Yeni Üyelik
49.
Bölüm

Bölüm-47 Şok Teknikler

@aristokrat

Suratına tekmeyi yiyen Atakan havaya uçmuş ve bir anlığına bilincini kaybetmişti fakat bilinci anında geri gelmiş ve fizik kurallarına meydan okuyarak tıpkı röveşata çeken bir futbolcu gibi bacağını savurup ayağının ucuyla da olsa çocuğa vurmayı başarmıştı. Çocuk bu anlık tekmeyle dengesini kaybedip afallamış ve o sırada Atakan yere düşmüş fakat hızlı bir geri taklanın ardından zıplayarak ayağa kalkmıştı.

(Atakan)-Ne sert tekmen varmış lan? Çenem kırılacakmış gibi hissettim.

(Çocuk)-Ayakkabında jilet mi var amına koyayım!? Çenemi yardın!

Atakan attığı o küçük darbeyle çocuğun çenesinde bir kesik oluşturmuştu. İşin iyi yanı bu kesik düzgün bir kesikti ve kanıyordu. Çocuğun kanı çenesinden damlıyordu. Fakat bu onun canını yakmış gibi görünmüyordu. Çenesinden akan kanı elinin tersiyle silip Atakan'a bakmaya başlamıştı.

(Çocuk)-Her neyse. Aynısı ikinci sefer olmayacak.

(Atakan)-Ah evet, aynısı ikinci sefer olmayacak. Bir dahakine kaçırmayacağım çünkü.

(Çocuk)-Yapabilirsen tabii.

(Atakan)-Göreceğiz.

O anda çocuk yeniden Atakan'ın üzerine koşmaya başladı ve bir tekme daha savurdu. Atakan hemen tekmesine yumruk attı ve çocuğun ayağı resmen geri sekti. Fakat çocuk kendi dizini iki eliyle birden ittirdi ve topuğuyla Atakan'ın omzuna sert bir darbe indirdi.

Atakan istemese de dizlerini bükmek zorunda kaldı fakat hemen gerildi ve çocuğun dizine yandan bir yumruk indirdi. Çocuk dengesini kaybederek yere düştü fakat tam vaktinde ellerini yere koyarak yana doğru takla atarak Atakan'ın sonraki saldırısından kurtuldu. Ya da en azından öyle yaptığını düşündü.

Ama Atakan bir anda çocuğun gittiği noktada belirdi ve çocuk ayakları üzerine düşmeden önce böbrek tarafına aşırı sağlam bir yumruk indirerek çocuğu daha yere bile değmeden yeniden havaya fırlattı. Çocuk acıyla inleyip yere düşerken Atakan havadan düşerek çocuğun göğsüne dizleriyle çakıldı.

Çocuk kan kusarken Atakan ayağa kalktı ve çocuğun göğsüne yeniden ama bu sefer dirseğiyle düşüş yapmak için pozisyon aldı. Ama çocuk bu kez buna izin vermedi ve iki ayağıyla birden Atakan'ın kolunu kavrayıp Atakan'ı kendine çekti.

(Çocuk)-Bakalım kız mısın yoksa bir erkek mi?

Dedikten sonra tek hareketle Atakan'ın omzunu çıkardı.

-ARRRGGGGGGGHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!

Atakan acı içinde inleyip geri çekilirken çocuk zıpladı ve Atakan'ın suratına bir tekme attı.

(Baran)-Karate demek. Yavaştan açılıyorlar.

Baran sakin görünüyordu. Atakan hala Muay Thai kullanmadığı için oldukça sakindi. Demek ki hala zorda değildi. Çıkan omzu konusunda da bir endişesi yoktu. Atakan'a Muay Thai çalıştırırken vücudundaki çıkabilecek her kemik çıkmıştı zaten. Ve gelin görün ki...

Atakan geri çekildikten sonra omzunu kontrol edip yeniden yerine oturttu.

... Baran, Atakan'a çoktan çıkan kemiklerini takmayı öğretmişti.

(Çocuk)-Pekâlâ bu beklenmedikti bak.

