Yeni Üyelik
6.
Bölüm

Poligona Mı?

@asikiz_1903

Sınır 10 oy // Yorum 10

Sabah gözlerimi yine aynı odada ve Ozan'nın göğsünde açmıştım. Dün sevişmiş mıydık hala inanamıyorum. Ben bu adama sinir oluyorken nasıl bir an da âşık oldum? Hala aklım almıyordu bu çok garipti. Ben onu izlemeye devam ederken kapıdan sesler gelince hemen kafamı koydum göğsüne. Sessiz adımlarla yaklaşıyordu bize ve benim dibimde durunca korkudan sinir kaslarım gerildi. "Gece!" dedi bu ses Kont'un sesiydi. "Bana bak" demesiyle kafamı kaldırıp baktım. Elinde bir silah vardı. "Bunu al gerektiğinde kullanırsın" dedi. "Ama ben bunu kullanmayı bilmiy-" sözümü kesip "Ozan öğreteceğini söyledi sen al" dedi bana uzattı. Ben de alıp yanıma koydum. Sessizce çıkıp gitti sonra. Gözüme yerde kan izi ilişti. Kont'un yarasi bu yaralanmış mıydı? Ozan'ı dürttüm. "Ozan kalkman lazım hadi" dedim o sadece kıçını döndü uyumaya devam etti. "Ozan kalk dedim" dedim bağırarak. Gözünü ovuşturdu sonra bana baktı. "Neyin var güzelim? İyi mısın?" diye sordu endişeyle. "Benim değil ama Kont yaralı" dedim yerdeki kan izlerini göstererek. "Kont'un Yarası mi? Yaralanmış mi?" kalktı hemen giyinip bana döndü. "Beni burda bekle tamam mi sen meraklı bi kızsın o yüzden hiç bir yeri kurcalama" dedi anlımdan öpüp cıktı. Ben de odayı dolaştım. İçerisi soğuk gibiydi. Mutfaga doğru yol aldım acıkmıştım. Buz dolabında yemek var onu alıp içine baktım. Manti vardı hemen alıp kaşıkladım. Sabah sabah mantı iyi gitti. Sonra kapı açıldı birden. Matkap ve Çekiç girdi "Naber güzellik?" dedi bana bakıp Çekiç. Gülümsemeye çalıştım. "Iyiyim" dedim sadece. "Keskin nerde kız?" diye sordu Matkap. "Kont yaralanmış ona bakmaya gitti." deyince ayaklandı ikiside. "Vay amına koyayım!" deyip çıktı hızla odadan Matkap. "Sen sakin çıkma burda! Kilitle kapıyı." dedi ve cıktı. Ben de Çekiç'in dediğini yapıp kilitledim. Burda zaman geçmiyordu. Canım çok sıkılıyordu...

*****

Kont'a bunu yapanı bulup kızgın demirle dağladım vücudunu. Adamin çığlığı her yeri doldurdu. "Aaaaa orospu çocuğu!" dedi bana Çekiç ve Matkap da gelince kadro tamamdı. "Gece iyi merak etme" dedi Matkap. Ben de işime döndüm. Adamin gözlerini sokup aldım bıçakla oydum. Matkap "Allah belanı versin lan!" dedi bana.
"Hak etti kardeşime dokunmayacaktı" dedim sinirle odayı terk etmeden önce "Bunu çöpe atın" dedim ve çıktım. Gece'm ne yapıyordu acaba? Odanın önünde durdum. Içerden sesler geliyordu. "Acıdı mı?" dedi Gece. İlerledim içeriye. Gece Kont'a pansuman yapıyordu. "Ahh yok hayır sen devam et acımadı" dedi. Gece "Yalanci bağırdın canın yandı işte" dedi ve bıraktı elindekileri. "Gece hadi bak kan kaybediyorum burda hadi ufaklık" dedi Gece tekrar eline aldı. "Bari uyusturayim o yarayı." dedi eline iğne aldı devasa boyutlarda bir iğne. "Oha bana sakin onu sokayim deme! Kızım hayvan miyim ben bu ne?" dedi. Gece de "Çok konuşma" dedi ve iğneyi batırdı. "Aah siktir!" dedi canı yanmıştı. "Özür dilerim Kont" dedi ve sildi yarayı. "Canın çok yanıyordu ama napim?" dedi masum masum yavrum benim
"Tamam kapat artık" dedi. Can çekişiyordu resmen. Gece işini bitirip onu yatırdı. Ben de içeri girdim. "Napıyorsunuz?" diye sorunca "Senin bu sevgilin beni öldürmeye çok meraklı. Anamı ağlattı." dedi. Gece ona bakıp "Anneni mi annen burda mıydı? Seni öğrendi mi? Yazık kadına ya!" dememle Ozan güldü. "Ahh güldürmeyin lan acıyor" dedi. "Seni yerim ben yavrum" dedim onu öptüm. "Hadi poligona gidiyoruz biraz atış yapalım seninle." dedim. "Poligona Mı? Ya yapamazsam?" diye sordu minik kuşum. Elinden tutup poligona yürüdük. "Uzaniyorsun kalkmıyorsun" dedi Gece ona uyarı sesle. "Kalkacak hal kalmadı bitirdin beni ufaklık" dedi inleyerek. Poligona girince iki kişinin atış yaptığını gördüm. "Kılıç nasıl gidiyor?" diye sordum. "Gitmiyor amına koyayım suraya bak bi tane bile vuramadım." sesi sinirli çıkmıştı. Elindeki silahı bırakıp "Ben gidiyorum sonra görüşürüz" deyip çıktı. "Matkap!!" diye seslendi Gece. Matkap Gece'ye gülümsedi yanımıza geldi. "Yenge sen de başladın demek?" diye sorunca kafa salladı.
"Becerebilirsem şayet olursa..." dedi ona "Tabi ki olacak hocan kim?" diyince "Bay egoist konuştu" dedi Matkap. "Bana bak!" dedim. Ellerini havaya kaldırdı "Sustum" dedi ve o da atış yapmaya başladı. "Vay 3 te 3 helal sana" dedi Gece. "Eyvallah yengem." dedi sevecen sesle. "Iyi ki geldin yenge valla" dedi. "Matkap!! Eğer susmazsan seni hedef tahtası yapar atışları senin üzerinde dener" dedim. "Benim yengem bana kıyamaz ki" sevimli sincap seni... "Haklı yapamam" dedi Gece. "En azından birileri insaflı senin gibi zorba değil." Silahı Matkap'a doğrulttum. "Tamam ya sustum." Sonra tam Gece atış yapacak. "Cani" deyip kaçtı Matkap... "😂😂" Kahkahalarla güldü Gece... Onun buraya ilk gelişini hatırladım. Korkuyordu yavrum ama şimdi o kadar özgüvenliki bu hâlleri beni hem korkutuyor hem şaşırtıyor. Korkutuyor çünkü bu özgüveni başına bela açacak diye korkuyordum. Şaşırıyordum çünkü 2 günde alışıp adapte olmuştu bize. Ama onun burda yeri yoktu. Cani yanabilir ona zarar gelebilirdi. Benim bu dunyamda ona yer yoktu. O melek ben şeytan. Onsuz nefes almak çok zor olacak ama onu özgür birakmalıydım. "Gece benim sana bir şey söylemem lazım..."

DEVAM EDECEK...

Loading...
0%