Yeni Üyelik
21.
Bölüm

12. Bölüm

@azkafadinlemek

Herkese keyifli okumalar ❣️ ❤️

 

 

 

Herkes şok olmuştu doğal olarak. Hepsi benimle yiğite bakıyordu bazıları da sırıtıyordu. 6 kişi vardı diğer adamla birlikte 7 kişi kapıda dikiliyordu.

Rahatsızca yerimde kıpırdandım ve iki adım geri çekildim. Yiğite baktığımda ellerini yumruk yapmış sinirden kızarmaya başlamıştı.

Galiba hepsi asker olmalıydı. Yiğit sert bi sesle "ne yapıyorsunuz lan burda piçler" bu adam fazla mı küfür ediyordu acaba.

Başka bir asker "komutanım hayırlı olsun" imayla bakıp gülüyordu. Yiğit ilk gelen arkadaşına bakıp "lan olum niye bunlara haber veriyorsun her gün bunları görüyorum zaten bide sürekli evimdeler" dedi.

"Ben napim abi telefonda konuşurken duymuşlar" bu sefer onlara dönüp "beni mi dinlediniz lan" dedi sertçe.

Askerlen etrafına bakmaya başladılar bazıları elini enselerine attılar biri de ıslık çalmaya başladı. Bi an gülesim geldi ama kendimi tuttum . Ama bu kadar adamı görmem biraz germişti beni.

Can denen kişi "komutanım bizi yengeyle tanıştıracak mısınız" dedi bence bu çocuk canına susamıştı.bu sefer yiğitin arkadaşı "hadi olum çekilde girim ağaç oldum burda şunları da kov" diyip yiğiti iterek içeri girdi.

Askerlerin hepsi yiğitin gözünün içine bakıyorlardı bizi de içeri alın der gibi. Yiğit sert bi nefes alıp"gelin gelin ama askeriyede hepinizin belasını tek tek sikicem sizin için çok güzel planlarım va özellikle de sen can" dedi.

Hepsi önce gülümseyip son sözlerde hepsinin yüzü düşmüştü. İçlerinden biri kısık sesle "acaba gitsek mi , büyük bok yedik" dedi . Yiğit birinin ensesinden tutup içeri doğru fırlattı. Hepsi teker teker içeri girdiler .

Bunlar nasıl askerdi acaba hepsi bi tuhaf, yiğit kapıyı kapatım bana döndü ve "kusura bakma aslan gelince benim timdekiler de peşine takılmış kar" dedi. Bende "önemli değil sorun yok benim için , hepsi mi senin timinde" dedim .

"Aslanda yüzbaşı çocukluk arkadaşım onun ayrı timi var diğer gördüğün altı kişi de benim askerlerim" . Dedi kafamı salladım ve "bende bilgiler yapmıştım aslında teşekkür amaçlı , çay da demledim istersen sen geç bende getirin" dedim.

"Niye yaptın ki gerek yoktu aslında ama madem yapmışsın bende yardım edim sana, ve içerde saçma sapan konuşacaklar ama umursama çok güzel uyarıcam onları" dedi. Tamam diyip mutfağa gittik.

Yaptıklarımı hepsini tabaklara pay ettim neyseki biraz fazla yapmıştım.

Yiğit önce çayları götürdü sonra gelip beraber tabakları götürüp herkese verdik. Ben elimdeki tepsiyi mutfağa bırakıp geri geldim , ama yer yoktu. Yiğit bana bakıp anları derdimi.

Yanında oturan askerin ensesinden itip "kalk lan şuraya git otur" dedi asker kalkıp diğer koltuğa zor sığmış olanların arasına sıkıştı. Bende el mecbur yiğitin yanına oturdum.

Herkes tabaklarını bitirip masaya koydu ve "ellerine sağlık yenge çok güzel olmuş artık sık sık geliriz" dedi. Ali olduğunu hatırladığım asker.

İçimden la havle çekip dışından "afiyet olsun" dedim ve dayanamayarak "ne sürekli yenge diyip duruyorsunuz" dedim ters olmaya çalışarak.

Aslan yüzbaşının yanında oturan bi asker "çünkü komutanımızın kar-" sözünü bitirmeden aslan kafasına vurarak susturdu.

