Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2/Karşılaşma

@azrail

Göğsümde tarifsiz bir acı vardı.Hiçbir şey göremiyordum.Gerçekten neler oluyordu?

1 Saat Önce

"Hedefler ilerideki binada komutanım."

"Tamam Kerem biz Elif ve Ulu ile binayı basalım siz de burada bekleyin."

İşaretim ile yavaşça binaya yaklaşmaya başladık.Eski yıkık bir binaydı.İçeri girdiğimizde 3 oda bizi karşıladı.Biz de 3 kişiydik.Herkese bir oda düşmüştü.İşaretimle odalara dalış yaptık.Bütün odalar boş çıkmıştı.Ben odaya girdiğimde kapı kapandı ve göğsümde aşina olduğum metali hissettim.Ve ardından bir silah sesi.O an gözlerim karardı.Ve aniden bir kapı sesi duydum ardından tekrar bir silah sesi ve karanlık.

...

Göğsümde tarifsiz bir acı vardı.Hiçbir şey göremiyordum.Gerçekten neler oluyordu?Sanırsam bir sedyedeydim.Gözlerim yavaşça her yeri görmeye başladı.Evet bir hastanedeyim.Ve karşımda ise elindeki sekreterliğe not alan bir doktor.Sanki bu doktoru hatırlıyorum.Doktorla göz göze geldiğimizde hafifçe gülümsedi.

"Demek uyandınız.Ağır bir operasyon geçirdiniz ama çok şükür ki uyandınız.Sizi biraz burada misafir edeceğiz.Geçmiş olsun."Ardından uzaklaştı.Simsiyah saçları vardı ve simsiyah gözleri beraberinde ise bembeyaz bir ten.Adeta bir vampir gibiydi.Şimdi anımsamıştım.Geçen kaldırımda çarptığım kadındı bu.

Demek doktordu.Ama bu beni ilgilendirmez.Sedyeden doğrulduğumda acı iki katına çıktı.Yavaşça kalkıp çıkışa doğru ilerledim.Yani ben öyle zannetmiştim.O doktor yine karşımda dikilmişti.

"Daha gidemezsiniz beyefendi."Ama onu dinlememiş ve ilerlemeye devam etmiştim.Çıkışa vardığımda arabama doğru yürüdüm ve askeriyenin yolunu tuttum.

25 Dakika Sonra

Askeriyeye gelmiş ranzada uzanıyorum.Ta ki birisinin beni görmek istediğini duyana kadar.Hızlıca askeriye kapısısına yöneldim.Acaba kimdi?Beni göreceksin kimsem kalmamıştı ki.Ailem vefat etmişti.Bir Çiçek vardı o da gitmişti.Ben düşünceler içinde boğulurken kapıya vardım.

Ve gördüklerim karşısında şaşkına uğradım.Çiçek karşımda duruyordu.Onun burada ne işi vardı?

 

 

 

 

🫢

Hellüüüü bu sefer bölüm kısa sorry 3. bölümü daha uzun yazıcam yıldıza basmayı ve yorum yapmayı unutma balküpüüüü

pinterest:azraill☆/hurmagozlumm01

Loading...
0%