Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Sen Benimsin!

@asikiz_1903

 

 

Sabah kalkıp alarmı susturdum ve banyoya girdim. Uykum çok vardı ben de uykum açılsın diye banyoya girdim. Duş yapıp çıktım. Saçımı kurulayıp dolaba yöneldim. Okul kıyafetlerimi çok kırışıktı. Utu olması lazımdı. "Neriman abla!" diye bağırınca kapım açıldı. "Iyi misin kuzum?" Elimdekileri havaya kaldırdım. "Ben iyiyim de bunlar kırışık ütüler misin?" Bana yaklaşıp elimdekiler ile aşağıya indi. Bende üstümdeki havlu ile yatağa oturup bekledim. "Gece!" diye bağırınca hemen aşağıya indim. "Gel bu biraz fazla kırışmıştı. Biraz uzun sürdü ama oldu gibi" Elime alıp baktım iyiydi.
"Eline sağlık güzel olmuş." giyinip hemen çıktım. Arabam kapının önünde ona binip okul yolunu tuttum. Hava çok sıcaktı klimayı açtım. Okulun bahçesi çok kalabalıktı. Arabayı park edip inip kızların yanına yürüdüm. "Günaydın" diye bağırdım. "Günaydın pıtırcık" dedi bana Defne. "Çok sıcak değil mi kızlar?"
ellerimle hava yapmaya başladım. Zil çalınca sınıfa girdik. "Hoca sınıfça kamp düzenliyormuş" dedi Selim "Ne kampı?"
"Tatil içinmiş çok çalışıyormuşuz bize bi tatil olsunmuş." Güzel düşünmüş hoca aslında. "Aslında güzel düşünce" Dedim
"Gece yarın ne yapıyorsun?" dedi Sima sınıfa girip bana. "Kamp varmış yarın ordayım" Sima bizim yan sınıftan beni çok seviyordu ben de onu kardeş gibi olmuştuk onunla. "Ya Keşke bizde öyle yapsaydık" Üzüldüğü belliydi. "Istersen sen de gel yarın hocandan izin al" dedim ama bana "Hayır Gece malesef biz yarın evde aile yemeği yiyecekmişiz" onlar ve adetleri... "Peki tamam." dedim. Hoca da girince sustuk Sima hemen sınıfa gitti. Bi dakika sonra hoca bizi sözlü yapmıştı. Bi puan almıştım ama o puan bana yetmez.
Okuldan çıkınca arabamın olduğu yerde yeller esiyordu. Birden biri benim ağzımı kapatmıştı. Kendinden geçmiştim
Gözlerimi başka bir yerde açmıştım bu nasıl bir yer? Etrafa bakınca küçücük bir odada kapalıydım. "Nerdeyim ben ya?" kapı açılınca uzun boylu bir adam girdi.
"Demek uyandın fıstık? Kendini nasıl hissediyorsun bakalım?" Bu da kimdi?
"Sen de kimsin?" Bana gülümsedi ve "Ee ben Murat'ın kardeşi Yaman Ali Soysalan. Senin adın Gece Yağmur demi? Doğru bildim?" bunlar kimdi ve benden ne istiyorlardı? "Siz... Kimsiniz ve ben neden burdayım?" yanıma gelip oturdu.
"Abim seni kaçırdı güzelim. Ben de ona yardım ettim." Ne sacmaliyordu bu?? bu saçmalık!! "Ne saçmaliyorsunuz siz öyle beni bırakın lütfen kimseye en ufak bir şey soylemiyecem" kafasını sağa sola salladı "Abim gelsin o karar verir" Dedi ve odadan çıktı kapıyı kilitlemişti. Beni neden kaçırdı bu manyak herifler? Ben burdan kaçmalıydım ama nasıl? Kapı yine açılınca bu sefer yemyeşil gözleri olan bir adam girmişti içeriye. Bu insan
olamazdı! Diğerleri insansa bu neydi?
sandalyeyi ters koyup oturdu. "Nasilsin sevgilim?" deyince şokla ona bakmıştım.
"Ne sevgilisi kardeşim ne saçmalıyorsun kafan mi iyi?" diye sorunca kahkaha attı
çok güzel gülüyordu. "Seni seviyorum! Sana aşığım seni o yüzden kaçırdım." dedi ben "Bakin beni bırakın kardeşine de söyledim kimseye söylemeyecem beni yeterki bırakın söz veriyorum" dedim. ama o tınmadı. "Sana aşığım diyorum bunun nesini anlamadın? Sen benimsin!
anlıyor musun benim!!" diye bağırdı sesi odada yankılandı. Camlar bile titremişti.
Sonra da odadan çıkıp gidince yatağa uzanıp ağlamaya başladım. Ben burdan nasıl kurtulacam??

Loading...
0%