Yeni Üyelik
3.
Bölüm

2.BÖLÜM🌸

@aybk_510

 

Oy sınırı:10
Yorum:5

 

Şarkı:Barış Manço-Aynalı kemer

 


Arkadaşlar oy ve yoruma göre bölüm atmayı düşünüyorum oy az olunca kitap beyenilmedi olarak düşünüyorum... Oy ve yorum kullanırsanız sevinirim byyyy çiçeklerim🌸🌸 İyi okumalar🌸

 

__________________________________________________

 

"Aybüke Soydan %99,99 Ali Koçer'in, Gökçe Koçer%99,99 Kenan Soydanın kızıdır"doktorun bu dediğinden sonra dünyam başıma yıkıldı.Kos koca 17 yılım çöp olmuştu.1 kişi yüzünden hayatım mahvolmuştu.

 

 

Ex anne ve babama baktığımda kızlarına sarılıp öpüyorlardı.Ama bana hiç ne sarılmış nede öpmüşlerdi, gerçi onlar beni istememiş yetim haneye bırakmışlardı...

 

 

Adam ve kadına baktığımda, bana dolu gözlerle bakıyorlardı. Ayağa kalktığmı görünce yanıma geldiler. Kadın"kızım lütfen bize bir şans ver,gel evimize gidelim"

 

Bana öyle baktıklarını görünce içim bir tuhaf olmuştu.Şans vermelimiydim, vermemelimiyim bilmiyorum.Ya onlarda beni yüz üstü barkırlarsa, ya onlarda Ex ailem gibi çıkarsa, ya onlar gibi çıkarlarsa.

 

Aptal nasıl bakıyorlar baksana, onlar gibi bakmıyorlar sevgiylen bakıyorlar.

 

Ne yani bir şans vermelimiyim?

 

Tabikide vermelisin( kalbini)

 

of yine ne saçmalıyon milletin iç sesi cıncık gibi benimki kafadan kontak la havle

 

Aman boş ver sen beni sen bir şans ver onlara

 

Tamam defol.

 

"Tamam size bir şans veriyorum" dediğimde adamda kadında mutlu olmuşlarsa.Kadın"pişman olmicaksın kızım hep birlikte çok mutlu olucaz" " umarım,ne zaman gidicez" " sen ne zaman istersen" " müsaadeniz olursa yetim haneye gidip arkadaşlarımlan vedalaşıp bir kaç eşyamı alıcam"." Tamam kızım o halde 1 saat sonra yola çıkarız"kafam ile onları onayladıktan sonra yerim haneye gidip eşyalarımı alıp ordakiler ile vedalaştıktan sonra sıra Tuğçe,Elifl ve Emire gelmişti.

 

 

Elif dolu gözleri ile" sakın bizi unutma sık sık ara" " ben sizi unuturmuyum siz benim kardeşimsiniz" Tuğçe" istesende unutaman sık sık arıycaz" Emir " isterse unutsun o zaman sorarım ben ona" bu değine hep beraber kıkırdamıştık.


 

 

Son defa sarıldıktan sonra yanlarından ayrılıp yeni ailemin yanına arabaya gitim."Şey nereye gidiyoruz Şehir dışına mı?" " evet kızım İzmire gidiyoruz" "Biz sana kendimizi tanıtmayı unutuk,ben annen Gamze, baban Ali ,2.abin Cihan ve 4. Abin Barlas"

 

2. ve 4. mü kaç tane lan bunlar

 

" Memnun oldum" " kızım biraz kendinden bahsetsene bize" " Adım Aybüke 17 yaşındayım lise 3'e gidiyorum bunların haricinde spor ile ilgileniyorum." Adının Barlas olduğnu öğrendiğim " hangi sporla ilgileniyorsun" dedi." Futsal" " oynarız bi ara" dediğinde kafamı saladım sadece.

