Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@bartocoyoz_

Nöbetin son saatlerinde hastanenin kantinin' den kahvemi almış odama giderken bedenim bir anda koca bir vücuda çarptı kafamı yukarı doğru kaldırınca bir çift kehribar göz ile karşılaştım kendimi hemen geri çekip "iyimisiniz bir yeriniz yandımı"

Adama bir göz atınca asker olduğunu anladım

Sulak alandamı büyümüştü bu adam boyu yaklaşık 1.95 vardı "yandım"." Yok yani iyiyim bir şey olmadı. Afedersiniz kahvenizi de döktüm verin yenisini alıyım size" Elindeki bardağı almak için elini uzatınca gözlerim omzuna takıldı "beyefendi omzunuz" Gözlerimle omzunu gösterdim "yaralanmışsınız" "Evet çatışmada oldu sıyırdı sadece. Gelirken de kanamayı durdurduk"

"Tamam.gelin bide biz bakalım şu yaranıza "

Dedim ve odama doğru beraber yol aldık askerin yarasını dikip pansuman yaptıktan sonra işlemleri bitirip gönderdikten sonra bende işlerimi bitirip hastaneden çıktım ve arabama bindim bugün üstümde farklı bir heyecan vardı çünkü bugün büyük derbi vardı beşiktaş in Galatasaray yı yeneceğine dair bir his vardı kapının önüne geldiğimde zili çaldim kapıyı beste açtı "bende seni bekliyorum nazlı akşama misafir var abimin timi gelecek miş"

"Ne ama akşama derbi var nadıl izlicez"beste bana dönüp " Nazlı. Zaten onun için geliyorlar abim çağırmış beraber izleriz demiş" "He. İyi ozaman gelsinler" "Geliyorlar zaten hadi yardım et" Hemen içeri girip nazlıyla birlikte kurabiye, pasta, birazda kuruyemiş hazırladık. Odama girip arkamdan kapıyı kapattım hemen imzalı forma mı giyip altınada beşiktaş arması badılmış bir şort giydim

Kombin bu şekil

Saçlarımıda açık bırakıp odadan çıktım beste de üstünü değiştirmişti. Beste fenerli olduğu için forma giymemişti birkaç dakika sonra Zil çaldı kalkıp kapıyı açınca içeri sırayla fetih abi,yaman ve ozan girdi "maç başlamadı dimi" "Yok abi başlanadı ama başlar birazdan"

"Tamam" Fetih abiyle beste benim kuzenlerimdi benimle fetih abinin atamadı sınavdan sonra direk buraya çıkınca

 

Loading...
0%