Yeni Üyelik
2.
Bölüm

0.02

@asra__

yeşilemünzevi:

"Birini güzel olduğu için sevmezsin ki,"

Devamı sizden dostlar...

12:24

mahvolussalsoruvecevaplar:

yeşilemünzevi

Seninle gerçekten var olduğu için seversin...

12:25

sensizrüyalar:

yeşilemünzevi

Sana ve senin yanında çocuklaşabildiği için seversin.

12.32

küçükprensinibekleyen:

yeşilemünzevi

"Sen sevdiğin için güzel olur o."

12:34

benbirgayım:

yeşilemünzevi

Tercihlerine saygı duyduğu kadar seversin...

12:35

munisbiri:

@yeşilemünzevi

"Sen sevdiğin için güzel olur o." -Küçük Prens

12:55

Attığım sözün altına gelen yorumları okurken bir avm kafesinde Çağla ile oturuyordum. O bitmiş içeceğinin sonu gelmemiş gibi hala pipetinden çekiyordu ve höpürdetme sesi çıkarıyordu. Yaptığı aşırı ses sinirlerimi bozarken artık dayanamadım ve iki parmağım ile alnından gerine ittim hafifçe ve tepkisi;

"Ah kafam! Ah boynum! Boynum kopuyordu Gülce ne yapıyorsun?" Aksi bir tepki beklenemezdi...

Abartısına karşı susma hakkımı kullanarak baygın baygın karşımda oturan Çağla'ya baktığımda gözlerini kısmış bana bakıyordu, "Ne var yaa acıdı. BOYNUM KOPABİLİRDİ TAMAM MI!?" dediğinde gözlerimi devirerek, "Sessiz ol sende o zaman bir gorilin horlamasını canlandırıyordun resmen..."

"Asıl sen kendine bak yavru şempanzeler gibi ekrana şaşı bakınca uyudun sandım."

Tam ağzımı açıyordum ki, "Hiç ayakta nasıl uyuyabilirim diye lafa girme sakın, otobüste kaç kez ayakta tutunmadan uyuduğunu hatırlatmak istemiyorum." Durdu ve birden ürperdi masanın üzerinden kollarını bana doğru uzatıp, "Gördün mü? Olmayan tüylerim bile ayaklandı. Sana yeni çıkan nail art modellerini gösterdiğimde bir otobüsün ortasında zombi gibi uyuduğunda da tıpkı böyle olmuştum."

Bu söylediklerini öyle yüksek perdeden çıkan bir ses ile söylemişti ki yanımızda ki bir kaç masa bize dönüp bakmıştı onlara gerçekçi olduğunu düşündüğüm bir gülüş verip Çağla'ya baktığımda, "Biraz sessiz olmaya ne dersin? Ayrıca uyumuyordum sadece bir haftadır biri beni takibe aldı ve hep sevdiğim sözleri alıntılıyor tweetlerimin altına bu bana tuhaf hissettirdi o kadar."

Elini boşlukta sallayıp, "Buna mı takıldın yani? Çoğu kişi klasik okuyor ve çağımızın yeni hastalığı olan melankoliyi damardan alıyor hepsi bu çok takılma."

Haklıydı.

Bu kadar garip hissetmem saçmaydı. Dört yıldır kullandığım hesapta binbir çeşit insan vardı ve çoğuyla bu şekilde denk gelişler yaşıyordum yine de üzerinde çok durmamaya karar verip biraz sohbet etmeye başladık zaman su gibi akıp gitti ve biz evlere dağılmaya karar vermiştik.

Yolculuk boyu üzerime öyle bir depresiflik çöktü ki kulaklığımı çıkarıp hemen Sibel Bilgiç ~ Alışamadım açtım. Başımı yaslayıp yolu izlerken çıkarıp şarkının sözlerini tweetledim.

yeşilemünzevi:

Seni sordum dalgalara martılara sandallara

Kahroldum sensizim

Dayanamam ben bu son gidişine

Alışamadım sensizliğe

Garip olurum hazan gecelere

Karışamadım bu son gidişine

-Sibel Bilgiç

16:37

@yeşilemünzevi

@agsgags: aga bu yeşil bizden biri yaa biri çok pis üzüyor :(

@sssaass: sevgilim ile kavga etmiştik öküz arabayla son ses mahalleyi inletmişti sonra barışmıştık ama tabii ailemle de bir tanışma -kardeşimin oyuncak silahıyla kapıya çıkmıştı babam- yaşamak durumunda kalmıştı asahshajs.

@asallask: @sssaass; seninki yine iyi biz kavga etmiştik ama o alt sokakta başka sevgilisi varmış meğer ona çalmıştı bu şarkıyı şerefsiz :(

Son okuduğum yorum ile kalbim kırılarak telefonu kapatıp çantama koyacaktım ki tekrar titreyince açıp baktım.

munisbiri:

Kal yanımda, tenin yaz gözlerin girdap

Unutmak mümkün değil

Yar sal saçlarını karışsın ellerime

Sensiz hayat sürgün gibi

Gidiyor yine aklım

Beni yakacaksa yar yaksın

Hep sen diye öldüğüm kahreden o upuzun geceler mi günahsız?

- Buray

16:47

Az önce düşen yüzüm şarkı ile tekrar güldü. Alıntısını ilk kez beğenip şarkıyı bu kez dinlemek için ben açtım cama yaslı olan kafam ile gözlerimi kapatıp kendimi şarkıya bıraktım.

 

Loading...
0%