(Atakan)-Acıttın amına koyayım. Gerçi babamla olan antrenmanlarım daha zorlu geçiyordu ama olsun. Baba. Hareketleri kullanmaya başlayabilir miyim?

(Baran)-Hahah. Birde bana soruyor musun? Kendini tutma.

Atakan babasının bu sözlerine karşı yalnızca gülümsedi.

(Çocuk)-Hah. Kendini tutan tek kişi sen değilsin unutma. Ayrıca kendini tutmayı bıraksan bile ne kadar güçlenebilirsin ki? Lanet bir süper kahraman mıs... öğk...

Çocuk bir anda karnında patlayan bir ağrıyla birlikte geriye uçtu.

(Fırat)-Lan!

(Çocuk)-Siktir! Ne çarptı lan bana!? O velet mi? Olamaz. Aramızda en az 15 metre vardı. O mesafeyi anında kapatmış olamaz.

Olmuştu. Atakan 15.5 metrelik mesafeyi bir anda kapatmış ve çocuğun karnına dizini geçirmişti.

(Atakan)-Belki gerçek hayatta bir kahraman değilim piç kurusu ama evet, ben bir kahramanım. Küçük kardeşimin gözünde yenilmez bir kahramanım!

Atakan bu sözlerinden sonra ışınlanırcasına ileri atıldı ve çocuğun suratına aynı şekilde dizini geçirdi. Çocuk taklalar atarak geri fırladı ve Atakan bir anda yanına vararak yandan bir tekme savurdu. Çocuk kenara savrulup yerde sürtündü ve zorla durdu.

Atakan ise yanına gidip çocuğu yakasından tutup havaya fırlattı. Çocuk yere düşerken dirseğiyle çenesine geçirip çocuğu bir kez daha kenara fırlattı. Ardından tüm kiniyle ve hıncıyla çocuğu yeniden havaya fırlattı.

Çocuk yere değmeden hemen önce geriye zıpladı ve dönerek çocuğun çenesine sağlam bir tornado tekmesi indirdi. Çocuk oradan oraya savurulup duruyordu. Babası Fırat daha fazla dayanamayıp araya girmek için ayağa kalktığı anda habis bir aura hissetti ve olduğu yerde durdu. Auranın kaynağına baktı ve Baran'ın keskin bakışlarıyla baş başa kaldı.

Baran resmen araya girersen ölürsün dercesine ona bakıyordu. O yüzden Fırat istemese bile oturmak zorunda kaldı.

Her şey Atakan için iyi gidiyordu ancak şöyle bir sorun vardı. Bu hareketler onun yaşında biri için aşırı zorlayıcıydı. Sadece antrenman yaparken bile kemiklerinin çok kez çıkma nedeni buydu. Fiziksel gelişimini tamamlamadığı için bu tekniklere mükemmel şekilde ayak uyduramıyordu.

O yüzden teknikleri çok güçlü olsa da...

(Çocuk)-Nesin lan sen!? Öleceğimi düşündüm!

... olması gerektiği kadar etkili değil.

Çocuk yavaşça ayağa kalkarak suratındaki kanı üzerindeki kazağa sildi ve sert gözlerle Atakan'a bakmaya başladı.

(Çocuk)-Peki. Öyle olsun madem. İşler bu raddeye geldiyse yapacak bir şey yok demektir. Umarım kullanabildiğin tek dal Muay Thai değildir.

Çocuk olduğu yerde birkaç kez zıplayıp ısındı ve Atakan'a saldırmadan önce Atakan'ın boyu kadar zıplayarak göz boyadı. Sonra da yere iner inmez patlayıcı gücüyle ileri atıldı ve Atakan'ın diz kısmına bir tekme indirdi.

(Atakan)-Taekwondo, Karate ve şimdi de Kickboks ha. Babanın bildiği her şeyi biliyorsun bakıyorum da.

(Çocuk)-İleride onun yerini ben alacağım. Hatta onu geçeceğim. O yüzden bunları bilmem gerekli.

