Yeni Üyelik
4.
Bölüm

2.bölüm

@ayseargundogan

5 YIL SONRA

Evde bazen bir eşyası kaybolduğunda ortalığı ayağa kaldırırdı insan. Küpemizin teki kaybolsa yürüdüğümüz yolu geri döner arardık peki ya çocuğu kaybolan canından bir parça kaybolan insan napardı kıyameti koparırdı değil mi çığlıkları yeri göğü inletir o çocuğun ölüsü yada dirisi bulunmadan gözüne bir gram uyku girmezdi. O zaman ya Efnan birinin çocuğu değildi yada Efnan'ın ailesi insan değil.

 

Bir kayıp ihbarı 5 yıl önce kaybolan bir kız çocuğu.Bu kız için herhangi bir kayıp ihbarı yapılmamış ve herhangi bir arama çalışması yapılmamış.Bu çok tuhaf işte.Kimse aramamış bu kızı ailesi, arkadaşları,öğretmenleri... belkide ailesi bir şey yaptı kıza bilmiyoruz fakat komşularda mı farketmedi dedi emniyet amiri.

"Ailesini sorguya almalıyız"dedi polislerden birisi.

"Belki de kız kaçırıldı fakat aile tehdit edildiği için konuşmadı "dedi diğer polis.

"Kız kaybolalı tam 5 yıl olmuş "dedi bir diğer polis "5 yıldır kayıp olan bir kız çocuğunu sağ bulacağımızı hiç sanmıyorum ".

"Ayrıca kız doğum gününde kaybolmuş bu hiç normal değil "dedi aynı polis.

An itibariyle Efnan Ataman dosyası açılmıştır. Bu dosyanın normal bir kayıp dosyası olmadığının bende farkındayım.Bir kız çocuğu kayboluyor ve ailesi dahil kimse bir kayıp ihbarı yapmıyor.Bu kız kaybolduktan 5 yıl sonra ismini vermek istemeyen biri tarafından kayıp ihbarı yapılıyor, bu çözülmesi zor bir dosya bu yüzden dosya için kapsamlı bir araştırma yapıcaz.Ayrıca bütün aile sorguya alınsın hepsi tek tek sorgulansın.Şuanda hepsi birer şüpheli.Bende bu dosyayı tanıdığım en iyi savcıya vericem"dedi emniyet müdürü.

 

Şuan bütün emniyette bu konu konuşuluyordu .Bir çocuğun kaybolması değildi ilginç olan kimsenin onu aramamasıydı.Tam 5 yıl kimse onu aramamıştı buda ailesinin kızına bir şey yaptığı düşüncesini akıllara getiriyordu çünkü insanlar Efnan'ın bir ailesi olduğunu zannediyordu halbuki Efnan kimsesizdi ne evi vardı ne de ailesi...şimdiyse herkesin merak ettiği şey koca 5 yıl o kız ne yapmıştı belkide gerçekten kaçırıldı ve hala birilerinin elinde belkide öldürüldü.

 

2 saat sonra emniyet müdürünün bahsettiği savcı emniyete gelmiş ve gelir gelmez de direk Kemal Ataman'ın olduğu sorgu odasına girmişti.Müdür ona konuyu telefonda detayları ile anlatmış ve baba Kemal Ataman'ın sorgusuna onun girmesini istemişti.Savcı uzatmadan direk konuya girdi.

 

Savcı:kız nerde

Kemal:bilmiyorum.

Savcı: 5 yıl önce kaybolan kızın kayıp ihbarını neden yapmadınız ?

Kemal:ihbarı kim yapmış?

Savcı:Bilerek mi aramadın?

Kemal :Ben...

Savcı:Naptın lan kıza?

Kemal:Ben bir şey yapmadım yemin ederim.

Savcı:Nerde lan o zaman?

Kemal:bilmiyorum yemin ederim bilmiyorum.

Savcı:kız kaçırıldı mı?

Kemal:bilmiyorum.

Savcı:Ne biliyorsun lan sen o zaman.

Kemal:O gün okuldan erken çıkmış bildiğim tek şey bu.

Savcı:Doğum gününde kaybolmuş belki de doğum gününü kutlamak için çıktı.

Kemal:Efnan doğum gününü kutlamaz.

Savcı:Neden?

Kemal:O...

Savcı:Anlat!

Kemal:Efnan doğduğunda annesini doğumda kaybettik.

Savcı:O istemiyor o zaman.

Kemal:biz...

Savcı:Karının ölümünden kızını mı suçladın?

Savcının son sorusuyla Kemal susup kalınca savcı olayı anladı.

Savcı:Annesinin katili mi ilan ettiniz lan kızı?

Kemal:O gün Efnan eve gelmedi ve biz onu...

Savcı:evet.

Kemal: aramadık.

Savcı:Aramadınız mı?

Kemal:biz... evet yani aramadık.

Savcı:Nasıl lan nasıl? komşular,çevredekiler,arkadaşları lan kimse mi demedi bu kız nerde diye? nasıl insanlarsınız lan siz?

Kemal:biz...

Savcı:siz?

Kemal:Biz başka bir ilçeye taşındık .

Savcı:Kaybolan kızını aramadın kimse aramasın sormasın diye de taşındın mı lan?