Asker kafasını eliyle ovalayıp "komutanım acıdı ya" dedi. Aslan "kes lan sesini konuşma dalağını dökerim" asker iyice yerine sinip eliyle ağzını kapattı. Yiğit lafa girip,

"Tanışmanıza gerek yok ama aslı arkadaşım aslan diğerleri timin" dedi . Aslan "memnun oldum" dedi hafif kafa salladım.

Diğerleri Akın,Musa, Ali ,can, mert ve arda isimleri bunlardı.hepsiyle tanışmıştım . Ama mert biraz yılışıktı o kadar.

Bi saat kadar oturdular ve yiğit askerlerine "hadi kalkın lan askeriyeye hepinize ceza verdim" hepsi ayağa kalkıp"emredersiniz komutanım" dediler gür bi sesle ve yerimden sıçradım.

Yiğit de "bağırmayın olum , hadi hepiniz dışarı" dedi . Aslanda hepsine sırıtarak bakıyordu. Herkes gittiğinde aslan ben yiğit kalmıştık.

Ortada sessizlik hakimdi ki aslan "eee bana anlatacağınız bir şey yok mu" yiğit "aslı benim misafirim bi süre o mallar sürekli yanlış anlıyor bakma sen onlara" dedi.

Aslan kafa sallayıp "peki öyle olsun bakalım, yiğit kalkta bizim şu yemekten yapalım bayafır yemedik." Dedi.

Yiğit "harbi lan yapalım özledim bende hem aslı da yemeğimizden yemiş olur"dedi iki ayağa kalktı. Bende "yardım edilecek bir şey varsa yaparım" ikisi aynı anda "bu yemeği sadece biz güzel yaparız sen burda bekle".

Şaşırdım ve gülümseyip tamam dedim. Onlar da mutfağa gittiler bende oturup televizyon izledim.bu sayede akşam yemeğinden kurtulmuş olurdum işime gelirdi.

Arada mutfakta yere nişiler düşüyordu bazen kavga ediyorlardı ve yiğit sürekli küfür ediyordu. Aslanda arada bağıra bağıra türkü söylüyordu.ve sesi gerçekten kötüydü tabi bunu ona söylemeyecektim.

Bir saat sonra beni mutfağa çağırdılar masa hazırdı baktığımda pilav etli bi yemek ve birkaç bir şey daha vardı. Yiğit "hadi gel soğutma eminim beğeneceksin" gidip oturdum bende yiğitin yanına karşı da da aslan oturdu.

Yanağıma etli yemekten koydum diğerleri çoktan tabaklarını yarılamışlardı.

Güzel kokuyordu ama biraz farklı görünüyordu. Ama ayıp olmasın diye sadece tatmaya karar vermiştim ama baya güzel olmuştu

Ve bende keyifle yemeğe devam ettim . Yiğitle aslan üçüncü tabaklarını dolduruyorlardı . Bunlar bu kadar yemeği nereye gönderiyorlardı.

Ben sadece tabağımı bitirip arkama yaslandım doymuştum zaten.

İki dakika geçmişti ki ellerim boynum kaşınmaya başladı ellerimin üstü de kızarmıştı. Gözümün önünde siyah noktalar oluşmaya başladı. Ve nefesim kesiliyordu.

Hayır karabiber olamaz sormayı unutmuştum içinde var mı diye .

Derin nefesler almaya çalışıyordum yiğitle adlan koyu bi sohbetin içindeydi . Zorda elimle yiğitin koluna dokundum. Oda hızla bana döndü.

Kötü olduğumu anladı "aslı aslı iyi misin ne oldu aslı kıpkırmızı olmuşsun ne oldu" diye telaşla konuştu.

Zorda olsa "ka-karabiber alerji" daha fazla konuşamadım nefes almam gittikçe zorlaşıyordu.

İkisi hızla ayağa kalktı yiğit "aslan koş arabayı hazırla koş" aslan hemen çıktı yiğit eliyle saçlarını geri itip "Allah kahretmesin niye daha önce söylemedin , sakin ol nefes al sakin ol hastaneye gidicez" dedi ve yine kucağıma aldı.

Zaten yürümezedim . Kapı açılma sesi duydum en son. Sonrası karanlık ve yiğitin aslı diyen sesiydi.

 

 

BBİİİTTTİİİİİİİ..............

 

 

Umarım beğenirsiniz iyi okumalar ❣️ ❤️

 

Loading...
0%