Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1.Bölğm🌸

@aybk_510


İlk kitabım yanlışlarım olabilir yanlışlarımı yorumlarda belirtirseniz yanlışlarımı düzeltirim.Umarım kitabımı beyenirsiniz. İyi okumalar.🌸🌸🌸

Şarkı:Emre Fel -Senden güzelimi var


___________________________________________________
Alarm sesiyle uyandım demek isterdim ama maalesef bahçede oynayan küçük kızların bağırış sesine uyanmıştım.Saate baktığımda saat 9.30'du tuvalete gidip sabah rutinimi halledip hemen siyah bol eşofman üstüne beyaz kalın askılı crohop beyaz spor ayakkabılarımı giyip en yakın arkadaşım olan Elif'e seslendim o halen uyuyordu.

"Eliiifff hadi uyan güzelim"bunu 3-4 kere tekrarlamıştım Tuğba'ya dönerek "uyanmıyor bu" Tuğba'da o sırada saçını yapıyordu.Tam o sırada Elif irkilerek uyandı Elif'e baktığımda şırıl sıklamdı Sude Elif'e su dökmüştü." Napoyorsun sen be""uyansaydın sende be"diyerek gülüyordu sude.

 

Sude oda arkadaşımızdı ama pek sevmezdik aşırı gıcık birisi.Derlerya evlat olsa eldivenle sevilir o cinsten birisi Sude.

 

Elifte üstünü giyindikten sonra,ben Elif Tuğçe kahvaltıya ineceğmiz sırada birtane kız geldi yanımıza"müdüre hanım seni çağrıyor"dedi."niye çağrıyorki beni" "kim bilir yine ne yaptın acaba" "sudecim senin yine canın dayakmı istiyor"dedi Tuğçe Sude göz devirerek "of tamam be sustum"gıcık oluyordum şu kıza elimde olsa bir kaşık suda boğacam yeminlen.Kız"hadi oyalanma müdüre hanım kızar yoksa""tamam, neyse kızlar ben gidim şu müdürün yanına cırlar şimdi" tamam dercesine kafalarını salayıp"haber et bize önemli birşey varsa" kafa salayıp yanlarından ayrıldım

 

 

Kapıyı çaldım tık tık tık "geell" komutunu alınca içeri girdim.İçeri girdiğimde içeride bir adam, kadın ve iki erkek vardı."Beni çağırtmışsınız" "geç otur kızım" "Şimdi aybükecim bu hanım efendi ve beyfendimin seninle konuşacakları varmış ben çıkayım siz rahat rahat konuşun" dedi ve çıktığı anda karşımdaki adam ve kadına baktığımda kadına bakar bakmaz kendi yaşlılığım görür gibi olmuştum.

 

 

Saçarı benimki gibi sarı ,kahve gözlü güzel ve hoş birisine benziyordu,adam ise benimki gibi üzün kirpikli,benimki gibi yeşil gözlü,Kahve rengi saçları,uzun boylu karizmatik duruyordu.

 

Yedin lan insanları gözünle az kaldı kafa kağdını çıkaracan insanların az bak az


Sen yinemi geldin Şaziye

 

He geldim körmisin

 

İyi geldiğin gibi defol

 

İyi gitim ben byyy

 

Ben iç sesimle mücadele ederken adam konuşmaya başladı " Şimdi kızım sen bizim öz kızımız olabilirsin " "nasıl,iyide ben ailemi 9 yaşındayken öldü"” “Aslında ölmedi ilk önce seni bizden aldılar daha sonra bize başka bir kız çocuğu verdiler sonra sana kendilerini ölü gösterip seni yetim haneye bıraktılar ve böylece bizden intikam aldılar seni kurban olarak kullandılar kızım” "nasıl yağni benim 17 yılım yalanmıydı benim gerçek ailem sizmisimiz" "bunu DNA testiyle öğrenicez eyer sende istersen " kafamı olumlu anlamda salladım kadın konuşmaya başladı" ben inanıyorum sen bizim kızımızsın" dedi gözleri dolu birşekilde " peki DNA testi ne zaman yapılacak" istersen bugün saat 2 de yapalım kızım senin içinde bir sakıncası olmazsa"

 

 

"Yok olmaz" " o halde saat 2 de hazırlan biz seni alırız kızım" "gerek yok ben gelirim" " peki sen nasıl istersen ,senin ailen yağni kendilerini sana ölü gösterten ailede gelicek onlarda gerçek kızlarını istiyorlar" nasıl yağni kendilerini bana ölü gösterdikleri halde karşıma çıkıp kendi kızlarını istiyceklerdi,ama beni istememişlerdi. Yağni hoş beni kimse istememiştiki onlar istesin. " peki tamam ben artık gideyim " diyip odadan çıkıp kızların yanına gittimde yanlarında Emirde vardı.

 

" eee nolmuş niye çağırmış seni " diye sordu Elif tüm olanı biteni anlatım" oha ben bunları sadece filimlerde oluyor sanıyordum " dedi Tuğçe " neyse ben giderimde hazırlanayım gelirler birazdan" dedim Emir " bizde geliyoruz böyle birşeyde seni yanlız bırakamayız" tam itiraz edecekken Elif "itiraz istemiyoruz" dedi.

 

Hastaneye bardığmızda danışma sorup doktorun odasına geldik. Kapıyı açrığmızda içeride sabahki kadın,adam,iki erkek,ve bir kız vardı.Kız eski annem ve babama çok benziyordu. Diyet tarafa döndüğümde beni yüz üstü bırakmış bana kendilerini ölü gösteren anne ve babam vardı. Anne babam oldu beli deyilde neyse.

 

Doktor" kızımızda geldiğine göre başlaya biliriz. Öncelikle sizden hastane adımıza özür dilerim bu karışıklıktan dolayı eski kayıtlara baktığımda fark ettim bende şimdi DNA testi yaparak gerçeği öğrenicez" Adam , ex babam, ben ve o kız kan verdikten sonra ben daha fazla orada onların yanında duramadığım için Tuğçe , Elif ve Emir dışarı çıkıp bir banka oturdum

 

 

1 SAAT SONRA

 

yanımıza adam ve kadının yanındaki erkeklerden biri geldi gelen kişi sarı saçlı kahve gözlüydü. " sonuçlar çıktı gelin". Tamam diyip gittik

 

doktor " evet sonuçlar açıklamdı"

"Aybüke soydan %99,99 ...

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Son.Umarım beyenirsiniz oy vermeyi ve yorum yaparsanız sevinirim öpüldünüz byyy🌸🌸🌸

Loading...
0%