Yeni Üyelik
3.
Bölüm

2.bölüm

@azkafadinlemek

Aradan geçen saatlerde zaman gelip çatmıştı .annemle babam oradan oraya koşuşturuyorlardı.

Bende odamda hazırlanmış oturuyordum . Üzerimde siyah askılı bilekte biten güzel bi elbise vardı saçlarımı salık kendi haline bıraktım .

Altına güzel bi topuklu seçmiştim makyaj sevmediğim için yapmadım . Daha doğrusu yapmayı da bilmiyorum ayağa kalkıp aynadan kendime baktım. Güzel olmuştum zaten 1.66 boyum vardı çokta uzun sayılmazdım

Bir saat önce babama evliliği kabul ettiğimi söylediğimde mutluluktan havaya uçmuşlardı .

Şu anda her şey istediğim gibi gidiyordu . Şüphelenmemeleri daha iyi kapının sesiyle geldiklerini anladım derin bi nefes alıp aşağıya inmeye başladım . Bizimkiler kapıda beni bekliyorlardı

Sakin olmaya çalışarak kapıyı açtım en önde saffetin annesi meymenetsiz Meryem vardı. Ve tiksinircesine baştan aşağıya süzüyordu.

Babam hemen" hoşgeldiniz efendim hoşgeldiniz şeref verdiniz içeriye buyrun "diye konuştu brn de hoşgeldiniz efendim" diyip kenara çekildim onlar içeri girerken

En arkada Saffet yanıma yaklaşıp" sonunda kavuşuyoruz yavru ceylanım" bende " siktir git piç herif " diyip geri çekildim sırıtarak yanımdan içeriye geçti.

Bende mecburen yanlarına gidip oturdum Meryem'in kocası iki sene önce ölmüştü . Zaten bunlara kim dayanırdı ki biraz sonra babam " canım kızım hadi kahveleri yapta getir " dedi içimden bu sahte sevgisine göz devirip ayağa kalktım.

" Kahvelerinizi nasıl alırdınız Meryem" bana sade yap" Saffet" benim şekerli olsun canım " sakin olmaya çalışarak mutfağa gittim hepsini sade yapacaktım zıkkım içsinler .

Kahveleri yapıp tepsiye dizdim bi ara hepsine zehir katmayı düşünsem de bu fikirden vazgeçtim. Bir an önce bu kabusun bitmesi lazımdı içeri girip kahveleri dağıtıp yerime oturdum

Biaraz sonra Meryem " kahvelerimizi de içtiğimize göre Allah'ın emri peygamberin kavli ile kızınızı yakışıklı oğlum saffete istiyorum" ya sabır bide yakışıklı oğlum diyor babam" kızımın mutluluğu için her şeyi yaparım size veriyoruz diye kızımızı sormayacağımızı zannetmeyin .

Sonuçta bunca sene biz büyütüp besledik.yani anlayacağınız bu işin bide başlık parası var " Meryem'in suratı beş karış oldu Saffet hemen söze atlayıp" siz hiç merak etmeyin efendim ben istediğiniz kadar para vericrm size siz yeterki beni sevdiğimle kavuşturun " babam " e madem anlaştık verdim gitti "

Gözlerimin dolmasına engel olamadım . Bu kadar kolay mıydı ya evladını para için cehenneme atmaya etrafıma baktığımda herkes ayağa kalkmıştı . Bende çok yaklaşmadan saffetin yanına geçtim . Babam yüzükleri takıp "bi ömür mutlu olun kızım " diyip bana sarıldı ne karşılık verdim ne de sesimi çıkardım . Bu adamdan nefret ediyordum .

Saffet " Ahmet abi düğünü bir haftaya kadar yapalım diyorum sen ne dersin bu işe " babam " tabi tabi nasıl isterseniz hemen haftaya yapalım hayırlı işi uzatmak olmaz " nneee bir hafta mı ağzımı açacakken vazgeçtim sonuçta haftaya evlendirecek gelini bulamayacaklardı buna da sessiz kaldım .