Kemal susuyordu hiç bir soruya doğru düzgün cevap vermiyordu hoş hangi yüzle cevap verecekti ki.

Savcı:Ne halde olduğu belli değil belki birilerinin elinde tutsak ,belki şiddet görüyor, belki de öldürüldü. nasıl kıydın lan insan öpmeye kıyamaz çocuğunu .Beş yıl nasıl durabildin ne yiyiyo ne içiyo hayatta mı bilmeden nasıl durabildin?

Savcı:pekala şimdi bize Efnanla ilgili bilgi vermen lazım.

Kemal:yeşil gözlü.

Savcı:başka?

Kemal:bilmiyorum.

Savcı:Sen bir babasın ve kızınla alakalı bildiğin tek şey göz rengi öyle mi?

Kemal:5 yıldır onu görmüyorum çok değişmiştir.

Savcı:Kayıp ihbarını ismini vermek istemeyen biri yapmış ve siz Ataman ailesi hepiniz birer şüphelisiniz ,şuan bütün ailen sorguda .O kızın ölüsü yada dirisi bulunana kadar bu dosya bende ve eğer o kıza siz birşey yaptıysanız senin ve ailenin en ağır cezayı alması için elimden gelen herşeyi yaparım.Şimdi bize yardımcı olucaksın kızın şuan ki halini bilmiyoruz ama eski hali de olsa Efnan'ın fotoğrafı lazım bize.

Kemal:yok... yani onun fotoğrafı bizde yok.

Savcı:Ulan Allah senin gibi babanın...

Savcı sinirle sorgu odasından çıktı bu kadarını o bile beklemiyordu.Bir babanın ağzından duyması gereken şeyler bunlar değildi .Bazı babalar çocuklarının fotoğrafını cüzdanında taşırdı bazıları ise çalışma masalarına koyardı fakat Kemal Ataman kızının hiçbir fotoğrafının olmadığını söylüyordu.Düşüncelerden sıyrılıp kafasını toplamaya çalıştı gidip emniyet müdürü ile sorgu hakkında konuşucaktı bu meseleyi çözecekti. Çözecekti çözmesine fakat nasıl çözecekti kızla ilgili bildiği tek şey yeşil gözlü olduğuydu. Koca 5 yıl o kız ne haldeydi başına neler gelmişti yaşıyor muydu kafasında dönüp duruyordu her şey .Sonunda kafasını toplayıp müdürün odasına yürüyordu ki birşey oldu .Polisler birilerini getirdi 7 kişiydiler ve zar zor zapt ediliyorlardı herkes onlara bakıyordu çünkü sesleri bütün emniyete yayılıyordu.Durmadan bağırıyorlardı fakat bu kurtulmak için veya suçsuz olduklarını söylemek için değildi sadece kendi içlerinde konuşuyorlardı.

_Leventttttt!!! Levent nerde?

_Burdayım lan bağırma.

_Bi an bize olan inancını kaybedip bizi terk ettin sandık.

_komik mi lan ?

_Evet.

Savcı içeri giren kişilere öylece bakakaldı sürekli konuşuyorlardı bu seferde kızıl saçlı bir kız konuştu;

_Erkeklerin nefes aldığı yetmiyormuş gibi bir de yakalandık.

_Bize olan nefretin ne zaman bitecek

_Sen nefesini tutunca.

Savcı polislerden birini yanına çağırdı.

Savcı:Ne yapmış bunlar ?

Polis:hırsızlığı ile ünlü bir sokak çetesi savcım herkes bunlardan şikayetçi.

_Tövbe haşa ben hayatımda sadece bir kere bir şey çaldım o da Aylinimin kalbi.

_yaaaa şapşal.

_Ayrıca savcı bizi tanımıyorsa o zaman herkes bizden şikayetçi değil. Herkesin içinde savcı da var hatırlatırım.

Savcı bu ilginç gruba şaşkınlıkla bakmaya devam ediyordu ki dikkatini bir kız çekti bağırmayan tek kişi oydu fakat bu korktuğu için veya şuan bir emniyete olduğu için değil güvende hissettiği içindi sanki.Kara kaşlı kara gözlü uzun boylu adamın yanında öyle rahattı ki Savcı bir an kıza bakakaldı.kız yanındaki uzun boylu adamın saçını elleri ile at kuyruğu yapar gibi topluyor ,uzun boylu adamla uğraşıyordu ve bununla çok eğleniyordu. En sonunda adam kızı kolunun altına çekip saçlarını karıştırdı ve ikisi de gülmeye başladılar. Tam uzun baktığını fark edip bakışlarını çekecekti ki kızda o tarafa bakınca göz göze geldiler kız yeşil gözlüydü. Bir anda müdürün sesi duyuldu anlaşılan savcı müdürün odasından çıktığını fark etmemişti. "Savcı Akgün Miran Agahoğlu"dedi emniyet müdürü "bende seni bekliyordum ".

herkese merhaba kurgumun 2.bölümüne hoşgeldinizzzz❤🤔 umarım beğenirsiniz okuyan zaman ayıran Herkese kocaman sevgiler🌸🌸 yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum

 

 

 

 

Loading...
0%