Yeni Üyelik
9.
Bölüm

7.bölüm

@azkafadinlemek

Herkese keyifli okumalar ❣️ ❤️

 

 

 

Galiba kabus görüyordum, şu anda. Tekrar içeri mi atacaktı beni. Tekrar oraya girmek istemiyordum. Ah aptal kafam ah asker adama da hayvan demezsin be.

Bu sefer nane tarlası yemiştim. Ağzımda sadece "ne " kelimesi çıktı.alayla bakıp tekrar "seni hakaretten dolayı içeri atıyorum"dedi

Hemen koluna yapışıp "özür dilerim özür dilerim ne olur beni bir daha oraya koyma oradan korkuyorum" diye yalvarmaya başladım.

Şu an kendime inanamıyordum resmen bi adama yalvarıyordum. O ise bu yaptığıma şaşırmıştı, ama hemen kendini topladı. Böyle bir şeyi beklemiyordu.

Bende kendimden beklemiyordum ama oraya giremezdim. Bi adım geri çekilip "o zaman dediğimi yapıyorsun benimle gel"dedi hemen kafa salladım.

Şu durumda başka bir şey yapamadım inatlaşırsam zararlı ben çıkardım. İkimiz de arabaya bindik. Çok güzel arabası vardı.

Bana dönüp "nerde çalışıyorsun" diye sordu. "Çok uzak değil şu taraftan gir biraz ilerdeki küçük restoran" dedim elimle işaret ederek.

Önüne dönüp arabayı çalıştırdı. Beş dakika sonra restorana gelmiştik. "Sağol"diyip bakmadan indim.

Kapı sesi geldiğinde oda inmişti. Kaşlarımı çattım niye geliyordu bu şimdi.

Bakmadan içeri girdim. Bana neydi canım yemek yemek istemiştir belki. Mehmet amcanın yanına doğru ilerledim.

Patronun adı Mehmet di . Yanına gidip " ben geldim patron" bana bakıp "eeee bulabildin bahalım bi ev"

Kafamı iki yana salladım "bulamadım" Babacan bi tavırla "üzülme gızım bende bi sorarım etrafa buluruz Allah'ın izniyle"

Kafamı salladım canım sıkılmıştı. Tam yerime geçecekken patron yanımdan geçip "ooooo yiğidim hoş gelmişsen nerelerdesin yav"

Ne yani bunlar tanışıyor muydu. Yiğit yüzbaşı da adama sarılarak "bu aralar yok yoğunuz Mehmet amca kusura bakma" dedi

Bu sefer sevda koşarak yiğide sarıldı ve "hoşgeldin yiğit kendini çok özlettin nerelerdesin" dedi yılışık bi şekilde .

Yüzümü buruşturmamakmiçin kendimi zor tuttum. Hem niye sarıldı ki bu şimdi. Aman canım banane dedim ve işimin başına döndüm.

Onlar da zaten adamın kolunu tutup bi masaya geçmişlerdi.

Yine akşama kadar bulaşık yıkadım ve her tarafım çok fena tutulmuştu. Elimi kurutup eşyalarımı alıp çıktım . Yemeğimi bu sefer orda yemiştim.

Dışarı çıkıp tam gidiyordum ki yüzbaşı önümü kesti. Ne var anlamında başımı salladım.

Küçük bi not kağıdı uzatıp "bu benim numaram belli ki burda yanlızsın ne zaman lazım olursa ara"

Yanlızsın demesi boğazıam bi yumru oturttu. Gerçekten de yalnızdım sesli duymak kötü olmuştu.

Sesimin titremesin diye bi kaç defa yutkunup "gerek yok başımın çaresine bakabilirim. Şimdi iyi geceler" dedim yanından geçecekken yine önüme geçti.

"Al dedim sana bana yapmak istemediğim şeyler yaptırma" sinirlenmeye başlamıştı.

Daha fazla uzatmamak için aldım zaten aramyacaktım. Bi an önce gitmek için almıştım.

Yeni aldığım çantaya gelişigüzel attım. Bir şey demeden yanından geçip gittim.

Bir an önce uyumak istiyordum.pansiyona gelip odaya geçtim ve direkt yatağa geçip uyudum.

Ama öcesinde tuşlu telefona alarm kurdum.

............,...............,.....................,.............................,...................,..................................................,

Sabah müthiş telefonumun güzel alarmıyla uyandım. Yataktan çıkıp saçlarımı aldığım tarakla biraz düzelttim.

Yine aynı kıyafetlerle işe gidecektim çünkü başka yoktu bugün tekrar bi kaç parça almam lazımdı. Ve işini hemen halledecektim bugün.

Pansiyondan çıkıp işe gittim yine öğlene kadar bualşıl yıkayıp izin alıp tekrar ev için çıktım. İki yere baktığımda ya pahalı ya da fazla büyüktü.