Bir saat sonra Saffetle annesi evine gittiler . Bende hızla odama çıktım saate baktığımda 11:05 olduğunu gördüm . Sırt çantama bir kaç parça kıyafet koydum . Fazla yüke gerek yoktu gideceğim yerde yenilerini alırdım artık

Evet hideceğim yere karar vermedim otogara gidip ilk çıkan otobüse binecektim.

Hemen üzerime pantolon tsirt giyip ışığımı kapattım uyuduğumu sansınlar . Biraz daha bekledim uyumaları için sonra kalkıp yavaşça kapıdan çıktım. Önce etrafa kimse var mı diye baktım . Kimse yoktu

Yavaş yavaş merdivenlerden inip kapıyı açıp dışarı çıktım . Derin bi nefes alıp arka taraftan otogara doğru yol aldım . Heyecandan kalbim küt küt atıyordu sonunda kurtulacaktım . Yanımda fazla para yoktu o yüzden gittiğim yerde çalışıp bide ev tutmam lazımdı . Yarım saat sonra otogara varmıştım.

İçeri girip görevliye " şu an en yakın hangi otobüs kalkıyor acaba " adam 15 dakika sonra Hakkari otobüsü kalkacak" Hakkari mi ben oraya gidemezdim ki orası olmazdı tekrar adama bakıp " peki bi sonraki otobüs " adam bi sonraki yarın öğlen birde var " ne yapacaktım o zamanı beklersem geç olabilirdi.

Ama Hakkari de benim için imkansız bir yerdi düşün aslı düşün başka çarem yoktu. Gitmem lazımdı tekrar adama dönüp " tamam bi tane Hakkari için bilet alabilir miyim " adam kimliğinizi verin " hemen verdim adam işlemleri halledip bileti verdi .

Otobüsün yanına geçip beklemeye başladım. Biraz sonra muavin Hakkari yolcusu kalmasın diye bağırdı çantamı alıp otobüse bindim bilette yazan 8. Koltuğa geçip oturdum . Bugün çok yorulmuştum gidene kadar biraz uyusam iyi olacaktı . Gözlerim bunu bekliyormuş gibi hemen kapandı ..,........................,........................,...........................

...................................

Ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama duyduğum seslerden gözlerimi açtım . Etrafına baktığımda sabah olmuştu . Ama otobüs de durmuştu yan tarftaki kadınların " ne oldu ki acaba sınırı geçtik askerler bizi durdurdu " diğer kadın " kim bilir yine hangi teröristi arıyorlar "

İçimi hemen bi korku kapladı buraya gelmekle büyük hata yapmıştım üstelik tek başımayım .

Otobüsün kapıları açıldığında içeri iki uzun boylu asker girdi " hadi herkes aşağıya hızlı olun çabuk çabuk" diyip hepimizi indirdiler

Ayağa kalkıp aşağıya indim herkes gibi sıraya dizildim iki dakika sonra askeri araçtan diğerlerinden daha uzun boylu bi asker inip bize doğru gelmeye başladı yüzüne bktığımda

Maskesi vardı ama gözleirnin yeşili burdan belli oluyordu . Çok güzel gözleri vardı . Kafamı iki yana salladım ne saçmalıyorsun aslı kendine gel şu an daha büyük ni sorunum var

Asker diğer askerlerin yanına gidip bilgiler konuşmaya başladı . Eline bir kağıt alıp herkese tek tek baktı askerine dönüp dört adamı ve bir kadını gösterip " bunları araca al" dedi tam arkasına dönüp gidecekken durup bana baktı .

Korku tekrar tüm bedenimi sardı . Yanıma yaklaşıp biraz yüzüme baktı sert sesiyle " Ali bunu da alın herkesi topla gidiyoruz"diyip arkasını dönüp gitti .

Siktir ne saçmalıyordu bu adam ben terörist miyim kafayı mı yemiş bu Ali denen kişi kolumu tutup " yürü hadi " diyip askeri araca doğru sürükledi ama sonuçta bi suçum yoktu. Ya kaçtığımı anlarlarsa . Bu sefer büyük sıçmıştım .

 

BİTTTTİİİİİİ.....

 

Umarım beğenirsiniz lütfen beğenmediğiniz yerleri yorumlara yazın .keyifli okumalar ❣️❣️

Loading...
0%