Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1.BÖLÜM

@atesingolgesi

Önce kendimi tanıtyım..

Ben Irmak , Irmak Kara, Batmanlıyım ve orada yaşıyorum. Dört çocuklu bir ailenin sonuncu çocuğuyum. Babam annemi ben doğmadan önce birkaç kez aldatmıştı, barıştırılmak amaciı ile yapıldım ama öyle olmadı. Daha ilk dişimi çıkarmadan babam bizi bırakıp gitmişti, sadece annem, ben ,abim ve ablalarım vardı ailemizde. Annem okumadığı daha doğrusu okutulmadığı için okulu gözünde çok büyütürdü(gereksiz yere).

7 yaşındaydım 1. sınıfa başlamaya birkaç hafta kalmıştı kimse benimle oynamıyor diye alt komşunun ergen oğlu Vefa ile oynuyordum. Topa ve voleybola aşırı ilgim vardı Vefa ile voleybol oynuyorduk biri benimle oynuyor diye çok mutluydum. Vefa birşeyler söyledi pek anlamadım yabancı olduğum kelimelerdi, sonra beni yan apartmana getirdi(sürükledi) hala ne yapmaya çalıştığını anlamamıştım oyun oynayacaz sanıyordum. Önce siyah eşofmonının beline sakladığı ve annesinden gizli aldığı ekmek bıçağını çıkradı sonra ' Bana bak bücür burada yaşananları bir yerden duymayayım yoksa kendini mezarda bulursun 'dedi. Korkmuştum nefes alışverişlerim hızlanmış göğsün hızla inip kalkıyordu..

Küçük kız çocuğu neler olduğunu idrak etmeye çalışıyordu ama anlamak için daha çok küçüktü bir ergen tarafından taciz edilmiş ve tehtid edilmişti. Hayatı bundan sonra daha farklı olacaktı ama bunun farkında değildi, artık her kız çucuğu gibi oyun oynamıyacak ve mutlu olamaycaktı....

Bana ne yaptı bilmiyorum ben oyun oynuyoruz sanıyordum ama bıçakla oyun olmazdı,apartmandan hızla çıktım kapının orada bıraktığım topumu alıp eve koştum, kapıyı çaldım annem açtı annemle ufak birr hoşbeş yaptıktan sonra odaya gittim. Ablam odada uyuyordu, diğer ablam içerde çalışıyordu, topumu kapının kenarına koydum sonra yatağıma uzandım her uyumak istediğimde yaptığım gibi babamı düşünmeye başladım göz kapaklarım ağırlaşmya başlamıştı sonunda uzun bir uykuya dalmıştım.

Uyandığımda annem ve abim akşam yemeği yiyiyordu,ablamlar yne annemle tartışmış yemek yememişlerdi, bu hallerine üzülüyordum annemin yaşadıkları zordu ve ağırdı ama bizim yaşadıklarımız da öyle kolay şeyler değildi ister istemez hassaslaşıyor ve birbirimizi kırıyorduk...

Okula başlamıştım çok mutluydum ama mutluluğum kursağımda kalmıştı akranlarım babam olmadığı için bana zorbalık yapmıştı hiç arkadaş edinememiştim ama anneme söylememiştim çünkü bu tür şeylerle kafasını yormasını istemiyordum.Bir tane kuzenim verdı annem onu ve beni kuran kursuna kaydetmişti ben çözmüştüm ama o daha okuyamıyordu annem kuzenimi sevmiyordu çünkü onun patavatsız olduğunu düşünüyordu, ben yinede kuzenimi seviyordum eğlenceliydi ve popülerdi aynı okulda okuyorduk ama farklı sınıflardaydık annem bunu bilerek yapmıştı.Annem haklıydı kuzenim patavatsızdı ama okulda popülerdi benim hiç arkadaşım ve çevrem olmadığından onunla takılmaya karar vermiştim.

Bugün dedemler evimize geliyordu dedemi çok seviyordum babam olmadığı için o bana babalık yapıyordu annneannemi de çok seviyordum ama o dedeme göre biraz kuralcıydı(sıkıcı). Kapı çaldı mutluluktan havalara uçacaktım kapıya hızla koştum, ablam benden önce davranmış çoktan kapıyı açmıştı kapıda ilk dedem belirdi, beni görünce mavileri parladı ailedeki tek maci gözlü dedemdi ama kimseye bu genini vermemişti. Dedeme koşarak kucağına zıpladım anneannem , 'Koca kız oldun dedenin beli ağrıyacak in ordan çabuk ' dedi. Suratım düşmüş bir şekilde indim dedemin kucağından.Yemek yemiştik sonra dedem her akşamki rutinini bozmamış yemekten sonra haberleri izlemeye başlamıştı, haberleri izlemeyi ben de çok severdim annem yaşıma göre olmadığını söylerdi ama ger fırsat bulduğumda izlerdim bana çok şey katıyordu her ne kadar farkında olmasam dahi.Dedemler gittikten sonra anneme yardım edip uyumuştum.

Loading...
0%