Yeni Üyelik
9.
Bölüm

ALINTI

@ayseargundogan

 

Bizim grup her zaman ki gibi hiç susmuyordu.Sürekli birbirlerine laf atıp duruyorlardı bizi dışardan izleyen biri bu tartışmaları ciddiye alabilirdi ama bunlar bizim normal halimizdi. Tam herkes susmuştu ki bu seferde Aylin konuştu hatta konuşmadı bağırdı;

 

Aylin:Asilll!!!

 

Asil:Efendim karda açan çiçeğim, kışın hastayken yediğim mandalinam, yazda yediğim erik kirazım ,Sabah güneşim söyle yavrum.

 

Aylin:Yaaa Asiiiil.

 

Savaş:O neydi lan öyle?

 

Asil:Trip gelecek yerden iltifat esirgenmez.

 

Asil'in son söylediği ile hepimiz gülmeye başladık ta ki birinin sesi yükselene kadar. Takım elbiseli, uzun boylu, koyu kahverengi gözlü, kumral bir adam" yeter "diye öyle bir bağırdı ki yerimizde sıçradık .

 

_Emniyette olduğunuzun farkında mısınız?

 

Sence farkında olmamamız mümkün mü be adam yaka paça getirildik buraya.

 

_ Bir hırsızlık çetesini değil de çingeneleri yakaladık sanki.

 

Son söylediği cümle sinirlerimi bozdu çok konuşuyor olmamız bizi çingene mi yapıyor. Yaman'a dönüp "Boyuna ve takım elbisesine bakılırsa o da bir savcıdan çok ünlü bir Mafyanın yakın korumasına benziyor "dedim Savcı olduğunu bi adamın ona seslenmesinden anlamıştım.Bunu kısık sesle söylediğimi zannediyordum ta ki bizimkilerin kahkaha seslerini duyana kadar.Sanırım sesim düşündüğümden daha çok çıkmıştı,kafamı çevirip adama baktığımda sinirli bir şekilde bana baktığını gördüm kahretsin o da duymuştu.

 

 

herkese merhaba😘😘 bölüm biraz gecikebilir ama sizi bekletmemek için alıntı paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum okuyan zaman ayıran Herkese kocaman sevgiler🌹🌹

Loading...
0%