıkardı bunu şimdi " yıllardır peşindeki adamları hiç görmedin mi yani?" yıllardır peşindeler mi yani, ne, olsa görürdüm bence ama bekle ben şu Samet'i okulumun oralarda falan görüyordum ama belki oda hukuk okuyordur fazla üstelememiştim "neden peşime adam taktın peki?" Güldü bana biraz daha yaklaştı aramızda santimler vardı "Sence neden" bir an nefes alamadım ve gözlerimi kaçırdım salonumu incelemeye başladım herşeyin desenini inceledim ama o çenemi tutup odağımı ona çevirmemi sağladı "Cidden soruyorum neden olduğunu düşünüyorsun" 'aa ben nereden bileyim uzaklaş be pislik' şuan konuşmam ve ona hesap sormaya devam etmem lazım ama yapamıyorum. Tam cevap vermek için ağzımı açmıştım ki kapı çaldı 'kurtarıcım geldi' hemen Emre'nin yanından sıyrılıp kapı deliğinden baktım karşı komşum Can gelmişti kesin yine birşey isteyecek. Aynada saçımı düzeltirken Emre'de ne olduğunu anlamaya çalışır gibi beni izliyordu "Erkekse kapıyı şortla açma çok kısa" üstümde şort olduğunu bile unutmuştum onu duymamamazlıktan gelip hemen gidip kapıyı açtım. "Can, birşey mi oldu?" Can bana gülümseyip elindeki tabağı uzattı "Buyur hep birşeyler istiyordum bu sefer vereyim annem yaprak sarmış banada gönderdi sen seversin diye sanada koymuş" 'ben bu kadını yerimm' tabağı elinden aldım.

 

Can tek yaşıyor ailesi Samsun'da yaşıyor oda İstanbul'da annesi arada birşeyler gönderiyor yada gelip evi temizliyordu. Can işinden dolayı evde çalışıyor ve evi toplamaya pekte vakti olduğu söylenemez.

Emre arkadan bize bakıyordu, ona bakmadım ama hissettim "tabağı boşaltıp hemen getireyim" mutfağa girdim kapının hemen önünde salon salonun solunda ise mutfak var bu yüzden ev kapısından salon çok rahat görülebiliyor. Ben sarmaları boşaltmak için tabak ararken Can arkadan bana bağırdı "Bu adam kim? Neden bu saatte evinde" Cevap vermek için kapıya döndüm "bir arkada-" cümlemi tamamlamadan Emre sözümü kesmişti "Kimse kim oğlum sen niye karışıyon" Can'ın bakışları Emre'ye döndü sanırım sinirlenmişti normalde çok sakin bir adamdır evi yansa bile çok tepki vermez ama sanırım ters gününde. "Nasıl ne karışıyon, iti var kopuğu var gencecik kızın evinde bu saatte bir adam olmasına neden karışmayayım hem seni buralarda da görmemiştim demekki uzun zamandır tanışık değilsiniz" bana döndü "Sen böyle ne olduğu belirsiz bir adamı bu saatte evine nasıl alabiliyorsun ya" 'Ne az önce o bana hesap mı sordu mal bide saat daha 10.30 duyanda saat bir sanır' "hesa-" ve evet Emre yine sözümü kesti ben doğru düzgün konuşamayacak miyim yaa "kimsin lan sen" Emre bir anda Can'ın yakasına yapıştı bari apartmanda yapmayın yaa rezil olucaz "Sen kimsin ki kendinde söz hakkı buldun lan, kızdan sana ne ister beşte biri gelir ister birde sana ne herşeye maydanoz olma oğlum" hemen Emre'nin ellerini Can'dan ayırdım ve kapıyı kapattım. Emre sinirden deliye dönmüş gibi salonda volta atıyordu yani neye bu kadar kızdı anlayamadım ki. Sesimi sertleştirip Emre'ye bağırdım "Niye adamın yakasına yapışıyorsun yaa apartmana rezil oldum senin yüzünden, ben adamın suratına nasıl bakacağım" sinirle bana döndü boynundaki damarlar belirginleşmişti. Yüzünü yüzüme yaklaştırdı "Ne! Bunu mu dert ediyorsun şuan o adammı derdin" bağıması beni biraz korkutmuştu ama evet o adam derdim 'Aynur teyzenin yüzüne nasıl bakıcam acaba Can herşeyi anlatır annesine off bunu anlatmasa iyi' "Bir daha böyle şortla ve kısa kıyafetlerle açma kapıyı herif gözleriyle yedi" ses tonu biraz kısılmıştı, artık bağırmıyordu ama söyledikleri yine beni etkiliyordu Emre'nin kolumdan tutup biraz zorlanarakta olsa onu kapının önüne götürdüm ve apartmana attım "Sende bir daha gelme Emre abi!" Sesim biraz kısık bir şekilde söyledim çünkü artık komşularıma rezil olmak istemiyorum.

 

Kapıyı kapattım ve mutfağa geçtim yüzsüz gibi Can'ın getirdiği sarmaları alıp salona gittim ve kendimi koltuğa attım televizyonu açarken söylenmeye devam ettim "Allah'ım ya Rabbim sen bana sabır ver off size ne yaa ister eve erkek atarım istersemde çıplak dışarı çıkarım size ne yaa" söylene söylene televizyonu açtım ve televizyon izlemeye başladım.

 

Bir saatin sonunda sarmam bitince bende televizyon izlemekten sıkıldım ve Vera'ya mesaj attım. Vera benim kuzenim çok mal ama dersleri çok iyiydi, kendisi doktor. Siyah saçlı hafif çekik gözlü, gözlüklü hafif esmer, yaklaşık 1.60 boylarında bir mal.

 

Hayat:Napıyon lan

 

Vera:İyiyim asko sen nasılsın

 

Hayat:Oturuyom, bana gelsene

 

Vera:Napıcaksın banaa😘🥵

 

Hayat:Mallaşma lan, zaten sinirliyim geliyon mu gelmiyon mu ona göre Dicle'ye yazıcam

 

Vera:Aşkm çok isterdim ama nöbetteyim

 

Hayat:Tamam ama sonra bi uğra

 

Vera:Tamam ninem bb

 

Telefonu kapattım ve koltuğa atıp kitap okumaya başladım Emre'nin beni Yıldırımcığımı okumaktan alıkoyması çok canımı sıktı. Beş dakika sonra yine sıkılıp günlük bakımlarımı yaptım ve yatağıma yattım bugün çok şey yaşadım diye düşünmeye başladım "Off bide yarın şu aptalın davasına bakıcaz en başında neden kabul ettin ki mal" yavaş yavaş gözlerimi kapattım ve kendimi uykunun kollarını bıraktım.

 

Bu bölümün çok kısa olduĝunun farkındayım ama dediğim gibi çok fazla yazamıyorum.

Yorum yapmayı ve oylamayı unutmayın lütfen😊

 

 

Loading...
0%