Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1/Operasyon

@azrail

"Burası tamam sizin işiniz bitti mi komutanım?"

"Bitti,dönebiliriz."

...

Operasyondan döneli 2 saat olmuştu.Hepimiz gerçekten çok yorulmuştuk.Herkes dinlenmek koğuşa geçmişti ama ben askeriye bahçesinde temiz hava alıyordum.Telefonumun çalma sesiyle elimi cebime attım.

Nişanlım Arıyor...

"Asır."Sesi buz gibiydi.

"Efendim Çiçek?"

"Ben seni artık sevmiyorum,görevlerden senin dönmeni beklemek istemiyorum zaten seni aldatıyorum.Yani al yüzüğünü ve git artık."Telefon yüzüme kapanmıştı.Ben ise hızlıca arabama doğru yürümeye başladım.

30 Dakika Sonra

Çiçek'in evine gelmiştim.Kapıyı iki kere çaldım.Aşina olduğum bu ev artık bana yabancı geliyordu.Yeşil duvarları vardı bu evin,minik de bir bahçesi.Ben evi tekrar süzerken kapı açıldı.Kapıyı açan Çiçek'ti.

"Ne işin var burada?"

"Çiçek bir din-"

Yüzüme inen okkalı bir tokat ile sözüm yarım kaldı ardından yüzüme atılan yüzük ve suratıma kapanan kapı.Gerçekten de pesti.Beni hemen silip atabildi.Ama o kaybetmişti.Artık umurumda değildi.

1 Hafta Sonra

Hayat ne kadar garipti.Senden bir şey alırdı ama sen hayatına devam etmek zorunda kalırdın.Örnek verirsek ben daha 1 hafta önce nişanlımdan ayrılmıştım ama hayat devam ediyordu.Bu süre zarfında tam 3 göreve gitmiştik.

Hepsinde de başarı ile geri dönmüştük.Şimdi ise kaldırımda yürüyordum.O kadar dikkatsizdim ki farkında olmadan bir kadına çarpmıştım.Başımı kaldırdığımda iki çift siyah gözle karşılaştım.Ve beraberinde simsiyah saçlar ile bembeyaz bir ten.Adeta vampir gibiydi.

"Kusura bakmayın."

"Önemli değil."Sesi o kadar cılızdı ki ben bile zor duymuştum.Telefonum çalmaya başladığında ekrana baktım.

Ulukurt Arıyor...

"Komutanım operasyon var acilen gelmeniz gerek."

"Hemen geliyorum Ulukurt."

1 Saat Sonra

Silahlarımızı kavramış hedeflerimize bakıyorduk.Birkaç bilgilendirmelerden sonra hedeflerimizin yakınına gitmeye başladık Ulu ile.Tam giderken karşımıza bir terörist çıktı.Namluyu alnına doğrultuğumda korkusuz bir sesle,"Sizden korkmuyorum Türk askerleri!"dedi.Sözünün hemen ardından onu vurdum acımadan.

Peki biz kim miydik?

Kıdemli Üsteğmen Asır ÖZTÜRK

Üsteğmen Ulu BOZKURT

Teğmen Elif ACAR

Astsubay Başçavuş Akın YILMAZ

Astsubay Kıdemli Üstçavuş Burak YENİLMEZ

Astsubay Kıdemli Üstçavuş Aras ASLAN

Astsubay Çavuş Kerem ÇELİK

Biz Ateş Timi'ydik.

"Burası tamam komutanım sizin işiniz bitti mi?"

"Bitti,dönebiliriz."

 

🫠

 

hellüüüüüü bölümleri her hafta atıcam her hafta 3 bölüm olarak atıcamm balküpüü

pinterest:azraill☆/hurmagozlumm01

Loading...
0%