Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Bölüm:1

@arinlive

"Berfu kızım buraya bak hadi " Annemin sesiyle aşağıya doğru indim "efendim anne" Diyerek annemin yanına ulaştım "hadi kızım şu kolileri kapının önünde kadar taşımama yardım et taşınıyoruz daha çok işimiz var" "Tamam anne götürüyorum" diye karşılık verdim. Evet taşıyorduk. Belki de çok güzel bir hayata başlayacaktım belki de hayatımı bir zindana çeviren kişilerle karşılaşacaktım. Belki de birer bilinmezliğin içine sürüklenecektim.

 

Herşeyi hazırlamış yeni evimize doğru yola çıkmıştık. Geldiğimizde hemen içeri girdik. Evimiz 2 odadan Amerikan mutfaktan yapılıydı. Evimize sonunda yerleştik çok yorulmuştuk. Artık herkes yataklarına gidip yatmak istiyordu. Anneme ve babama iyi geceler diyip kardeşime hiçbir şey söylemeden Kardeşimle birlikte odaya geçip yatağımıza yattık. Tam uyuyacağım sırada "abla bana kitap okur musun? " Diye bir ses duydum arkamı dönmeden seslendim "bana bak seni küçük aptal tam uyumak üzereydim sen diyorsun ki bana kitap oku bebek değilsin artık" Dedim ama tam o anda aklıma korku hikayesi geldi.

 

Hemen arkamı dönüp "Aa bak aklıma ne geldi aslında sana hikaye anlatabilirim ablacığım hadi gel yanıma" Diyince koşa koşa yanıma geldi ve korku hikayesini anlatmaya başladım "bir gün bir çocuk eve gelmiş ve evde tekmiş tam banyoya gideceği sırada ona bir ses sakın gitme demiş çocuk dinlememiş ve tam gideceği sırada böö" Diyince küçük velet çığlık atarak koşarak annemlerin odasına gitti. Bende rahatlamış biçimde yatağımda ve odamda tek olmanın verdiği rahatlıkla anında uykuya daldım.

🎀

Evet ilk kitabımızın ilk bölümünün sonuna geldik bence biraz kaoslu biraz da tatlı bir kitap olucak okumaktan keyif alacağınıza emin olduğum bir kurgu oldu ilk bölümü nasıl bulduğunuzu yazmayı unutmayın istediğiniz gibi iyi kötü bütün eleştirilerinizi yapabilirsiniz sizi çok seviyore ❣️❣️

Loading...
0%