Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Giriş

@avuagir

Hoşgeldiniz 🦄💖

​​​​​​İlk denemem arkadaşlar sorunlu kısımların kusuruna bakmayın:)

Beğenip yorum yaparak ban destek olur musunuz🙂

...

Uzun acı kahve saçları dağılmış, açık kahverengi gözleri ağlamaktan şişmişti. Hele beyaz teni sanki yakın tarihte ölmüş gibi tamamen solmuştu. kurumuş dudaklarını diliyle ıslattarak baş parmağının tırnağını kemirmeye devam etti, titreyen bacağına dayadağı kolu yüzünden tüm vücudu titriyordu.

Darmadağınık evde gri eşofmanıyla koltuğun bir köşesine sinmiş, etrafı inceleyen olay yeri ekiplerini ve başında dikilmiş ona sorular soran polisi umursamıyordu bile.

"Merve Hanım beni dinliyor musunuz?" dedi polis sinirlerine hakim olmaya çalışan bir sesle. Merve dudaklarının arasındaki tırnağını serbest bırakıp polise döndü " dinliyorum ama siz beni dinlemiyorsunuz!" dedi sinirle.

"Size sabahtan beridir bir haftadan uzun süredir eve gelmediğimi söylememe rağmen hala kim evi bu hale getirdi diye soruyorsunuz. Ne biliyim ben kim bu hale getirdi bilsem ona giderdim, sizi çağırmazdım!" dedi sona doğru sesi yükselerek.

Polis sinirli bir sesle "ses tonunuza dikkat edin!" dedi. Merve ise sadece göz devirdi. Polis ağzının içinde " la havle la havle " dedi kızın bu hareketine. Merve'nin ters bakışlarıyla sakinleşmeye çalışan bir sesle "Bakın hanımefendi arkanızdaki duvara kocaman yazı yazmışlar bu size birşey ifade ediyor mu?" dedi. Merve sakince başını arkasına çevirdi. Duvarda kırmızı sprey boyayla kocaman ​​​​​​PLAN A : SUÇ ALETİ BUL yazıyordu ve yazının üstüne yeşil bir kalemle tik atmışlardı. Tekrar başını polise çevirdi " Bu yazı benim için hiç bir şey ifade etmiyor." dedi sonra derin bir nefes verip "hangi şizofren yaptı Allah bilir!" dedi.

Bu sırada kapı tarafında "Ben cinayet büro amiri Hakan Tözün" diyen birinin sesi geldi. Merve heyecanla yerinden kalkıp kapıya yöneldi. Kapının önünde 35 yaşlarında yakışıklı bir adam polislerle konuşuyordu. Merve "Hakan abi!" diye seslendi ilk kez sesi mutlu çıkmıştı. Onu görmek mutlu etmişti kızı. Hakan hemen başını Merve'ye çevirdi ve ona sarıldı. Kulağına " iyisin dimi?" diye sordu. Merve başını onayla salladı.

...

Salonda ona sorular soran polis ve Hakanla oturmuş konuşuyorlardı. Hakan: "Şimdi sen diyorsun ki 'ben Aslılarin evindeyken yan apartmandaki Nurgül teyze seni aradı ve evinin kapısı açıktı heryer dağılmış, dedi' öyle mi?" Merve onayla başını salladı.

"Ee bu kadın niye bu apartmana girmiş ki?"

" Bilmiyorum vallah!"

Polis hemen araya girdi" efendim Merve hanımın babası için baş sağlığına gelmiş"

Merve'nin gözleri gene doldu. Acı bır şekilde yutkundu.

Hakan "on gün sonra mi aklına gelmiş başsağlığı?!"

"Bizde sorduk efendim; kendisi memleketi Adana'ya gittiğini, yeni döndüğünü ve yan komşusunun ona Cahit Bey'in ölümünü söylemesiyle başsağlığına gelmiş."

Hakan başını kaşıdı. " Birşey çalınmış mı?" diye sordu.

Merve sesi titreyerek "Hayır. Bilgisayarım, tabletim hiç bir şey çalınmamış sadece ev dağıtılmış" ve arkasına dönüp yazıyı göstererek "ve şu yazı yazılmış" dedi.

Hakan düşünceli bir şekilde yazıya baktı " sana bir şey ifade ediyor mu?" Soru Merve'ydi. Merve başını olumsuz bir şekilde salladı "Hayır."