Etrafıma bakarak ilerlerken küçük bi apartmanda kiralık yazını gördüm ve hemen aradım iki çalıştan sobra açıldı "merhaba ben apartmandaki numaradan aradım da eve bakabilir miyim acaba"

Karşı taraf "geliyorum hanımefendi" diye tuhaf konuştu. Telefonu kapatıp beklemye başladım. On dakika sonra uzun boylu 40 lı yaşlarda keçi sakallı hafif kel biri gelip" beni daire için siz mi aramıştınız" dedi boydan boya beni süzerek.

Rahatsız oluyordum" evet bi an önce eve bakabilir miyiz acelem var da bi de bira uygun verseniz sevinirim bütçem kısıtlı da" sırıtarak bakıp " merak etme uygun bişiler yaparız sana buyur geçelim" dedi

Birlikte eve girdik ev küçük tam bana göreydi adama dönüp " evi beğendim kirası ne kadar acaba uygunsa tutucam " dedim.

Adam " evin kirası on bin lira " dedi çok pahalıydı "acaba biraz indirim yapsanız olmaz mı zor durumdayım da .

Üzerime doğru gelip " olur gülüm yaparız sana bi güzellik tabi önce senin bana bi güzellik yapman lazım" geri geri gidiyordum korku tüm bedenimi sarmıştı. Ne yapacaktım şidmi. Sırtım duvara değdi.

" Yaklaşma bana" diyip göğsünden ittim ama etkilenmedi bile benden güçlüydü. Nefes alamıyordum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyordum.

Pislik daha çok gülüp " yapma be güzelim azıcık eğlenicez sonra da saana bu evi çok ucuzdan vericem" kollarını iki yanıma koyarak sıkıştırmıştı " istemiyorum istemiyorum çekil önümden bırak beni şerefsiz"

Gözlerimi kapattım yaşlar akmaya başlamıştı bile. Birden elimi tutup yere yatırdı. Deli gibi bağırıp çırpınıyordum kimse de duymuyordu. "Şşşş sakin ol güzelim canını yakmicam" dedi ve t-shirt mü yukarı çekiştirdi çırpınıyordum ama nafileydi.

Boynumu öpmeye başladı. Midem bulanıyordu birden tişörtümü yırttığında büyük bi çığlık attım. Eli göğüslerimin üzerindeydi."yavrum çok güzelsin bu zamana kadar nerdeydin" diye iğrenççe konuşuyordu.

Dizimi kaldırıp erkekliğine sertçe vurdum. Bağırıp yan tarafa düştü. Fırsattn ayağa kalkıp kapıya koştum. Am kilitliydi. Aklım durmuştu ne yapacağımı bilmiyordum.

Aklıma gelenle hızla çantama koştum . O şerefsiz hala yerde kıvranıyordu biraz daha zaman kazanmak için karnına da sert bi tekme attım .

Çantayı yere döküp kağıdı aramaya çalıştım çünfü gözyaşlarından önümü göremiyordum. İyice karıştırıp buldum ve hızla nuamarayı tuşlayıp kulağıma koydum.

Çalıyordu ama açan yoktu bi an numaraya baktım yanlış mı diye ama doğruydu. İlk sefer açmadı ama ben yine aradım çaldı çaldı ve açtı.

Yüzbaşı sert sesiyle konuştu " kimsin" dedi. Kekeleyerek "b-ben ben a-slı" hıçkırmaktan konuşamıyordum . "Aslı sen misin sesin niye böyel bir şey mi oldu " dedi.

"Y-yiğit kur-tar beni ne olur yardım et" bu sefer sertçe "nerdesin hemen bana adresi söyle" dedi "........ Apartmanı 5. Kat yardım et o , o adam bana-" daha fazla konuşamadım. " Tamam sakin ol yoldayım 5 dakiya ordayım sakın telefonu kapatma" dedi.

"T-tamam" dedim telefonda sakinleşmem için bir şeyler söylüyordu ama ben bulanık duyuyordum. Bi anda o şerefsiz kapıdan " kaltak bittin sen " diye üzerime atladı ve saçımı tuttu .

Telefon elimden düştü ama yiğitin bağırmasını duydum ve çığlık attım bu sefer o benim karnıma sert bi tekme attı. O an nefesim kesildi eğilip bu sefer boğazımı tuttu ve sıkmaya başladı.

Gözümün önüne noktalar geliyordu. Ölüyordum bu sefer. İyice nefesim kesilmişti . Üstüne hala küfürler ediyordu.

Bir anda kapı büyük bir gürültüyle kırıldı ve üzerimden o pislik alındı. Yan dönüp ökrmeye başaldım. Derin nefesler almaya çalışıyordum . Kısık gözlerle baktığımda yiğit yüzbaşı gelmişti.

Ve yine beni kurtarmıştı.

 

 

 

BBİİİTTTİİİİİİİ........❣️❤️

 

 

 

 

UMARIM BEĞENİRSİNİZ İYİ OKUMALAR oy ve yorum yapmayı unutmayın ❣️❤️

Loading...
0%