Yeni Üyelik
3.
Bölüm

1.Bölüm-Okulun ilk günü

@baronlakurgular

Merhabalar umarım beğenirsiniz . Uygulamaya yeni alışıyorum kusura bakmayın oy kullanmayı ve yorum yapmayı lütfen unutmayın iyi okumalar. 😇

 

Bu gün okulun ilk günü , bu gün okulun ilk günü, aaaaa ! biri beni kurtarsın çıldırıcam . Kalkıp hılıca hazırlandım . Okul eteğimi giyip formasınıda üstüme geçirdikten sonra uzun çoraplarımı giydim , çantamı alarak kapıya yöneldim. Ayakkabılarımı da giyip aynada kendime baktım , askılıktan siyah ince kapşonlu sivitimi alıp giyinirken kendimi kapıya attım . Otobüse yetişmek için maraton koşuma başladım . Okulun eteği mini olduğu için altıma siyah dar sporcu şortu giymiştim . Otobüse yetiştiğimi anlayınca sıraya girerken sivitimin fermuarını kapattım . Otobüste akbilimi okutup en arkada bir koltuğa kendimi attım . Tekli koltulta oturduğum için dikilen insanllrın zaten zor şekil alan saçıma vurup duran dirsekleriyle muasebet içindeydim . Saçlarım ince ve düz tellidir bu yüzden sadece tararım . Kafamın arkasında ense traşım var çünkü stresten ve anksiyeteden kafamın arkasında hep bir saç kranım oluyor . Okulun önüne geldiğimizde kendimi hışımla dışarı attım . Saçımı bir çırpıda at kuyruğu yapıp sivitim kapsonunu başıma geçirdim hava otuz iki dercede olsa kimseyle yüz yüze gelmek istemiyordum . Adım ve soy adım öğretmenler tarafından gizliydi onlarda bana his diye sesleniyordu . Bir hakaret misali . Törenden sonra sınıfıma çıktım 12/C yi görünce içeri daldım . Herkes fısır fısır konuşurken susup bana döndüler bir kaçından " Geldi bizim his kız "

 

Diye sesler geldi . Hiç birine aldırış etmeden kendimi orta sırada en orta yere attım . Boştu ve benim en sevdiğim yer orasıydı burası benim dersi en iyi dinlediğim yerdi . Tam ben bu sırayı çok sevdiğimi iyi ki boş olduğunu düşünürken yan tarafımdan bir ses geldi çanta fırlatma sesi biri çantasını yanıma fırlatmıştı kafamı kaldırdığımda göz göze geldik .

 

- Kalk yerimden His Kız !

 

Dediğinde kapşonumu açıp ayağa kalktım . Üç yıldır olan içimde ki öfke dışarı çıkmak üzereydi. Bu çocuğu daha önce hiç görmemiştim yenimiy di ? Arkamdan gelen bir ses bunu açıkladı .

" Yeni çocuk bu galiba babm söz etmişti "

 

- Nerden senin yerin oluyor ?

- Çünkü canım orayı istiyor His Kız .

- Kalkmazssam nolur ?

 

Dediğimde boyu çok uzun olduğu için ben ayakta olsam da bana yukardan bakıyordu aslında o çok uzundu ben kısa değildim . Boyum 1.70 nasıl kısa olabilirim uzunum gayette .

 

- Çok kötü şeyler olur .

- Ne yapabilirsin ki ? Ha !

- Bak His Kız ben senin atar yaptığın erkeklere benzemem .

- Hadi ya bak sen çok korktum !

 

Dedim ve çantasını alarak üstüne yürüdüm .

 

- Al şu çantanı defol git başka yere otur . Benim ağsabımı bozma .

 

Arkamı dönüp oturmak üzereydim ki birden kolumu sıkuca tuttu . Gözlerinden ateş çıkıyordu sanki gözleri grimiydi onun gri dene bilecek kadar mavi . Kim bu çocuk ? Tam ben bunları onunla burun buruna düşünürken erkeklerden biri onu kolundan tuttu

 

- Ogün bırak kızı hem biz dört kişiyiz arka tarafa geçelim .

O dişlerinin arasından

- O arkaya geçecek !

Dedi üstüne basa basa . Biz birbirimize nefret ve öfke ile bakarken diğer çocuk

- Kız arkadan göremez sen eşşek kadar uzunsun bırak kızı kolu aciyacak eski sevgilin değil o .

- Tamam !

 

Dedi ve kolumu itekleyip bir arka masaya geçti . O diğer üç arkadaşıyla bitlikte benim arkamda ki iki sıraya yerleşirken bende yerime oturup hem terlediğim için hemde kolum çok acıdığı için siviti çıkartıp masaya koydum . Elimle kolumu ovarak ağzımın içinde " ÖKÜZ " Dedim . Artık nasıl bir kulağı varsa

 

- Ne dedin sen ?

- Öküz dedim . Tam bir öküzssün çünkü kolumu acıttın salak .

 

Diyip sınıftan çıktım . Hızlı adımlarla kızlar tuvaletine girip elimi yüzümü yıkadım . Sinirden tırnaklarımı avuç içime batırdım . Aynada kendime bakarak sakinleştim . İlk defa okulda biriyle konuşmuştum konuşmak olmasada ve ilk defa okulda sivitsiz geziyordum . Kızlar tuvaletinden çıkınca bir de ne görim O basbaya O az önce ki çocuk mahcup bir şekilde bakıp bana doğru geldi . Benda ona doğru yürüyüp

 

- Ne var , niye buradasın ?

- Şeyyy ... iki dakka konuşabilirmiyiz ?

- Bu ne cürret tabiki konuşamayız sen kendini ne sanıyorsun !

 

Diyip arkamı döndüm . Tam ilerleyeceğim sırada önüme geçip bileğimi tuttu . Koluma acıttığı yere bakarak

 

- Özür dilerim aslında böyle bir değilim . Gerçekten inan bana canını acıttığım için özür dilerim .

- Sen benim canımı acıtamazssın ,sen . Hıh

Diyip kafamı çevirdim .

- Sana öyle davranmak istemezdim okulda yeniyim çünkü diğer okulda bir kız arkadaşım vardı ve beni aldattı hemde en yakın arkadaşımla o yüzden sana patlamışım gibi oldu özür dilerim beni affet.

 

- Offf , tamam önemli değil bende çok abarttım. Senin aksine hiç arkadaşım yok gerçek kimliğimi kimse bilmiyor çünkü saklı. Neyse bunları boşver affettim seni .

 

- Teşekkürler . Ha bu arada memnun oldum ben Ogün , Ogün Ateş Yalazan .

 

- Bende memenun oldum . Bende ... eee Balın .

 

- Ne kadar güzel ismin varmış . Sınıfa birlikte gidelim mi ?

 

- O ... Olur , olur gidelim .

 

Birlikte sınıfa girdiğimizde herkes bize bakıyordu. Ben sırama geçerken birden onu tutarak durdum .

 

- Şey Ateş , bu arada Ateş dememde sakınca yok de mi ?

- Hayır sorun yok .

- İyi şey diyecektim benim gerçek ismimi kimse bilmiyor söylemesen olur mu ?

- Olur tabii sen nasıl istersen . His kız .

 

Dedi ve göz kırpıp kendi sırasına gitti .

Loading...
0%