Yeni Üyelik
1.
Bölüm

BÖLÜM-1 HABERSİZ

@asikvefenerli

Merhabalar bu benim ilk kurgum umarım beğenirsiniz daha nice kurgularda birlikte olşuruz iyi eğlenceler....

Bu gün yine bir okul günü ve yine bi okul gününe alarmım "sayesinde" uyandım. Günlerden pazartesi ve bilin bakalım kim okula gitmek istemiyor ben tabi kii. Neyse eğer biraz daha kendi kendime konuşursam otobüsü kaçırıcam.

Pardon size kandimi tanıtmayı unuttum. Benim adım İnci ZAMBAK[bu soyad tamamen sallamasyondur gerçek soy adım değildir] ve ben üni öğrencisiyim ve hukuk fakültesi okuyorum. Hafta sonları dersim olmdığı için bir kafede garsonluk yapıyorum.Ailem adana da yaşıyor bense dediğim gibi istanbulda üni okuyorum. 1+1 evimde tek yaşıyorum.İki kardeşiz ben den 6 yaş büyük bir de abim var o da adana da yaşıyor annemgille ama yanıma taşınmayı düşünüyor. Annem ve babam ayrı ben 8. sınıfken ayrılmışlardı.Böylesi daha iyi hem onlar için hem de abim ve benim için.

Neyse bende yatağımdan kalktım ve banyo ya gidip günlük işlerimi hallettim. Hayalim iyi bir avukat olup insanların haklarını savunmak. Odama gidip üzerime siyah bir eşofman ve oversize [umarım böyle yazılıyordur] beyaz bir tişört giydim.Çantam zaten dünden hazırdı. Bu gün sadece bir dersim var dı ondan sonra kütüphanaye gidip ders çalışacaktım. Otobüs durağına doğru yürümeye başladım. Ve yolda giderken baş harflerimin olduğu İZ plakalı bir araba gördüm. Araba park halindeydi. O yüzden hemen fotosunu çekip st attım.

Bir az daha ilerleyip durağa vardım. Oturup otobüsü beklemeye başladım. Telefonumla ilgilenirken yanıma bir kedi yaklaştı. Tipinden belli olduğu üzere bu yavru bir kedi idi. Ve çok tatlıydı.Onu alıp evimde beslemek isterdim ama okula gitmem lazımdı. Normalde böyle bir durumda asla okula gitmez ve ne yapar ne eder o kediyi evime görürdüm. Ama vize haftam yaklaşıyordu. Onun için okula gitmem lazımdı.Tam da bu sırada otobüs geldi. Kediyi biraz daha sevip "Umarım geldiğim zamanda burada olursun" diyip otobüse bindim.Ve kulaktıklarımı takıp en sevdiğim şarkılardan biri olan Ezhel-FELAKET dinleyerek yolu izlemeye başladım. Otobüs okula varmıştı

Otobüsten indim. 5 dk yürüyüp okula vardım. dersimin olacağı salona girdim. 5 dk sonra hoca geldi ve ders başladı.

DERS BİTER

Derste full not almıştım. Çünkü not almazsam vize hatası ortada göt gibi kalıp milletten not dilenmek istemiyorum. Hani demiştim ya okuldan sonra kütüphaneye gidip ders çalışıcam diye. İşte ondan vazgeçip evimin yakınındaki durakta gördüğüm kediyi eve almaya ve ondan sonra kedi için alışveriş yapmaya karar verdim. Üniden çıkıp hemen durağa gittim ve beklemeye başladım. 10 dk sonra otobüs geldi.Binip en arka koltuk sağ cam kenarına oturup Model-ANTİDEPRESAN GÜLÜMSEMESİ dinleyerek yolu izlemeye ve daha sahiplenmediğim kedim ile ilgili hayaller kurmaya başladım. Bir anda benim eve gitmem gerektiği aklıma geldi ve hemen yola baktım.Neyseki tam zamanında fark etmiştim. Ve bir de bakın ne gördüm sevdiğim kedi sabah benim oturduğum yerde oturmuş gelen otobüslere bakıyordu.Hemen otobüsten inip durağa kedinin olduğu yere geldim. Kedi hemen bana sürtünmeye başladı.

KEDONUN FOTİSİ

Bu kedi muhtemelen cins bir kedi idi ama tasması yoktu onun için kucağıma alıp evin yolunu tuttum. Eve geldikten sonra evimin yakınlarındaki veterinere ve pet shopa gidip hem kedonun bakımlarını hemde ihtiyacı olan malzemeleri aldıktan sonra eve döndüm.

Kedonun tüm eşyarını ve ilaçlarını yerlerine yerleştirip salona geçtim. Ve sahiplenmiş olduğum kedonun isimleri için düşünmeye başladım. Ve uzun uğraşlar sonucu adının Alex olmasına karar verdim.Çünkü çocuğumunda annesi gibi Fenerli olmasını istiyordum. Ve kedomu da alıp pardon "Alex"i de alıp odama doğru ilerledim. Ve yeni kedom Alexle uykuya daldım.

Sabah yine alarmın sesiyle uyandım ama bugün dersim öğlen 2 de idi ondan yeni kedom Alexle biraz gezmeye çıkmak istedim. O yüzden kahvaltıdan sonra çıkıcaktım. Hemen mutfağın yolunu tuttum. Kahvaltımı yapıp odama hazırlanmaya geçtim.

KOMBİNİ BU

 

Hikaye Pini görüntüsü

Üstümü giyidip salondan Alexin taşıma çantasını alıp önüme taktım. Artık hazır olduğuma karar verdikten sonra Alexi de alıp kapıya çıktım. Ayakkabılarımı da giyip kapıyı kapattım. Ben bir apartmanda yaşıyorum bu yüzden asansöre binip 0 ra bastım. Aşşağı inerken dün atmış olduğum ismimin baş harflerinin olduğu storyi kaç kişi görmüş diye baktım "153 kişi yine iyi" dedim. Ben bunları düşünürken çoktan sıfıra gelmiştik bile. Asansörün kapıları açıldığında dışarıda tam bir mafya arabası gibi duran bir araba vardı.

Apartmandan dışarı çıkıp tam yürümeye başlayacağım esnada borozan sesli birinin bana seslendiğini duydum. Arkaya döndüğümdeyse az önce bahsettiğim arabadan biri inmişti. Bana doğru yaklaşıp "İnci ZAMBAK sen misin" dedi. İçimden "ahanda şimdi boku yedin" dedim. "Buyrun benim" dediğim gibi "bizimle gelmelisiniz" dedi borozan bence onun adı borozan öyle değilse bile artık borozan. Kendi kendime tartışırken borozan "Beni duyuyo musunuz" dedi. "Evet duyuyorum ama sizinle nereye gelmemi istiyorsunuz paron mu emretti" diyip söylenirken borozan "Evet bizi patron gönderdi" dedi "Bizi derken" dememe kalmadan "Benide" diye bir ses duydum. Arkamdan geliyordu ama tam bir şey söylemek için arkamı dönüp ağzımı açacaktım ki her yer karanlık ama tek bi dileğim var patron Fenerli olsa iyi olur bi dileğim daha var inş ölmem......

İlk bölüm bu şekildeydi umarım keyifle ve eğlenerek okumuşsunuzdur. İlk bölüm olduğu için biraz sıkıcı ve bunaltıcı olabilir ama sonraki bölümler çok keyifli olucak. İyi okumalar <3

Loading...
0%