Hakan yerinden kalkıp yazıya baktı ve polise döndü "Beni şu Nurgül' e götür bakalım, bende bır kaç şey sorucam"

Polisle beraber yerlerinden kalktılar, çıkışa yöneldikleri zaman Hakan bir anda yerinde durdu. Polise " Cahit Abi polisti" dedi. Polis ise bunu muhabbet olsun diye söylediğini sanıp "sizin gibi cinayet büroaydı dimi?" dedi. Hakan başını onaylarcasına salladı, sonra polise Merve'nin tabiriyle ikonik ' mal mısın?" bakışını attı.

" Onu mu diyorum ben?"

" Peki ne diyorsunuz amirim?"

" Seni polis yapanın ben aklını.." diyerek cümlesini yarım bırakıp Merve'ye dönüp "Cahit abinin silahı nerede?"

Merve "ne?" dedi göz yaşlarını silerken. Hakan sabır dilercesine "kızım nesini anlamadın Cahit abinin silahı diyorum nerde?" dedi.

"Ş-şey odasında yatağın yanındaki çekmecede olmalı.." Merve daha cümlesini tamamlamadan Hakan Cahit'in odasına yöneldi. Merve'de arkasından " yani hep oraya koyardı." dedi. Sonra yerinden kalkıp Hakan'ın peşinden odaya girdi. Hakan hemen çekmeceleri karıştırdı, hiç bir şey yoktu.

Merve'ye dönüp " emin misin buraya koyduğuna?" diye sordu. Merve "Abi sende biliyorsun o silahını hiç yanından ayrılmazdı, uyurken hep üst çekmeceye yada yastığının altına koyardı."

Hakan derin bir nefes verip polis yöneldi "Evde bir silah buldunuz mu?" diye sordu polise. Polis " Hayır ama ben yine bı sorayım" diyip dışarı çıktı.

Merve Hakan'a dönüp "yani o yazı, suç aleti, olamaz! Babamın silahını suç işlemek için kullanacaklar" dedi. Hakan başını onayla salladı.

" Bu akşam bende kalsan daha iyi olur " dedi kıza. Kız "tamam" dedi.

Polis içeri hızla girip "Amirim herhangi bir silah bulunmamış" dedi.

...

Hakan'ın Evi

Saat: 21.30

Merve sofrada oturmuş kaşığıyla çorbasını karıştırıp duruyordu, Hakan'ın diğer odada kiminle konuştuğunu anlamaya çalışıyordu ama nafile adam o kadar sessiz konuşuyordu ki ses ona hiç bir şekilde gelmiyordu.

Bir anda odanın kapısı açıldı, Merve yerinde duruşunu düzeltip Hakan'a baktı. Hakan onunla göz göze gelince " seni bir kaç saatliğine yalnız bıraksam korkar mısın?" diye sordu. Merve başını hayır anlamında salladı.

Hakan çıkışa yönelirken birde Merve'ye dönüp "korktuğumuz başımıza geldi" dedi. Merve yüzünü buluşturarak "silahı bir yerde kullandılar değil mi?" dedi. Hakan onayla başını salladı. "Bu arada dün kaçak olarak silah satılan bir yerde yangın çıkmış"

Merve anlamayan bir ifadeyle "Eee?"

" Yangın söndürüldüğünde hehangi bir silah yokmuş ve bil bakalım oranin duvarinda ne yazıyormuş.."

"PLAN A : SUÇ ALETİ BUL" ​​​​​​diye cevapladı Merve Hakan'dan onayı alınca dönüp sordu " babamın silahıyla ne yapmışlar?" Hakan olumsuz anlamda başını sallayıp "bunu sana anlamam gerek biliyorsun" dedi. Merve çorbasına bakıp üzgün bir sesle "biliyorum" dedi.

Hakan oflayarak " Cinayet işlemişler" dedi. Kızın hızla başını Hakan'a çevirip dehşet içinde "Ne?" dedi. " Ne-ne zaman?"

" Muhtemelen dün gece, ceset sabah Silivri tarafında boş arazide bulunmuş."

Merve korkuyla Hakan'a baktı. " Ya eve girdikleri zaman bende orda olsaydım?" dedi.

" Çok şükür orada değildin!"

...

Selammmm💗

İlk hikayem nasıl?

Yazım yanlışları yada düzeltmemi istediğiniz noktaları yazın lütfen:)

​​​​​Umarım beğenmişsinizdir🎀🎀🎀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%