(Atakan)-Çokta sikimde.

"Yine de o tekme fazla sertti. Daha fazla darbe alırsam sol bacağım oyun dışı kalır. Bu işi olabildiğince hızlı bitirmem gerekli."

Bu konuşmanın ardından bir çarpışma yaşandı ve Atakan çocuğun dizini kendi diziyle çocuk ise Atakan'ın dirseğini kendi dirseğiyle durdurmuştu. Fakat Atakan kaba kuvvet uygulayarak dirseğiyle çocuğa vurmayı başarmıştı.

Çocuk geri çekilmiş ve suratına gelen yumruktan kaçmak için eğilip Atakan'ın bacağına bir tekme atmıştı. Atakan dizini kırıp çocuğun tekmesini diziyle karşılamış ve çocuğun ayağına zarar vermişti. Fakat aynı anda çocuk bilerek kendisini yere atıp az önce tekme attığı yere yumruk atmıştı. Sonra da elleri üzerinde dönerek o noktaya birde topuk darbesi indirmişti.

(Atakan)-Brezilya Jui-Jutsu'su bile mi lan!?

(Çocuk)-Judo bile! Atemi Waza!

Çocuk aynı noktaya 2 darbe daha indirip Atakan'ın sol bacağını devre dışı bırakmıştı. Atakan aynı noktaya 5 sağlam darbe aldığı için aşırı derecede acı çekiyordu ve sol bacağını kullanamaz hale gelmişti.

Çocuk arka arkaya attığı tekmelerle Atakan'ın suratını kana bulamış ve yere düşmesini sağlamıştı. Sonra da onu tıpkı kendisine yaptığı gibi havaya fırlatmış ve Kickboks yardımıyla havada tekmelemişti.

(Baran)-Siktir! Keşke sadece Muay Thai ile kalmasaydım ve ona başka tekniklerde öğretseydim.

Derken Atakan birkaç darbe daha yedi fakat ayağa kalkmayı başardı.

(Çocuk)-Ben kazandım çocuk. Kardeşine selamlarımı iletirsin artık.

Çocuk zar zor ayakta duran Atakan'a son darbeyi indirmek üzere koşmaya başladı ve bu süreçte Fırat zaferin verdiği zevkle gülümsüyordu.

(Atakan)-Kardeşimle...

Çocuk Atakan'a doğru koşarken Atakan bir anda bağırmaya başladı ve ileri atılarak omzunu çocuğun koltuk altına ve bacağını öndeki bacağının arkasına yerleştirdi.

(Baran)-Krav Maga!? Sana öğretmedim ki ben onu!

Atakan ellerini kullanmadan çocuğu havaya kaldırdı ve gerilip inanılmaz bir sol aparkatla birlikte çocuğu biraz daha havaya uçurdu.

(Baran)-Boks bile mi!?

(Atakan)-... YALNIZCA BEN UĞRAŞABİLİRİİİMMM!!!

Aparkatı yiyen çocuk yere çakılırken Atakan havada onu karnından yakaladı ve tüm gücüyle geriye yatarak inanılmaz bir suplex attı. Çocuk kafa üstü yere çakılmışken Atakan gırtlağını parçalayabilecek bir çığlık attı ve...

(Atakan)-GEBEEEEERRRRRRR!!!!!!!

Tek ayağını kaldırıp yeniden yere vurarak kendine momentum sağladı ve yerden kalktı. Yerden kalkmakla kalmayıp çocuğu da kendiyle birlikte kaldırarak suplexin tersini atarcasına çocuğu tüm gücüyle yüz üste bir şekilde yere çarptı ve çocuğu bayılttı.

(Atakan)-Ben kazandım göt herif.

Çok sert ve derin nefesler alıyordu.

(Atakan)-Kardeşimin kahramanı olarak... yine... ben kazandım.

Atakan son cümlesini kurarken daha fazla ayakta duramadı ve bilincini kaybederek bayılttı. Gördüğü son şey ise kendisine doğru koşan babası oldu.

 

Loading...
0%