Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@arzummm

Taksiden indiğimizde çok görkemli bir yalının önündeydik korumaların açtığı bahçe kapısından içeri girdiğimizde bu görkemli beyaz yalının bahçeside oldukça genişti. merdivenlerden çıkarken evin bahçesine tekrar dönüp bakmıştım halamın sesiyle kendime geldim.

_Kız ben kime diyorum acaba Derin hadisene

Bir şey demeden önümğ dönüp halamı takip ediyordum içeri girdiğimizde kocaman bir giriş tam karşısında bir aşağı ve birde yukarı çıkan ahşap merdivenler vardı. Aşağıda mutfak ve çalışanların kaldığı odalar vardı halamla mutfağa girdiğimizde herkes bize bakıyordu halam beni gösterip yeğenim Derin dedi. Nefes alıp merhaba dedim.

İlk konuşan tonton bir teyzeydi hoş geldin kızım ben Sultan evin aşçısıyım diyerek elinde tabak olan kızı gösterip Nesrin halanla beraber evin işlerini yapar ve masada oturan abileri gösterip Salih bey bahçıvan Samet oğlumda şoför dedi.

_Memnun oldum diyip masaya oturdum

Halamlar sabah kahvaltısı için hazırlanıp yukarı çıkmıştı Nesrin ablayla neredeyse bir saat geçmişti tüm bahçeyi gezme vaktim olmuştu burası çok güzeldi burada yaşayan insanlar çok şanslıydı şimdi siz diyorsunuz ki senin orada ne işin var ben hem üniversite paramı çıkarmak için hemde yatalak olan bir kadına bakmak için buradayım tabi ki üç ay için mutfağa geri gittiğimde halamda tam beni çağırmak için geliyormuş.

_Nergis Hanım seni bekliyor hadi acele et diyerek merdivenlere yöneldi

Bende arkasından gidiyordum sağ tarafta ki salona girdik salona girer girmez ilk dikkatimi çeken göz alıcı bir avize ve onu tamamlayan beyaz avangart koltuklar tabi denize bakan muhteşem manzaradan söz etmiyorum halam söze girerek

_Nergis Hanım evin hanımı Neşe hanım evin büyük kızı

_Memnun oldum efendim

_Nergis hanım yiğenin çok genç Aygül hanım bu işi yapabilecek mi demişti

hlamdan önce davranarak tabiki de yaparım efendim ben annemede bakmıştım

-Neyse çok uzatmaya gerek yok bakacağınız kişi gelinim aygül hanım sana zaten detayları anlatır

_Tabiki Nergis hanım diyerek odadan çıkmıştık sakın beni utandırma zaten tek yapman gereken Hande hanımla ilgilenmek ve onun odasından başka odalara yada ortalıklarda dolanma bu evin senin yaşlarında bir genç kızı daha var ezgi ve Hande hanımın eşi Kaya bey şuan yurt dışında bir hafta sonra gelecek demişti

_Anladım halacım tamam sözünü dinleyeceğim zaten bu işe ihtiyacım var sadece üç ay sonra hayal ettiğim avukatlık mesleğini okuyacağım diyip güldüm hem ben avukat olduktan sonra sende buralarda çalışmazsın diyerek sarıldım.

Loading...
0%