Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Giriş

@ayseargundogan

Giriş

Ben Efnan adının anlamı Türkçede sanatsal güzellikler,Arapça'da güzel gözlü kız ve ailemde uğursuz olan Efnan.Uğursuz olduğu doğduğu gün annesini öldürmesinden belli olan Efnan.

Toprağın üstünde olmak kimseyi yaşıyor yapmıyor ve bazen ölümler bir bıçakla veya bir silahla değil bir sözle oluyor.Etrafımdaki herkes annemin yerine benim ölmüş olmamı dilerdi fakat ben bunu hepsinden daha çok isterdim.

Babam,babaannem,dedem,amcam, halam, yengem ve kuzenim hiçbiri beni istemiyor hatta insanlar laf söz etmese eminim beni evden atarlardı. Benim evsiz kalmam umurlarında olmazdı fakat bilmedikleri bir şey var ki ben zaten evsizdim.Ev başını koyabildiğin yer midir hayır ev iyi hissettiğin yerdir ve benim burda hissettiğim tek şey değersizlik, hissetmediğim şey ise sevgiydi.

Asıl korkum ise sevgiyi hiç tatmamış olan bi insanın kalbinin sevmeyi nasıl öğreneceği çünkü ben bir insan nasıl sevilir, sevgi nasıl gösterilir bilmiyorum fakat içimden bir ses bunu öğreneceğimi yada öğrenmem gerekeceğini söylüyor.

herkese merhaba🌸🌸 kurgumun giriş bölümüne hoşgeldiniz ❣❣umarım beğenirsiniz giriş kısa oldu ama diğer bölümler daha uzun olacak yorumlarınızı bekliyorum okuyan zaman ayıran Herkese kocaman sevgiler 💙🤍💜

Loading...
0%