 

 

Aradan 3 saat sonra gelmiştik. Büyük bir evin önünde durduğumuzda şaşırdım baya. Çünkü baya büyüktü anlaşılan kalabalıklar.

 

Ev deyil burası saray saray mübarek baksana kızım

 

Galiba bu sefer haklısın

 

Ben hep haklıyım bebeğim ama değerimizi bilen yok ki

 

Of hadi sen bi gidele şaziye

 

Byy gitim ben aşkomm

 

İçsesimle olan mücadeleyi bırakıp arabadan indik . Arabadan inince Gamze hanım zile bastı kapıyı 30 lu yaşlarında bir kadın açtı. " Hoşgeldiniz Efendim" " Hoş bulduk Sevim" içeri girdiğimizde bizi büyük bir salon karşıladı. Salonda 4 erkek daha vardı.

 

" Hoş geldiniz baba" " hoş bulduk oğlum. Sizi kardeşinizle tanıştırayım. Kardeşiniz Aybüke , bunlarda1. Abin Baran , 3. Abin Caner , ikizin Ayaz ve kardeşin Berat zaten Cihan ve Barlas abini biliyorsun" kafamı salladım

 

" bu kız benim kardeşim felan deyil , Buda kesin onun gibidir" " Baran kardeşinle düzgün konuş" dedi Ali bey

 

"Bana bak senin kardeşin olmak isteyenyok bu bir , beni kimseyle kıyaslama bu iki ,ayrıca benim bir adım var buda üç anladınmı beni" bu dediklerime sadece göz devirdi gıcık oldum ya...

 

Berat " Ailemize hoş geldin abla" dedi sevecen bir şekilde." Hoş buldum ablacım" dediğimde gamzesi çıkacak bir şekilde kahve rengi saçları, yeşil gözleriyle gülümsedi çok tatlıydı.

 

"Ben Caner abin olarak en en en sevdiğin abin olmalıyım. Neden diye sorarsam mükemmel olduğum için. Ayrıca ilk bana abi demelisin" " niyeymiş o en en en sevdiği bir abisi ben olmalıyım çünkü gencim ,yakışıklıyım, mükemmelim bu güzden en en en sevdiği abisi benim" diye çıkıştı Barlas .

 

"rahat bırakın be ikizimi,geç otur sen ikizim, ayakta bıraktınız ikizimi" diye bu sefer ayaz çıkıştı." Bize biraz kendinden bahsetsene"

 

"Adım Aybüke 17 yaşındayım lise 3'e gidiyorum bunların haricinde spor ile ilgileniyorum. Bu kadar yeterlimi zamanla daha fazla öğrenirsiniz müsaadenizle odamı gösterirmisiniz dinlenmek istiyorum" dedim.

 

Gamze hanım" gel gösteriyim kızım " dediğinde merdivenlere doğru ilerledik. Hem merdivenlerden çıkıyorduk aynı zamandaysa Gamze hanım bana evi tanıtıyordu " giriş katda salon , mutfak, yemek odası be bir kaç oda var .1. Katda Cihan ,Caner ve babanla benim odam var , 2. Katda Baran , barlas Berat ve senin odan var" benim odama girdiğimizde " odanı ben kendi zevkime göre döşeğimde umarım beyenirsin beyenmezsende değiştiririz" oda genelde beyaz tonlarındaydı zarif ve güzel duruyordu " çok güzel zevklerimiz benziyor zaten değişikliğe gerek yok" " kizim özür dillerim seni daha önce bulamadığmız için özür dilerim kızım senin daha fazla orada kaldığın için özür dilerim " dedi dolu gözleri ile. Gamze hanımı öyle görünce içimde bir burkulma oldu benimde gözlerim dolmuştu.

 

" kızım birkez sarıla bilirmiyim sana"

 

" Hayır"...

 

____________________________________

 

Sonn umarım beyenirsiniz oy kullanırsanız sevinirim öpüldünüz byyy 🌸🌸🌸

Loading...
0%